Lola en haar knie, hoofdstuk zoveel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

Ben ook heel benieuwd!

honden page profiel GejaGeja

honden foto van Geja

Hoi! Hoewel het net 2 dagen geleden is dat Lola is geopereerd, zie ik nu al verbetering. Ze loopt beter dan ze de afgelopen weken heeft gedaan dus ik ben voorzichtig optimistisch maar juich nog zeker niet te vroeg.

De komende 3 weken zullen in ieder geval spannend worden!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Nou, Lola is vanmiddag geopereerd. De operatie was pittig, al veel bindweefselvorming, maar is verder geslaagd. Ze is nu nog helemaal high en suf van de narcose, de arme schat, maar ze lijkt al een stukje beter te lopen. Ze beweegt haar knie netjes naar voren in plaats van opzij. Ze zit natuurlijk nog volledig onder de pijnstillers maar ik ben al wel licht optimistisch, hoewel het natuurlijk nog veel te vroeg is om iets zinnigs te kunnen zeggen. De komende 3 weken worden spannend! "

 



fijn dat je even update Geja. en nu afwachten, en ik hoop zo op herstel en een snel herstel, jullie hebben al genoeg voor je kiezen gehad. hou ons maar op de hoogte he.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Geja :-D je laatste berichtje had ik nog niet gelezen, dat is goed nieuws, rustig aan hoor, neem er de tijd voor. hou ons mooi op de hoogte hoor.

honden page profiel BlaiseBlaise

Wat een moeilijke beslissing en wat fijn dat je gevoel je de goede weg heeft laten kiezen. Ben blij voor jullie dat het nu al de goede kant op gaat al os de operatie net achter de rug.

Beterschap en goed gedaan!

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^