trots

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel jaimiejaimie

honden foto van jaimie

Ik ben trots op mijn husky. Normaal gesproken gaat hij zo'n 300 keer per dag tegen het aanrecht staan om te kijken of er nog iets te halen valt. Vanaf dat we hem hebben proberen we hem dit af te leren. Eerst deden we dat met belonen, maar meneer had dat al heel snel door. Als er niks te halen was ging hij zelf al van het aanrecht af en kwam zijn beloning halen We gebben het geprobeerd met afleiding maar dat was ook niet echt interessant. Nu deed hij het vanochtend weer maar plante een van zijn voorpoten op de rand van een pannendeksel Deze viel natuurlijk met een luid gekletter op de grond. En hij is voor het eerst de hele dag niét bij het aanrecht in de buurt geweest. Hij heeft het helemaal zichzelf afgeleerd O-)

honden page profiel ALMALM 3 doggies

honden foto van ALM

Haha, supergoed!! Daar is hij natuurlijk van geschrokken :-)..

honden page profiel Tiffani & Pepper Tiffani & Pepper 3 doggies

honden foto van Tiffani & Pepper

haha wauw goed hoor ! ;) pepper doet dat gelukkig niet , oke in het begin heeel af en toe als hij wist dat er wat opligt , en ook als ik bv. kaas heb gesneden (en hij weet dat het voor hem is ) en ik ga even snel naar de wc , tsja dan is het natuurlijk al weg. maar nu niet meer gelukkig

honden page profiel jaimiejaimie

honden foto van jaimie

Hij is helemaal niet zo schrikkelijk, maar nu schrok hij zich een ongeluk O-)

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Zo leren ze door ervaring 

Ik denk dat corrigeren in de opvoeding daar een beetje op gebaseerd is, alhoewel met negatieve ervaringen dit niet wordt aangeraden. ??

ikzelf heb de kat toch flink afgeleerd van in de slpk binnen te wandelen door de plantenspuit te gebruiken, waarbij ik dan zelf verdekt achter de deur stond. Dus hij zag nooit dat IK de puit hanteerde. 

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Sadi steekt tot nu toe vooral haar neus omhoog bij het aanrecht ze heeft (nog) niet geprobeerd er op te klimmen.

Beauty had ik geleerd in de vorige woning dat ze niet in de keuken mocht komen dus niet over de drempel, maar ja hier een open keuken dus tjah dat word al lastiger.. Hoop een volgende woning gewoon weer met aparte keuken das toch beter aan te wennen dat ze niet over de drempel de keuken in mogen.

 

Ik hoop dat de schrik met de deksel van de pan die viel het effect heeft dat je husky het ook niet meer gaat proberen, en het niet van tijdelijke aard is 

honden page profiel jaimiejaimie

honden foto van jaimie

@ anny : dit was ook niet dé manier die in gedachten had hahaha :-D
Maja als het werkt, mij hoor je niet klagen ;-)

@ Renate.
Hier ook een open keuken ;-)
Onze nieuwe woning echter wel gesloten dus dan is het wat makkelijker.
Tot nu toe heeft hij echt niet een keer een poging gedaan.
Ik ben niet zo van het laten schrikken , maar dit heeft ie helemaal zelf gedaan ;-)

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Sadi kent door de nee oefening wat nee betekent dus als haar neus omhoog gaat bij een tafel of aanrecht is het "nee" maar... ze weet precies wanneer je even een ogenblik niet alert genoeg bent en daar zal ze zeker gebruik van maken dus even naar de wc gaan en wat eetbaars laten staan is er niet bij.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^