nieuwe hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

diezel (Gast)

Hallo Ik ben een baasje van een rotweiler sinds een week Hij is twee en half jaar oud Hij is voor iedereen lief behalve voor mijn zoon daar gromt hij tegen  Mijn zoon heeft hem niks gedaan Er is wel een situatie geweest waarna het begon Mijn dichter was verdrietig en zat naast mij op de bank toen mijn zoon er aan kwam lopen sprong hij op haar schoot en begon hij te grommen vanaf die tijd doed hij lelijk tegen mijn zoon wat kan ik hier aan doen ???? Hij kan hem wel uitlaten dan doed hij het niet. Maar als hij binnenkomt en hem wil aaien dan begint hij te grommen. De hond heeft wel voorkeur heb ik gemerkt hij is syapelgek op haar als ze weg gaat begint hij te blaffen en te piepen wie ooowie heeft er tips !!!! en als we weg gaan dan blaft hij ook heel hard en trekken aan de riem voor de rest is het een schat .      

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

zorg ervoor dat je zoon de hond compleet negeert bij het binnenkomen (ook geen oogcontact). je hond moet zelf naar je zoon toekomen en als je hond gromt stuur je hem naar zijn rustplaats.

 

waarschijnlijk zag hij je zoon als een bedreiging voor je dochter en waarschijnlijk vertoont hij dit gedrag ook alleen als je dochter ook in de kamer is.

honden page profiel MarijkeMarijke

Raadpleeg een deskundige. Je hond heeft duidelijk geen idee wie er bovenaan de roedel staat. Hij bepaalt nu de regels i.p.v. de mensen. Wanneer dit uit de hand loopt ben je nog verder van huis. Het kan zijn dat je verkeerd communiceert met de hond. Een gedragsdeskundige kan je vertellen hoe het moet en evt. een cursus aanraden.

Volgende forumvraag: nieuwe hond
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^