dalmatier

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MirMir 3 doggies

honden foto van Mir

Ohja de mijne kan niet tegen kip en rund.  (uit zich in zijn vacht en ontlasting. Kale vacht).

Maar aangezien ze bij orijen en wolfsblut tegenwoordig zoveel brokkenkeus hebben is dat voor ons geen probleem meer.

honden page profiel MirMir 3 doggies

honden foto van Mir

" awhg lief!
dat lijkt me idd erg moeilijk als hij doof.
vaak zie je dat alle pups +/+ betekend dat dat ze aan allebij de kanten goed horend zijn?
en als ze als pup niet doof zijn worden ze dan ook niet doof of kan het in de toekomst nog komen? "


Jep, klopt.

+/+ is aan beide zijden 100% horend.

Onze hond heeft +/-  Hij is rechts of links (ik weet het even niet uit mijn hoofd) iets minder horend. Geen 100%, maar ook geen 0%. Bij het andere oor hoort hij wel 100%. Je krijgt bij een goed fokker de testuitslagen gewoon mee, dan kun je precies zien hoe die hoort.

 

Alle oude honden kunnen doof/dover worden door ouderdom.

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

" Wij hebben Rider van The Three Turnips.
Echt een geweldige hond! (Maargoed dat zegt iedereen natuurlijk van zijn eigen hond).
Als je een filmpje wil zien: profiel.
 
Wij zijn ook begonnen met een Dalmaat als hond. Vroeger bij mijn ouders hadden wij wel een schipperke, toen was ik nog erg klein. Maar ik vind dat toch heel anders dan een 'grote hond'.
 
Bij een Dalmatier moet je inderdaad erg consequent zijn met opvoeden. Het gaat niet zozeer om streng zijn, maar wel om consequent zijn. Wat vandaag mag, mocht gisteren ook.
Ze zijn mega slim, daar zullen ze vaak gebruik of misbruik van maken. Maar dat geeft de baas ook weer de gelegenheid om dat te gebruiken. In trucjes/gedrag aanleren is hij erg makkelijk, maar niet te lang want hij heeft een 'hekel' aan eentonigheid. Dan gaat hij dingen zelf verzinnen.
Hij was binnen enkele dagen zindelijk. Na een week heeft hij nooit meer in huis gepoept/geplast.Wij wandelen 3 x met onze hond. 's ochtends 1 uur. 's middags 1 uur. 's avonds een half uur.
OF een half uur fietsen, 1,5uur wandelen en 15 minuten fietsen.
(Ligt een beetje aan waar we zelf zin in hebben.)Bij beide wandelingen van 1 uur (of meer) kan hij los. Het is wel echt een explorer. Hij trekt er graag met zijn neus op uit. Niet om te jagen, of achter de vrouwtjes aan te gaan; maar puur om de wereld om hem heen in kaart te brengen. Hij ziet echt alles als spel. Ook komt hij goed als ik hem roep en hij houdt ons goed in de gaten. Het gaat goed met veel honden, sommige honden niet. Maar wat dat precies is kan ik de vinger niet op leggen. Hij zal nooit een snauw geven als een andere hond niet eerst begint zeg maar. Verder hebben er geen 'kind' aan in huis en slaapt hij veel. Hij is kleine kinderen gewend, dat gaat ook prima. Hij kan als het moet ook best een uur of 6 alleen blijven. Maar dit is incidenteel. Ik werk vanuit huis, dus behalve boodschappen, op visite gaan, uit eten gaan is hij nauwelijks alleen.
 
