Vaste oppas gezocht (3 dagen in de week) in Zwolle en omgeving

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RahneRahne

honden foto van Rahne

Vanwege een nieuwe baan (3 hele dagen in de week) ben ik op zoek naar een vaste oppas voor mijn Tamaskan teef Konah! Ze heeft wat moeite met alleen zijn, dus de hele dag alleen thuis laten is geen optie voor haar. Konah is nu bijna 5 jaar oud en een hele lieve en rustige hond (slaapt voornamelijk in huis). Ze is heel erg sociaal en kan met alle honden wel goed samen. Ze kan NIET met katten of andere huisdieren. Ze kan na gewenning een aantal uurtjes alleen blijven samen met een of meerdere andere honden. Een lange wandeling is niet perse nodig (mag wel, maar kan ik zelf ook in de avond doen met haar), maar ze moet er tussen de middag wel even uit om te kunnen plassen. Het gaat om 3 doordeweekse dagen van 8.00 - 9.00 tot 17.00 - 18.00. Precieze dagen zijn nog niet bekend. Betaling (prijs per dag) in overleg. Ik kan Konah brengen bij de oppas OF de oppas kan ook eventueel bij mij in huis verblijven. Locatie is Zwolle en omgeving!

honden page profiel evyevy

honden foto van evy

verdomd dat ik zo ver weg woon

Gradi Nitert (Gast)

Beste Rahne, Mijn naam is Gradi en ik las je vraag naar een oppas. Ik ben erg enthousiast en geïnteresseerd om oppas te mogen zijn voor Konah. Ik woon in Zwolle en werk voor mezelf waardoor ik mijn eigen uren in kan delen. Daardoor ben ik erg flexibel en ben ik bereid mij aan te passen aan jullie (werk) planning. Wellicht kunnen wij een afspraak maken? Ik stel me graag aan jullie voor. Vriendelijke groeten,Gradi

honden page profiel RahneRahne

honden foto van Rahne

" Beste Rahne, Mijn naam is Gradi en ik las je vraag naar een oppas. Ik ben erg enthousiast en geïnteresseerd om oppas te mogen zijn voor Konah. Ik woon in Zwolle en werk voor mezelf waardoor ik mijn eigen uren in kan delen. Daardoor ben ik erg flexibel en ben ik bereid mij aan te passen aan jullie (werk) planning. Wellicht kunnen wij een afspraak maken? Ik stel me graag aan jullie voor. Vriendelijke groeten,Gradi "


Hoi Gradi,

Bedankt voor je reactie :-)
Zou je mij misschien een berichtje kunnen sturen om in contact te komen? Als je hier op HondenPage een account aanmaakt kun je mij een prive berichtje sturen en dan kan ik je mijn email geven om verder iets af te spreken.

Volgende forumvraag: Gezocht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^