Irritatie aan oren en slijmvliezen (mond)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel PatrickPatrick

honden foto van Patrick

Het is alweer heel lang geleden dat ik met Kaya op het forum zat, zij had toen problemen met zindelijk worden. Dit is gelukkig helemaal goed gekomen.

Nu echter na bijna twee jaar op CAVOM brokken gezeten te hebben kreeg Kaya opeens een ontsteking aan der rechter oor, naar de dierenarts gegaan en heb hiervoor een zalfje gekregen. Toen kreeg ze ook problemen met der linker oor, wederom naar de dierenarts gegaan en weer een zalfje. Daarnaast werden der mondhoeken (slijmvliezen) ook anders van kleur.

De dierenarts verkondigde dat zij waarschijnlijk een voedselallergie had en adviseerde een hypoallergeen voer te kopen. Goed wij dus over gegaan op Prins Hypoallergeen lam en rijst. Leek eerst goed te gaan, echter nu heeft zij weer een enorme ontsteking aan der rechter oor, de mondslijmvliezen zijn op gezwollen en ik baal als een stekker. Via een TTOUCH praktitioner (heb daar een workshop gevolgd) kreeg ik te horen dat Kaya heel erg veel "vuur" in zich heeft en dat lam dat alleen maar aansterkt.

Advies was dan ook om op volledig vers voer over te gaan, samen met kokosolie en aan mix van zeewier, rozebottel, eachinaforce, paardebloem en brandnetel.

Wat kan ik het beste voor haar doen, weet niet meer wie te vertrouwen, en vind het zo erg dat zij er zoveel last van heeft (zucht) help, help, help a.u.b. Groetjes Patrick

Volgende forumvraag: DIt kan toch niet!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^