Hmmm dit klinkt natuurlijk allemaal erg voordelig... waar ik zelf soms nog eens tegenaan loop. Misschien enkele minpunten:
- in de pubertijd had hij echt alleen maar oog/neus voor de vrouwtjes (hij heeft er trouwens nooit een bestegen gelukkig). - veel witte haartjes = niet te doen met een stoffen bank. Omwille van de hond/poetsen hebben wij een leren bank aangeschaft. Iedere dag 30min de bank zuigen werd ons te veel. Maargoed wij hebben er zelf gekozen om voor de gezelligheid de hond op de bank te willen.
- hij heeft echt hang naar lichamelijk contact. Niet uit bangigheid, maar gewoon om lekker bij je te zijn. Soms deponeert hij zijn volwassen reet gewoon lekker op je schoot. Dan is 'ie even vergeten dat het geen pup meer is. Dan wil hij gewoon even lekker geknuffeld worden. En als het tegenzit en je zegt het niet meteen 'laag' (bijvoorbeeld) wil hij ook nog wel eens zijn kont op je schouder deponeren. Alles om maar lekker bij je te zijn. - sterk aan de lijn. Met positief trainen hebben we het 'trekken aan de lijn' er niet uitgekregen. Hij komt als je hem roept. En hij kan voor 20 meter volgen. Maar bij een wandeling van een uur lukt dat niet aan de riem. Inmiddels is het zover dat het redelijk gaat (ligt misschien aan de leeftijd), en geeft hij niet meer dan een lichte druk soms. - Fysiek straffen heeft bij een dalmaat ECHT geen nut, en maakt meer kwaad dan goed. Lichamelijk zijn ze namelijk ontzettend hard voor zichzelf, maar emotioneel zijn het enorme doetjes. Echt kleine hartjes.  Naja goed, ik zie van fysiek straffen bij geen enkele hond nut hoor.-Gemiddeld aandacht voor speeltjes. Mijn hond is makkelijker te trainen met voer dan met speeltjes. Al merk ik nu hij ouder wordt wel meer interesse krijgt in zijn eigen speeltjes, of een tak apporteren. - nadeel; hij heeft veel gesloopt als pup zijnde. Gelukkig geen muren/behang of plinten. Maar wel kussens, handdoeken, bank alles van stof/pluche werd ontleed.
 
Het zijn echte clownen.
Je kunt je echt een breuk lachen om je dalmaat. Ze zien alles als spel en een lolletje.
Dus het is wel nodig dat je over een dosis humor beschikt ;-)
De hond zal je door middel van zijn spel echt uittesten en uitdagen. Dus stevig/consequent in je schoenen staan is wel een pre. Maar als ik mijn hond vergelijk met de hond van mijn zusje, is mijn hond best makkelijk.
Dalmaten zijn echt honden die het leven zien als een feestje.
In nieuwe/spannende situaties hebben ze een begeleidende hand nodig. Maar zodra ze het door hebben gaan ze er met frisse moed tegenaan . "

zo dat is nog eens een heele lap tekst!! haha

dus eigenlijk zijn het honden die niet veel moeilijker zijn als anderen?

en die haren ja daar doe je nix tegen haha

hebben jullie al eens problemen gehad waarvoor jullie naar de dierenarts moesten?

en wat voor voer geven jullie hem?

 

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

" Ohja de mijne kan niet tegen kip en rund.  (uit zich in zijn vacht en ontlasting. Kale vacht).
Maar aangezien ze bij orijen en wolfsblut tegenwoordig zoveel brokkenkeus hebben is dat voor ons geen probleem meer. "

ik zat net teijken rayal canin ofzo maar daar hangt wel een prijs kaartje aan 60 euries

is dat bij allemaal zo?

honden page profiel MirMir 3 doggies

honden foto van Mir

Ik haal het voer online bij food4pets.

orijen 6 fish gaat bij hem goed (= 76 euro voor 13 kg = 0,7 maand)

maar ook wolfsblut dark forest gaat erg goed (61 euro voor 15kg = 1maand).
(Streefgewicht van Rider is 33 kg).

 

Ik ben 1x bij de Dierenarts geweest voor oorontsteking.
In verband met hangoren is daar een grotere kans op.

Hij had in de zomer een duik genomen in een vuile sloot, wat niet goed is gegaan met zijn oortjes omdat het vuil er niet uit kon. Het kon niet goed 'drogen' en ging broeien.
Sindsdien van de DA het advies gehad om hem af te spelen met lauw water en daarna zijn oren te drogen met een keukenpapiertje. Nergens last meer van gehad sindsdien *klopt af*

 

Ik ben ook bij de DA geweest voor zijn vacht. Maar de DA kwam er niet uit, kwam niet verder dan mogelijk Mijten die ze niet kon vinden onder de microscoop. Toen ben ik zelf gaan 'puzzelen'. Na een poos 'gepuzeld' te hebben kwamen we erachter dat 'ie gewoon niet tegen kip en rund kon. Hij kwam van royal canin (=troep) dus dat verklaarde het. Dmv een eliminatiedieet met vers vlees zijn we er zelf achter gekomen.

Verder is hij niet ziek geweest gelukkig.

 

Mwah, nee ik denk niet dat hij moeilijker is dan andere honden.  

 

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

" Ik haal het voer online bij food4pets.
orijen 6 fish gaat bij hem goed (= 76 euro voor 13 kg = 0,7 maand)
maar ook wolfsblut dark forest gaat erg goed (61 euro voor 15kg = 1maand). (Streefgewicht van Rider is 33 kg).
 
