Heeft er iemand tips om een hond te krijgen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lisalisa

Ik wil heel graag een hond maar ik mag dat niet want ik heb een kat en ik ben niet altijd thuis. Heeft er iemand tips voor mij?

honden foto van teckelventje Lobke Lodewijk en de rest.

Wachten tot je het huis uit gaat.Hein,

honden page profiel gerda goudvisgerda goudvis

echt tips kan ik je niet geven(sorry), maar een hondje in huis nemen is niet niks. 

 

je ouders/verzorgers zullen niet voor niets nee zeggen, 

mijn tip; ga niet zeuren, een hond kost heel veel geld, tijd én verantwoordelijkheid.

(een gemiddelde hond kost in zijn leven ongeveer €10.000 euro!) 

 

respecteer de keuze van je ouders/verzorgers, 

 

misschien heb je wel een leuk hondje in de buurt waarmee je kunt gaan wandelen? 

 

 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Inderdaad wachten tot je uit huis gaat. Ook wel bekend als 'geduld' 

 

Een hond is hartstikke leuk, maar het is niet altijd alleen maar leuk. Het kost geld (veel), aanpassing,  tijd, geduld en nog veel meer geld, aanpassing tijd en geduld.

 

Geniet lekker van je kat, die is toch óók heel lief?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Lisa.... je schrijft zelf, ik ben niet altijd thuis, dan weet je het eigenlijk al he, een hond vraagt veel aandacht verzorging en vind dat het baasje toch wel vaak thuis moet en kunnen zijn.

jij gaat met vriendinnen de hort nog op, lekker shoppen, naar school, weekenden leuke dingen doen, dan zou je hondje op jou zitten wachten.

wat je wel kan doen, en echt Lisa dat is ook leuk, een wandelhondje nemen, een hondje uitlaten verzorgen van een ouder iemand die zijn hondje niet goed meer kan uitlaten, ga daar eens op uit, de vakantie komt er straks aan, kijk eens of je dat leuk vind.

ik weet niet hoe oud je bent, maar misschien vragen voor de vakantie periode of je mag en kan helpen in een dierenasiel, daar leer je hoe met honden om te gaan, en ook daar zitten hondjes waar je mee kan wandelen en die je kan verzorgen, missschien is dat een idee voor je ? :-D

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

wachten en intussen meer verdiepen in honden en wat een hond nodig heeft van een baasje. Want als je op jezelf gaat en voor een hond wil kiezen zul je wel moeten weten of je die verantwoording aan kan en genoeg tijd hebt om met de hond te wandelen te trainen, te werken, leuke dingen te ondernemen etc. over verzorging van vacht oren en alles nog niet gesproken een hond is niet alleen een hond in huis om er mee te wandelen die heeft wel meer nodig als dat.

 

Ik kan uit je bericht niet op maken of je je hierin al verdiept hebt vandaar dat ik het even aankaart.

Er komt best wel veel bij kijken en je hebt een hond wel voor het leven. Qua vakanties ben je meer gebonden etc. Een hond houd leuke dingen in maar houd soms ook in dat je dingen moet inleveren.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^