M'n 11 jarige zusje met 5 honden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..

honden foto van .

Goedemiddag allemaal!

 

Gister is m'n jongste zusje 11 jaar geworden. We gingen dus op visite, waardoor er in een keer 5 honden in huis waren. En dan zullen de meeste mensen denken; daar hebben de volwassenen de controle over. Maar bij m'n ouders thuis is m'n jongste zusje degene die de honden onder controle heeft!
Sinds haar 5e merk ik al dat ze een natuurlijk overwicht op de honden heeft. Ze is ook gek van dieren en honden en wilt later graag hondentrainster worden. Zelfs honden met een gedragsprobleem gedragen zich keurig bij haar. Zodra zij de lijn overneemt, zijn het engeltjes. 

 

Gisteravond vroeg ik haar de honden eten te geven. Ik weet dat ze dit heel goed kan; ik kan het beter haar vragen dan m'n vader  Ik heb me verder nergens mee bemoeid, en dit was het resultaat. Helaas deed m'n telefoon het niet goed, waardoor ik het begin niet kon filmen. Het tweede filmpje is een beetje wazig. Maar ik vond het wel mooi om te zien dat ze allemaal contact met haar zoeken en wachten op haar commando. 

Nog wel leuk om te weten.. het zijn 5 honden, waarvan 2 groter/zwaarder dan zij is, 2 pubers en een terriër (met typisch terriër gedrag hihi). 

 

 

 

 

 

 

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Wat super zeg! Erg leuk om te zien! Zij wordt zo te zien een hele goede hondentrainer!

honden page profiel Paula, Noa*, Desi* ,Nola en BobbiPaula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi 3 doggies

honden foto van Paula, Noa*, Desi* ,Nola en Bobbi

Hihi, geweldig! Zoals ze allemaal zitten te wachten, heeeel geduldig

honden page profiel ..

honden foto van .

hmm nou zie ik alleen dat het tweede (onduidelijke) filmpje erop staat... zal nog even m'n best doen om ook het goede filmpje erop te krijgen haha

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Ben benieuwd :)

honden page profiel ..

honden foto van .

Nou dit geeft weer aan hoe technisch ik aangelegd ben.. *not* haha. Het goede filmpje stond er dus wel, nu het tweede filmpje erbij gezet 

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

 leuk om te zien en sommige kinderen hebben dat op de een of andere manier weten ze gewoon al heel jong duidelijk over te brengen wat ze vragen van de honden. Is leuk om te zien.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Erg leuk om te zien.

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Geweldig hoe ze met z'n allen tegelijk gaan eten!

Hier eten ze omstebeurt. Vroeger mocht eerst zaza beginnen, daarna masha en als laatste jayla. Nu is zaza er helaas niet meer en begint masha waarna later jayla begint mag beginnen met eten.

 

Wel heel handig als ze wachten tot je toestemming geeft.

honden page profiel ..

honden foto van .

Zij denkt als een kind inderdaad nog niet echt verder na. Als zij iets wilt, dan gaat ze daarvoor. Ze bedenkt nog niet aan wat er mis kan gaan. Merk dat die duidelijkheid die zij overbrengt heel fijn is voor de honden, ze luisteren altijd naar haar! M'n andere jongere zusje van 13 is totaal niet geschikt voor honden. Zodra zij wat zegt, kijken ze haar aan met een blik "Oh jij bent het". Vervolgens zegt ze het nog 6 keer en geeft ze het op. Ze houdt dan ook niet zo van honden.. hehe

Volgende forumvraag: Roxy & Bull - What they love to do
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^