De avonturen van de musketiers: een nieuw huis, 2 nieuwe baasjes en 2 nieuwe roedelvriendjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

Het begon allemaal maanden geleden. Ons baasje kwam terug van paar weken weg geweest te zijn, en vrouwtje was aan het inpakken... Baasje kwam alleen thuis als vrouwtje niet thuis was. Heel ongezellig vonden wij.

Na 1 week zijn we verhuisd. Met zn alle hebben we de hele wereld gezien! We gingen naar Meppel, Hardenberg, Meppel, Leusden, Driebergen Hardenberg en zijn nu (zo zegt vrouwtje) neergestreken in Vriezenveen.

Alleen mocht ons oude baasje niet mee van vrouwtje. We hebben onderweg wel veel husky vriendjes gemaakt! Eerst gingen we logeren bij Danzo in Meppel, en toen naar Demon en Akira, om vervolgens weer naar Danzo te gaan en van daar uit te gaan logeren bij oma! Na paar weken bij oma was er oorlog, en hebben we heeeeel ver gelopen naar Deborah van HP hier. Daar waren we met 7 hussen, want Koda was nog uit logeren in Meppel. Na 2 nachtjes te hebben gelogeert bij Deborah (en Ice/Yoshi, Luna/ninja, Bowser en Chula) zijn we weer naar Hardenberg verhuisd, naar onze vriendjes Akira en Demon. We hebben daar heel lang gelogeerd samen met ons vrouwtje. We konden spelen en mochtend weer lekker voor de step af en toe in het bos.

 

Met oud en nieuw waren we niet bang voor het vuurwerk! We hebben toen t wat rustiger was zefs nog in de tuin gelegen en gespeeld met alle knallen. Vrouwtje was super trots op ons! En we kregen dan ook lekkere kauwbotten.

 

Na oud en nieuw gingen we op verjaardags visite bij een vriend van de mensen waarbij we logeerden. En alleen Sky, Akira en Demon mochten mee. Dat vond ik wel jammer, want ik hoorde van Sky dat er een kat was! En nog 2 husky vriendjes. Die vriend kwam met de 2 hussenvriendjes mee terug om te logeren in Hardenberg, en we hebben heerlijk gespeeld! Shiva is inmiddels bijna 9 maanden en Ice is bijna 6 maandjes. Ice is wit met een zwarte stip, en Shiva is grijs en bruine ogen.

 

Na heel veel speel afspraakjes gingen we uitlogeren in Vriezenveen, bij Shiva en Ice, en toen gingen we niet meer weg. Shiva werd loops, en vrouwtje vond het wel leuk hier zei ze. En dus zei onze nieuwe grote baas dat we hier maar moesten blijven. 

Dat vinden we wel heel erg leuk! De kat is verhuisd, want Sky heeft m 2x gepakt, en vrouwtje is heel allergisch voor katten. Dus de kat woont nu 3 huizen verder op.

En we hebben nog een kleine baas erbij gekregen. Daar zijn we natuurlijk helemaal gek op!

 

Dit is onze kleine baas!

We zijn helemaal gek op m, en geven m de hele dag door kusjes. Maar hij geeft ons ook heel veel knuffels en kusjes, en hij speelt met ons. En dan komen we lekker bij hem liggen. Hij vind Skaraa, Koda, Sky en mij het liefste! Maar dat is omdat die 2 puppy's nog zo druk zijn. 

 

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! 3 doggies

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Wat eeen mooi verhaal! En idd een wereldreis! :-)

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje 3 doggies

honden foto van Pooh en Teigetje

Wat een avontuur!

 

ik hoop maar dat jullie heel gelukkig zijn op jullie nieuwe adres!

honden foto van Patricia & de Musketiers

De hondjes zijn super happy! Al moeten sky en Shiva nog wel aan elkaar wennen mbt speelgoed en eten.

honden page profiel ElphieElphie

honden foto van Elphie

Jeetje wat een avontuur hebben jullie meegemaakt!

ik wens jullie veel geluk toe!

honden page profiel anne mardisanne mardis

honden foto van anne mardis

Wat een grote reis !

Veel geluk op het nieuwe adres aan alle hondjes en hun metgezellen..

Volgende forumvraag: Honden op tv.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^