De oren werken best wel!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

Soms twijfel ik daaraan, als ze weer eens een Oost-siberisch doof momentje hebben.. .Maar vanochtend ging ik naar mijn werk. Manlief is normaal de hele dag thuis op vrijdag maar die moest ook even weg. Dus ik zeg tegen hem "Geef ze straks maar een oortje als je weg gaat, die zitten in de ton in de garage". 

 

Vanuit mijn ooghoek zie ik twee honden naar buiten spurten. Ik loop naar de zijdeur van ons huis en kijk de tuin in. Er zitten er twee klaar voor de deur waarachter de ton staat. Zo'n "vol verwachting klopt ons hart"  blik in hun ogen. Die verandert in een hele vuile blik als ik vertrek." Tjeeezus, je had ons toch een OORTJE beloofd?!"

 

 

honden page profiel Suus&Joy Suus&Joy 3 doggies

honden foto van Suus&Joy

Haha wat slim! Ennu.. ze hebben er toch wel nog 1 gehad?

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

" Haha wat slim! Ennu.. ze hebben er toch wel nog 1 gehad? "

 

Ik hoop van wel... Ik moest echt haasten en mijn man is wel eens wat plagerig, zo van "hondjes die vragen worden overgeslagen" .. maar anders krijgen ze er vanavond nog wel 1. 

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Ze willen alleen horen als het hun uitkomt   Maar vanavond komen ze je weer vrolijk begroeten 

 

Volgende forumvraag: 52 weeks of Pebbles
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^