Ik ben 1x bij de Dierenarts geweest voor oorontsteking. In verband met hangoren is daar een grotere kans op.
Hij had in de zomer een duik genomen in een vuile sloot, wat niet goed is gegaan met zijn oortjes omdat het vuil er niet uit kon. Het kon niet goed 'drogen' en ging broeien.Sindsdien van de DA het advies gehad om hem af te spelen met lauw water en daarna zijn oren te drogen met een keukenpapiertje. Nergens last meer van gehad sindsdien *klopt af*
 
Ik ben ook bij de DA geweest voor zijn vacht. Maar de DA kwam er niet uit, kwam niet verder dan mogelijk Mijten die ze niet kon vinden onder de microscoop. Toen ben ik zelf gaan 'puzzelen'. Na een poos 'gepuzeld' te hebben kwamen we erachter dat 'ie gewoon niet tegen kip en rund kon. Hij kwam van royal canin (=troep) dus dat verklaarde het. Dmv een eliminatiedieet met vers vlees zijn we er zelf achter gekomen.Verder is hij niet ziek geweest gelukkig.
 
Mwah, nee ik denk niet dat hij moeilijker is dan andere honden.  
  "

ja idd die oren had ik al het een en ander over gelezen

dus royal canin is helemaal niet goed.... dan ga ik opzoek naar wolfsblud of die ander :)

mijn tante heeft ook een hondje een franse buldog zo een kleintje maar die heeft ook huidproblemen maar die heeft echt heeeel duur voor iedere maand 100 voor de medicatie misschien nog een tip waaraan het kan liggen? ze komt ook al bijna 1 jaar bij de dieren arts en hun weten het ook niet....

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Hier in de buurt heeft 14 jaar lang een Dalmaat gewoond, helaas deze zomer ingeslapen vanwege vergevorderde artrose. Lieve, maar ontzettend actieve hond. De man fietste dagelijks minimaal een uur en wandelde ook erg veel. Hond luisterde erg goed en liep altijd los. Lief voor mens en dier. Hoe die binnen was weet ik niet, nooit meegemaakt. ;) Begeven moment kwam de Dalmaat boven de 12 en toen verdween de tomeloze energie. Los in het park even de behoeften doen en dan gauw weer terug naar huis. Bij mooi weer liet ze zich door haar baas nog wel verleiden om tot aan het kruispunt van het park te lopen, maar dat was dan wel weer ver genoeg. De baas vertelde mij eens een keer dat het wel een hond was die veel behoefte had aan regelmaat, anders werd ze nerveus. Hij liep ook altijd op dezelfde tijdstippen buiten.

 

Tijdens het wandelen ben ik eens een keer een Dalmaat tegen gekomen. Echt een pracht exemplaar. Had mijn camera mee, dus ben zo brutaal geweest om toen wat foto's te maken. ;)

 

honden page profiel MirMir 3 doggies

honden foto van Mir

Mijn ervaring bij voer is vaak: goedkoop = duurkoop. (omdat overal wel rund in zit).

Maar ik kijk vooral naar de ingredienten.

Duur voer > slechte ingredienten > koop ik het niet
Goedkoop voer > goede ingredienten > overwegen waard

Maar vanwege het rund en kipgehalte kom ik sowieso uit op duur voer.

 

Royal Canin...
Het beste voer is het voer waar jouw hond het goed op doet....

Maar Royal Canin.... ik zou het niet geven alleen al vanwege de chemische toevoegingen. Maar das weer een geheel ander onderwerp.

honden page profiel petitebijoupetitebijou 3 doggies

honden foto van petitebijou

Goed voer is inderdaad prijzig! Voor brokken zou ik kijken naar Acana, Wolfsblut, Orijen of Dog Lovers Gold. En vers vlees voeren is ook nog een optie natuurlijk, daar zijn genoeg zelfstandige topics voor hier op het forum :)

 

Met mijn oppassertje ben ik 1x bij de DA geweest. Mijn kat en hij werken samen, zij maakt de kastjes open en hij vreet het op. (nu liggen de eetbare dingen dus op andere plaatsen) En zo heeft meneer chocola gegeten, dus laten braken bij de DA. Maar dat is dus niet rasgerelateerd behalve dan dat ze echt mega geinteresseerd zijn in eten :) 

