Hulp nodig ivm in huis plassen senior hond.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Michaja, jou valt niets te verwijten, vind het knap dat je hier komt, je vraagt advies en raad.

je wil dit niet voor flip. je mams moet maar eens meekijken, misschien denkt ze er dan anders over, en gaat ze anders handelen, dat het jou zeer doet, logisch, anders zou je hier niet een topic over openen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

ts doet zelfs niets bij de hond, maar de moeder wel. Ontkennen terwijl ik denk dat je wel beter weet!

 

TS vind het ook niet kunnen hoe haar moeder reageert, maar van ons wilt ze niet aannemen dat dit mishandeling is.  

Ik denk dat er eerder rust daar in huis moet komen , en dringend . 

Ik denk niet dat haar moeder hier wilt komen lezen, al hoop ik dat ik verkeerd ben. Maar het zou inderdaad een goede wenk voor haar kunnen zijn. 

 

 

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Even ter beeldvorming voor degenen die mams beschuldigen van mishandeling, hier een foto van de gruwelen die kleine Flip moet doorstaan;





;-) O-) ;-)

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Ik geef maar een reactie. Degene die mijn hond slaat krijgt een ongelofelijke knal terug. Of dat nou mijn moeder is of maxima. Mijn hond wordt niet geslagen al smeert ie de muren vol stront... 

 

Slaan is geen oplossing... Nooit!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Michaja, je opent je topic met dat je mams schopt en boos wordt op je hond, het is logisch dat anderen dan toch reageren op je openings post, en dat jij dan een foto van je mams zittend in een stoel met Flip in haar armen lekker zit, ja dat is mooi, geweldig zelfs, maar als het haar even niet zint, is Flip wel de gebeten hond, doet je mams lelijk tegen Flip, en waarom dat heb je uitgelegd, ze kroelt met de andere hond, en dat Flip dan gefrustreerd raakt daardoor en plast tegen van alles aan, niet mooi en leuk, maar toch geen reden om flip even te schoppen, of het nou hard is of niet.

en jij zou eigenlijk dan als je dat ziet, direkt in moeten grijpen, komt op voor Flip, of Flip nou plast tegen de bank of stoel, opkomen voor Flip dat je mams dat niet meer doet. je beschrijft zelf hoe je mams tegenover Flip staat, ze wordt woedend ze kan haar woede niet meer beheersten, scheld slaat schopt, en zegt dan ook tegen jou, hij gaat de deur uit, heb er genoeg van, en nu laat jij een foto zien van je mams dat Flip lekker op schoot zit, wel een heel dubbel gevoel voor ons forummers, vind je zelf niet ? vandaar , bescherm je Flip tegen de driftbuien van je mams.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Je wilde tips, hier de aller beste oplossing

Je vind het erg wat er met Flip geneurd, maar heb toch geen zin met Flip te gaan wandelen op dat moment. Het zou nl een goede oplossing zijn als  je met Flip naar buiten gaat VOOR dat je moeder met Cesar gaat knuffelen. Dan kan je nl voorkomen dat Flip gaat trillen en plassen in huis.

mira (Gast)

Opstaan, naar buiten enz zijn oplossingen die in de realiteit gewoonweg vermoeiend zijn en ondoenbaar: je zou wat op en af lopen denk ik, met elke aanraking. Moeder moet hem gewoonweg de kans niet geven om te plassen op zo'n moment. Ik heb een staander die, als ik de anderen aai, alles ziekelijk apporteert, in de hoop dat ie daardoor mijn aandacht terug naar hem haalt (ik noem het wel een soort van jaloezie). Is na een tijd ook enorm irritant. Gewoon bevel zit naast me, één hand is voor hem, andere hand is voor de twee anderen.

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik

honden foto van Yin, Yang & ik

"Opzich zou Silvias oplossing prima zijn, maar ik wil een oplossing voor flips gedrag en geen symptoom bestrijding."

 

Hieruit begrijp ik dat je geen genoegen neemt met het (deels) doorbreken van het gedrag maar dat je het om wilt buigen naar gewenst gedrag. Je beseft je toch wel dat daarvoor jullie beiden je 100% in zullen moeten zetten en dat dat nog veel intenser zal zijn en nog veel langer zal duren?

 

Begrijp me niet verkeerd want ik ben helemaal vóór! Uit jouw schrijven komt het op mij echter over als iets onhaalbaar aangezien de instelling van je moeder en ook je eigen reactie op de simpele tip van Silvia. Het komt een beetje 'dubbel' over op deze manier.

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Joh jullie snappen toch ook wel dat die foto pure sarcasme is... Dat ik degenen die het hardste roepen mishandeling, niet meer serieus kan nemen? Zoals ik als zei, overdrijven is ook een vak... Flip krijgt een tik met d'r voet van mn moeder, dat heet in het ABN een schop. Zoals ik volgens mij nu al drie keer eerder zei, en ik geloof dat ik het maar moet gaan spellen; het lijkt erger dan het is... Maar daar leest iedereen overheen want er kan iemand beschuldigd worden van mishandeling... Ik spreek niet over iedereen hiermee, want van sommigen weet ik beter (onder andere door andere reacties in andere topics), maar sommigen zijn ook gewoon vastberaden nu om kwaad te spreken over een ander en gelijk te krijgen... Nou die krijg je dis niet van mij.. Ik werk notabene in een rechtbank, ik zie dagelijks zaken van mishandeling en ook hoe dat gebeurt is... Ik kan je vertellen dat wat mn moeder deed daar niet onder valt... Maar wees vooral eigenwijs... Jullie zijn er ook allemaal bij geweest he en daarom kunnen jullie precies weten hoe en wat ;-)

Ik weet wel dat ik helemaal klaar ben met HP en dat komt puur en alleen door de doorgeslagen hondeneigenaren die al roepen mishandeling als je al naar je hond wijst in een kwaaie bui... Een opvoedende tik is al uit den bóze en doe je dat dan ben toch wel een héél slechte eigenaar... Prima weet je, ik vraag wel ergens anders om hulp, ik laat dit topic alsnog weghalen. En ik peer 'm zelf ook, gefeliciteerd, jullie hebben wéér iemand weggejaagd met jullie doorgeslagen gedrag.

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

" "Opzich zou Silvias oplossing prima zijn, maar ik wil een oplossing voor flips gedrag en geen symptoom bestrijding."

 

Hieruit begrijp ik dat je geen genoegen neemt met het (deels) doorbreken van het gedrag maar dat je het om wilt buigen naar gewenst gedrag. Je beseft je toch wel dat daarvoor jullie beiden je 100% in zullen moeten zetten en dat dat nog veel intenser zal zijn en nog veel langer zal duren?

 

Begrijp me niet verkeerd want ik ben helemaal vóór! Uit jouw schrijven komt het op mij echter over als iets onhaalbaar aangezien de instelling van je moeder en ook je eigen reactie op de simpele tip van Silvia. Het komt een beetje 'dubbel' over op deze manier. "

 




Nou weet je wat het is.... Ze is nog heel gefrustreerd, en heeft afkoeltijd nodig... Sinds Flip bijna tegen mij aanplaste blijft haar boosheid en frustratie gewoon langer hangen, hij heeft toen gewoon een grens ENORM overschreden .... Als ze afgekoeld is zal ze zich wel weer willen inzetten ervoor.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Op slot op verzoek van ts

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Grommen naar andere hond? Update
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^