hondenoppas

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ankieankie

Hallo hondenpage-ers

 

Sinds de zomer ben ik gevraagd als hondenoppasser en heb sindsdien veel verschillende oppashonden met even zoveel verschillende karaktertjes hier gehad van bejaarde hond met medicatie tot pittig spaans hondje. 

 

Ik vind goede afspraken een must en het voor uw hond het hier bij mij zo voort te zetten als hij het bij u thuis gewendt is, is wel zo duidelijk.

 

Ook als u met spoed een hondenoppas nodig heeft, laat me dit weten en we bespreken uw wensen,

 

Momenteel is er plaats vrij maar bepaalde weken heb ik al vol en ik plaats er meestal geen andere oppashond(en) bij of het moet kunnen en mogen, dit alles in overleg met het baasje.

 

Tenslotte ik woon in Harlingen dat is een uurtje over de Afsluitdijk vanuit Noord Holland gezien en ik woon bij de veerboot naar de Waddeneilanden wat ook aantrekkelijk kan zijn.

 

Heeft u vragen stel ze gerust, groetjes en graag tot horens

 

Ankie

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Je mag hier geen reclame maken.

honden page profiel ankieankie

Hoezo ik wil baasjes helpen en ik bied daarvoor mijn hondenoppas diensten aan, ik weet niet wat daar mis mee is hoor. Ik ben niet een professioneel bedrijf of zo maar een prive hondenoppas adresje. Groetjes

Ankie

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^