Onder de bank verdwijnen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Phiep en de meidenPhiep en de meiden

honden foto van Phiep en de meiden

Onze puppen meiden worden met de dag een stukje ouder, maar ook ondeugender. Nu heeft kleine Soda ontdekt dat het super leuk is om onder de bank te kruipen, terwijl haar zusje hier te groot voor is. Dit wil niet zeggen dat Toto het niet probeert. Kleine donderstenen dat het zijn. Soms zie je een klein neusje verschijnen en dan poef is ze weer verdwenen. Het leukste van het allemaal is natuurlijk als het baasje wilt dat je er onder uit komt, dan denkt dat puppen brein natuurlijk; No way!

Hebben jullie puppen/kleine honden dit ook wel eens geprobeerd?

honden page profiel F&FF&F 3 doggies

honden foto van F&F

Haha leuk zulke puppenstreken!

Mijn eigen pup (ook bruine lab) doet dit niet maar wilde wel altijd onder de salon tafel liggen. De eerste 3 weken lukt dit nog maar daarna niet meer.

Daar lag ze dan zichzelf half grommend en steunend onder de tafel proberen te duwen...

Heel grappig! Nu lukt zelfs het proberen niet meer

honden page profiel Joyce&ChicaJoyce&Chica 3 doggies

honden foto van Joyce&Chica

Hahaha leuk joh! Grote verdwijn truc.

Chica heb ik niet als puppy gehad. Wat ze wel eens doet is met haar hoofd onder de bank. Achter mijn bank ligt een kleedje van haar en als ze daar lekker languit op ligt dan kan het zomaar dat je ineens een hond zonder kop ziet liggen ;) die is dan onder de bank verdwenen

 

honden page profiel Phiep en de meidenPhiep en de meiden

honden foto van Phiep en de meiden

" Haha leuk zulke puppenstreken!

Mijn eigen pup (ook bruine lab) doet dit niet maar wilde wel altijd onder de salon tafel liggen. De eerste 3 weken lukt dit nog maar daarna niet meer.

Daar lag ze dan zichzelf half grommend en steunend onder de tafel proberen te duwen...

Heel grappig! Nu lukt zelfs het proberen niet meer "

 



De truc met de salontafel kennen ze hier ook. Thuis hebben wij een salontafel met korte houten planken eronder, op een kleine hoogte. Soda kruipt hier dan onder en gaat tussen de planken liggen en Toto kan er niet meer onder, dus springt ze tussen de planken door, erg grappig om te zien.

Leuk dat je een bruine lab hebt trouwens, leuke pup :-D. Onze eerste hond was ook een bruin lapje, ze heette Coco en ze is ook te zien in mijn profiel foto. :-)

honden page profiel Phiep en de meidenPhiep en de meiden

honden foto van Phiep en de meiden

Kiekeboe, je ziet alleen mijn snuitje nog ;-)

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marlies met Frøya

Haha nee, dat heeft hier nooit gepast (En onze bank is echt geen superlage bank ).Ik zie het wel helemaal voor me met die hondjes van jou, haha.

 

Ik denk trouwens wel dat als Taika kleiner geweest was dat ze het wel had gedaan, want ze lag als pup heel vaak met d'r neus onder de bank, en nu af en toe nog steeds. Meer dan een neus past niet

honden page profiel Annemieke & ScottieAnnemieke & Scottie 3 doggies

honden foto van Annemieke & Scottie

Hier ook gedaan maar dan onder een stoel, probleem nu is dat het niet echt meer past na een paar weken.. Dus wat doet meneer, die neemt een aanloop en glijd eronder.. En als een halve zwemende kikker komt hij eronderuit.. 

honden page profiel Manon, Silver Sky&MalaikaManon, Silver Sky&Malaika 3 doggies

honden foto van Manon, Silver Sky&Malaika

Sky deed het ook als pup, maar dat was meer om voor Malaika weg te rennen. tja voor zo'n kleine pup is een grote witte herder best spannend. maar je groeit en groeit en da bonk tege de kast en bank aan, tja toen pastte meneertje er niet meer onder en moet je het grote witte gevaarte maar zien te overleven

 

maar niet alleen ergens onder klimmen is een goede verdwijn truc, via een open trap op een grote kast klimmen namelijk ook(heeft Sky als pup in het vakantiehuisje waar we toen zaten gedaan). Maar hoe kom je er dan vanaf als pup.... net zolang piepen tot je baasje je er vanaf komt halen.

tja daar zit meneer dan te kijken..... natuurlijk waren wij al bezig om hem eraf te halen toen mijn moeder de foto aan het maken was, schrok me wel kapot toen ik m'n kleine maatje daar zag.

 

ik denk dat ik nou eenmaal niet de slimste hond ter wereld heb

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Hahha, wat grappig! Zal vast tegenvallen als ze er straks te groot voor is :D

Volgende forumvraag: Van wie is deze pup?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^