It takes a village to raise a DOG.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Even kijken of er nu wel iets geplaatst wordt...

 

Ja dus haha. 

 

Ik ben het hier eigenlijk wel mee eens. Nee het is niet altijd "mijn manier" maar ik denk niet dat ze van een ander zn manier zo 1,2,3 wat oplopen. Heb er dan ook geen probleem mee als dat eens gebeurt.

 

Sterker nog, ik heb het bij Faya wel eens een beetje opgezocht. Naar mijn mening moet een hond grenzen respecteren van iedereen. Niet omdat ik het zeg maar omdat ze dat zelf zeggen, anders respecteert ze alleen maar weer mijn grens. Zij was daar erg goed in, mijn grens is heilig en die van een ander ach... Wie is dat?

 

Tuurlijk probeer je altijd alles zelf te doen en te regelen maar ik ben er ook wel eens niet en dan wil ik persoonlijk niet hebben dat mijn hond zich maar uitleeft. Echt luisteren zal ze nooit doen maar gewoon normaal respectvol gedrag vertonen verwacht ik wel.

 

Dus heeft ze van alles en iedereen grenzen gehad met soms ook een flinke beuk. Is ze alleen maar beter op geworden, niet slechter. Maar oke misschien is dat in onze buurt ook wat normaler. Ik ben opgegroeid met een stuk of 10 "moeders". Als de mijne iets niet zag dan zag een van de buurvrouwen het wel en kreeg je van die op je flikker. Nee is nee, ook als iemand even niet kijkt.

 

 

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

Hoi Sammy, ik kan niet quoten...

Had jij ook moeilijkheden?

 

Leuk dat we het eens zijn ! De flinke beuk, jammer! Maar dit is ons allemaal wel eens overkomen inderdaad!

 

Ik ben ook opgegroeid met meerdere tantes in het dorp, en wat was ik daar blij mee!

 

Ik kon niet alles bespreken met mijn moeder, was  erg blij met de buurvrouw... Niets ten nadele van mijn moeder, maar toch 

 

 

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Nou het was allemaal terecht hoor en ze heeft er geen schade of schuwigheid aan over gehouden. In tegendeel.

 

De enigste klap die ze heeft gehad was van mijn vader. Dat ze hier net was konden we amper bewegen want ze vond alles eng. Nou ja mijn vader had daar wat moeite mee en probeerde dan een beetje leuk te doen zodat ze uit dr schulp kwam. Niets extreems, eigenlijk alleen maar lief. En dan hing ze dus direct in zn arm (geen knauw ofzo, door). 

 

De eerste twee keer zei hij 'eigen schuld', bij de derde keer heeft ze gewoon een volle vuist op dr kop gehad uit reactie. En wat denk je? Nooit meer gedaan en ze is stapelgek op hem. Samen malligheid uithalen enzo is nu  helemaal leuk en kan allemaal. 

 

Sja niet mijn manier maar ja... Kan prima dus duidelijk.

honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van chris

Interessante stelling.
Wil ik nog wel aan mee doen omdat er zeker potentieel in zit.

Ik kom er later op terug schreef iemand die uit zijn jeugd de vriendelijke sociale dorpshonden herinnert en de verdraagzaamheid van de dorpsmensen tov loslopende honden.

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

" Interessante stelling.
Wil ik nog wel aan mee doen omdat er zeker potentieel in zit.

Ik kom er later op terug schreef iemand die uit zijn jeugd de vriendelijke sociale dorpshonden herinnert en de verdraagzaamheid van de dorpsmensen tov loslopende honden. "

 Ik ben heel erg benieuwd! 

 

Ik geloof er in, net als ik er in geloof, dat het ook een positieve invloed heeft op kinderen... Ik weet dat ik me daar niet populair mee maak, daar gaat het me ook niet om .

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^