Teefje rijd tegen me been aan!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jamy & MiloJamy & Milo

honden foto van Jamy & Milo

Hallo,

Mijn teefje van 1,5 jaar nu voor de 2e keer loops en rijdt tegen me been aan. In eens uit het niets. Dit is de 1e keer dat ze dit doet. En als ik tegen haar praat begint ze terug te piepen en gaat ze een beetje jengelen. Kan dit met haar loopsheid te maken hebben?

Veel liefs,
Jamy en Milo

Heel veel liefs,
Jamy en Milo

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Ooooh ja, kan zeker met de loopsheid te maken hebben! Hier heeft Saffira het vroeger ook eens 1 keer gedaan, en nadien nooit meer. Toen hadden we nog een stoffen zetel, zal dus ook wel bijna 10 jaar geleden zijn, en dan mocht ze nog bij ons in de zetel. Ik lag met mijn been in de lucht (tja, als kind lag ik altijd heel raar in de zetel ) en ineens sprong ze tegen mijn been aan en begon erop te rijden. 

 

En Saffira wordt hier ook heel zeurderig als ze loops is, dan heeft ze veel aandacht (en eten) nodig. 

 

Dusss, geen zorgen, het ligt héééél waarschijnlijk aan die "periode van het jaar"  

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Je moet hondeen ook geen auto lerenrijden. grapje Hein.

honden page profiel Jamy & MiloJamy & Milo

honden foto van Jamy & Milo

Ooo, wat een opluchting dat het daar aan ligt, ik dacht even dat zij de baas probeerde te spelen. Terwijl ze kei onderdanig altijd is. En haha autorijden, ze geeft er althans wel gas op!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

O-) zomaar uit het niets .
Wanneer een teefje loops is zijn ze wat aanhankelijker dan anders en weten ze vaak even geen raad met zich zelf, je ziet het aankomen, zo niet, als ze rijd tegen je been aan, even op de grond zetten, bij je hond weglopen, negeer het gedrag, als ze nu anderhalf jaar is en je blijft even conseqwent met neerzetten en negeren gaat dat echt weer over hoor.

nog een tip, wordt daar niet boos om, probeer het voor te zijn, echt het gaat vanzelf over, maar je moet wel conseqwent zijn en blijven dat je dat niet wilt.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Ik had mijn eerste yorkje , een teefje waarbij het NOOIT is overgegaan 

Zoals ik soms hoor, dat reutjes een  speciaal zacht beestje hebben dat ze mogen "gebruiken" , en dat daarna hopelijk de was ingaat....., zo had mijn Bijou haar eigen slofje met een pomponnetje erop. Het was vooral het superzachte pomponnetje waar ze verliefd op was. 

En wat kon ze erop tekeer gaan.  Ze is nog 12 jaar geworden (met sloef) dus ..een hartkwaal heeft ze er niet aan overgehouden. 

Woman power .

honden page profiel Jamy & MiloJamy & Milo

honden foto van Jamy & Milo

Super bedankt voor de tips. Ik las veel over dominantie, maar me meisje is alles behalve dominant. Het is me opgevallen dat ze het alleen in de avond doet voor het slapen. Vind het zo zielig want ik zie nu ook echt haar gedrag wat jullie me uitleggen 'ze weet geen raad met zichzelf' als ze naar me toe komt, alwel piepend, stel ik haar gerust en kriebel ik over haar koppie. Ze word daardoor rustig. En als ze probeert te rijen, zeg ik gewoon nee schatje niet doen en dan stopt ze ook. Echt sneu om haar zo te zien. Ze weet echt geen raad met zichzelf. Maar nog eventjes en dan is haar loopsheid weer voorbij!

honden foto van Marion, Dick,Woola, en Brutus

Ohh heel herkenbaar onze Woola is nu ook loops en zit in haar dekbare dagen. Zij wil ook tegen mn been aan rijen. En inderdaad piepen en jengelen
Maar de fokster vertelde dat ze dan eigenlijk een reu willen. Dus even oppassen geblazen. :-)

honden page profiel Jamy & MiloJamy & Milo

honden foto van Jamy & Milo

Ja, het rare is dat wanneer een reu haar benaderd dat ze hun echt niet toe laat. Ze bijt hun echt van zich af. Bij 1 klein hondje deed ze haar staart wel even opzij, en wou die reu erop rende ze weg. Haar staart opzij doen is wel een teken dat ze wilt, maar vervolgens springt ze weg. Dus ze blijft niet staan.

honden foto van Marion, Dick,Woola, en Brutus

Hoelang is zij nu loops? Woola precies 14 dagen. En ook hup haar staartje opzij hahaha. En ja de reutjes mogen haar best bestijgen hoor, de ondeugd.

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

yep... heeft allemaal met de loopsheid te maken... geen zorgen :-)

 

 

honden page profiel Jamy & MiloJamy & Milo

honden foto van Jamy & Milo

Heel precies durf ik het niet te zeggen, haar vulva is ook erg geslonken. Bij haar 1e loopsheid was de vulva veel groter en ze vloeide veel meer. Dit is nu haar 2e loopsheid en dat zag ik doordat haar vulva begon op te zetten. Maar nu alweer geslonken is. Ik schatzo'n ander halve week. En dat is echt een verschil met haar vorige loopsheid. Toen werden haar tepels ook groter en groter en dat gebeurd nu ook niet.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^