Ik kon em wel achter het behang plakken!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

uuuh waar kun je een hond mee schoonmaken die door de rotte vis heeft liggen rollen? Tot nu toe heeft niets geholpen!

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga 3 doggies

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Ik heb wel eens gehoord dat je een hond met tomatensaus kan wassen als hij heel erg stinkt! Zou zelfs de geur van een stinkdier kunnen wegkrijgen... Maar ik zou daar eerst nog wat meer info over opzoeken :-)

honden page profiel ~~ 3 doggies

honden foto van ~

Oh bah wat vies,rambo heeft dat ook wel eens gedaan maar dan in paardenpoep die geur was wel ver weg na het wassen met veel hondenshampoo

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

Op een ander topic over rotte vis las ik meel, tomatensap idd en Badedas (menn neem ik aan).

Bah ik krijg die geur ook bijna niet van mijn handen af nadat ik hem met mijn eigen shampoo gepoetst heb om die stank weg te krijgen. Ik had hem binnen in zijn bench gedaan en het hele huis begon te stinken (heb maar een klein huisje), daarna buiten laten opdrogen. haha honden....

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

" Oh bah wat vies,rambo heeft dat ook wel eens gedaan maar dan in paardenpoep die geur was wel ver weg na het wassen met veel hondenshampoo "

Ja smerig. 

De hondenshampoo ook geprobeerd, maar verdreef de geur niet misschien omdat hij geurloos is ofzo denk ik.

 

honden page profiel Taissa en LunaTaissa en Luna 3 doggies

honden foto van Taissa en Luna

" Ik heb wel eens gehoord dat je een hond met tomatensaus kan wassen als hij heel erg stinkt! Zou zelfs de geur van een stinkdier kunnen wegkrijgen... Maar ik zou daar eerst nog wat meer info over opzoeken :-) "

 

Met tomatensaus hahahaha  Ik denk eerder dat die hond dan alles gaat aflikken echt... Maar eigenlijk mogen honden geen tomaten of saus ervan eten is niet zo gezond voor een hond.

 

In ieder geval met de modder heeft 1ding ons goed geholpen bij ons Luna. Hmm weten niet of echt modder was of mengeling tussen modder/poep ofzo.. Maar het stonk vreeeeselijk ;)

We hebben eerst emmer gevuld met lauw water en vooral veeeel citroensap dan met washandje heel de hond ondergedompeld enzo en 5min laten inwerken. Daarna grondig gewassen met hondenshampoo en KLAAR WAS KEES. Het hielp echt wel maar zorg wel dat pure citroensap is heb er 1potje van die sap ingegoten in die emmer en veel shampoo gebruikt haha  Maar mss is dit een tip voor jullie, hier hielp het dus moet het bij anderen ook wel helpen zeker?

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: hond uitlaten in het donker
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^