Wat is het toch een braverik!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Sem en yinzSem en yinz

honden foto van Sem en yinz

Die sem! Een paar weken terug had ik een topic geplaatst dat mijn hond gegrepen was door een maremma (hond lijkt op een golden) Hij is heftiger gegrepen dan dat ik dacht, want toen had ik maar 1 wondje ontdekt. En sinds gister kwam ik nog 2 andere bijtwonden tegen. Ik voel me hier erg schuldig over dat ik ze niet gezien heb. Die hond heeft hem echt heel goed te pakken gehad! Maar na een paar weken is sem zijn gedrag niet erop veranderd, hij is nog steeds de lieve schat zoals altijd! Met andere honden gaat hij nog steeds prima om! Hij is zo ontzettend lief! Maar goh wat is hij hard voor zichzelf! Want die wonden waren niet niks! Gelukkig zien de wondjes er wel goed uit, en zit er een korstje op. Is niet opgezwollen ofzo. Ik heb het echt getroffen met mijn mannetje! Want hij blijft er goed onder! Gromt niet of iets. Ik hou het wondje natuurlijk goed in de gaten!

honden page profiel zonnetjezonnetje

honden foto van zonnetje

Wat een geluk. Dat valt dan weer mee

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Das zeker een geluk dat die plekken die je niet had gezien in elk geval niet zijn gaan ontsteken of iets. En super dat ie zichzelf blijft en zich niet compleet van de leg is door die aanvaring, dat hoor je vaak genoeg anders.

 

en ps. honden zijn vaak bikkels daardoor is het belangrijk denk ik altijd goed te controleren na een incident ook als je denkt dat er niks is, want als ze het zelf gaan aangeven dan is het vaak mega ernstig maar iets wat niet mega-ernstig is geneest wel sneller natuurlijk met extra verzorging en kun je de last wel wat beperken. Wat dat aangaat is het jammer dat ze het niet zelf aangeven maar vaak stug doorlopen.

honden page profiel Sem en yinzSem en yinz

honden foto van Sem en yinz

Jaa het is best lastig bij sem te zien, ondanks ik hem dagenlijks wel controleer op dingen.
Hij heeft een vrij dikke vacht en veel haar, dus het valt niet zo snel op!
Soms is het dan zoeken naar een speld in de hooiberg, en vind je iets later pas. Soms wel erg lastig

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ja dat is met een dikke vacht niet altijd even handig.

Volgende forumvraag: Moederliefde.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^