Update van Aston(en een beetje van Jenny)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

Het zijn een drukke paar dagen geweest, maar we zijn erdoor. Eerst de verhuizing, die was ontzettend hectisch. Aston moest in de badkamer blijven, omdat hij anders risico liep onder de voet gelopen te worden, maar kon me wel zien(hekje) toch bleef hij piepen en wilde niet slapen gaan tot 4 uur, toen we eindelijk alles over gebracht hadden. Qua verandering heeft hij er echter niet echt veel moeite mee. Hij slaapt nog steeds bij ons bed in zijn benchje. Op het balkon in mijn armen van het uitzicht genieten vind hij ook heerlijk. Zo rustig is hij dan.

 

We zijn al veel honden tegenkomen tijdens het wandelen, dus ook dat gaat goed en hoewel er tijdens het verhuizen want ongelukjes waren is het hier helemaal perfect.

 

Vandaag bij de nieuwe dierenarts geweest, die ontzettend lief was. Als eerste zei ze "Ik las dat Aston een chihuahua kruising was, nou dan ben ik wel heel benieuwd wat de andere helft is" Aston is namelijk al behoorlijk groot(2.9 kilo) en staat hoog op de poten. Ik mocht hem steeds vasthouden, en afleiden met een lekker pensstaafje(vond ze zo goed dat ik die had, want dat was tenminste goed voor hem). Hij ging ondanks de angst zelf op de weegschaal en liet zich ook goed onderzoeken. De DA vond hem mooi glanzend, en perfect op gewicht, zo zag ze ze graag. Van af nu komen we elke maand voor een puppydag bij de assistentes.(die overigens helemaal dol op hem waren gelukkig)

honden page profiel BlaiseBlaise

Super. Wat een verschil met dierenarts. Fijn dat dit zo goed ging en er rekening werd gehouden met Aston.

honden page profiel JennyJenny

honden foto van Jenny

" Super. Wat een verschil met dierenarts. Fijn dat dit zo goed ging en er rekening werd gehouden met Aston. "

 Inderdaad, ik zag ook echt het verschil in hou Aston zich gedroeg naderhand. Heel erg fijn. En toen hij een zakje brokjes en een piepspeeltje meekreeg was hij helemaal tevreden.

honden page profiel BlaiseBlaise

Echt goed van je om over te stappen naar deze dierenarts. Het scheelt enorm dat je hond zo behandelt wordt, groeit zijn zelfvertrouwen van en je wilt per slot het beste voor je hond. Echt fijn deze up date. Ben echt blij voor jullie.

honden page profiel PumbaPumba

honden foto van Pumba

Wat een fijne update :) 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Jenny ;-) positief zeg. Aston in zijn nieuwe huisje, en jij ook natuurlijk, even wennen, maar binnen een week, weet je de weg daar. :-D

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Dat is mooi dat het allemaal zo goed gaat!

Dan geniet je ook veel meer van je nieuwe huisje en Aston.

Volgende forumvraag: Labels
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^