hond na steralisatie van de rel!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Oempel (Gast)

Mijn hond was na de steralisatie helemaal van de rel! Alles was goed gegaan, maar ze durfde niet op te staan en als ze dat wel deed, leek het net of ze verschrikkelijke pijnen leed en schoolt ze gillend door de hele kamer. Wij ook overstuur! Wij hadden natuurlijk spijt van de ingreep. Om een lang verhaal kort te maken. Het kwam door het operatie jasje. Het is nu uit en ze gaat gewoon mee om te poepen en plasssen! Wat een opluchting! Vanavond gaat het jasje wel weer aan, ter bescherming  voor de wond!

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Kun je haar niet beter een kap om doen als ze het jasje zo afschuwelijk vindt? Of probeer een oud tshirt ofzo van jezelf aan te doen bij haar.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

geef haar geborgenheid, laat ze bij je slapen, houdt haar even goed in het oog, een operatie is niet niets.

en ook de narcose daar zijn ze van slag van, met een paar dagen is dat echt over.
en kijk of ze aan de wond komt, zo niet, dan is niets nodig, ben je toch huiverig ervoor, dan een lekker groot en wijd tshirt, en blijf even de eerste nachtjes lekker bij dr slapen.

voor jou net zo goed wat stres, je hond zo te moeten zien, maar probeer toch zo gewoon mogelijk te doen, des te eerder herstelt je hond. succes, en vooral snelle beterschap.

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

Poppy is 15 april geholpen en heeft nergens last van gehad.ze hoefde ook geen rompertje aan en nu 5 dagen later ziet het er super uit.maar ja ik denk dat hondjes allemaal veschillend reageren.heel veel beterschap voor je hondje ;-)

Volgende forumvraag: Kramp / epilepsie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^