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

" Hier in de buurt heeft 14 jaar lang een Dalmaat gewoond, helaas deze zomer ingeslapen vanwege vergevorderde artrose. Lieve, maar ontzettend actieve hond. De man fietste dagelijks minimaal een uur en wandelde ook erg veel. Hond luisterde erg goed en liep altijd los. Lief voor mens en dier. Hoe die binnen was weet ik niet, nooit meegemaakt. ;-) Begeven moment kwam de Dalmaat boven de 12 en toen verdween de tomeloze energie. Los in het park even de behoeften doen en dan gauw weer terug naar huis. Bij mooi weer liet ze zich door haar baas nog wel verleiden om tot aan het kruispunt van het park te lopen, maar dat was dan wel weer ver genoeg. De baas vertelde mij eens een keer dat het wel een hond was die veel behoefte had aan regelmaat, anders werd ze nerveus. Hij liep ook altijd op dezelfde tijdstippen buiten.
 
Tijdens het wandelen ben ik eens een keer een Dalmaat tegen gekomen. Echt een pracht exemplaar. Had mijn camera mee, dus ben zo brutaal geweest om toen wat foto's te maken. ;-)
 
"

wauw mooi is dat!

als eerst echt mooie foto's!!

wij willen dat ook natuurlijk zo een hond die altijd goed luisterd maar dat licht aan jezelf...

jammer dat nu is ingeslapen..

ik vind met deze honden dat je er echt een goede band mee kan krijgen!

dat licht er natuurlijk aan of het klikt maar ik vind ze wel gezellig altijd een maatje! :)

bedankt!!

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

" Mijn ervaring bij voer is vaak: goedkoop = duurkoop. (omdat overal wel rund in zit).
Maar ik kijk vooral naar de ingredienten.
Duur voer > slechte ingredienten > koop ik het nietGoedkoop voer > goede ingredienten > overwegen waard
Maar vanwege het rund en kipgehalte kom ik sowieso uit op duur voer.
 
Royal Canin... Het beste voer is het voer waar jouw hond het goed op doet....
Maar Royal Canin.... ik zou het niet geven alleen al vanwege de chemische toevoegingen. Maar das weer een geheel ander onderwerp. "

ja idd

ik ga gewoon even rond neuzen voorlopig is het nog niet zover haha!!

ja ik ben niet zo voor dat chemiche gedoe....

tnx

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

" Goed voer is inderdaad prijzig! Voor brokken zou ik kijken naar Acana, Wolfsblut, Orijen of Dog Lovers Gold. En vers vlees voeren is ook nog een optie natuurlijk, daar zijn genoeg zelfstandige topics voor hier op het forum :-)
 
Met mijn oppassertje ben ik 1x bij de DA geweest. Mijn kat en hij werken samen, zij maakt de kastjes open en hij vreet het op. (nu liggen de eetbare dingen dus op andere plaatsen) En zo heeft meneer chocola gegeten, dus laten braken bij de DA. Maar dat is dus niet rasgerelateerd behalve dan dat ze echt mega geinteresseerd zijn in eten :-)  "

haha echte vreetzakkiess!!

ik ga even kijken.

dat je dat allemaal weet wow! haha

honden page profiel petitebijoupetitebijou 3 doggies

honden foto van petitebijou


haha echte vreetzakkiess!!
ik ga even kijken.
dat je dat allemaal weet wow! haha "

 

Veel meelezen op het forum doet wonderen :) Waar ik naar zou kijken met voer is zoveel mogelijk graanvrij. Daar is het advies van de brokken ook op gebaseerd. Maar voor elke hond is de juiste voeding weer anders natuurlijk. Ik zou gewoon eens wat topics over voer hier lezen en overleggen met verschillende fokkers :) 

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

"
haha echte vreetzakkiess!! ik ga even kijken. dat je dat allemaal weet wow! haha "
tessa

 
Veel meelezen op het forum doet wonderen :-) Waar ik naar zou kijken met voer is zoveel mogelijk graanvrij. Daar is het advies van de brokken ook op gebaseerd. Maar voor elke hond is de juiste voeding weer anders natuurlijk. Ik zou gewoon eens wat topics over voer hier lezen en overleggen met verschillende fokkers :-)  "

 ik snap de site nog niet zo goed haha dus moet ik ff achterkomen hihi

idd ook kijken wat de fokkers zeggen :)

pelle (Gast)

Even de minpunten op een rij...   Het zijn grote vreetzakken, staan er ook om bekend dat ze gerust eten stelen. Ze zijn slim en eigenwijs en gebruiken dat om hun zin te krijgen. Mega sterk aan de riem met tomeloze energie. Als ze een andere hond niet mogen dan mogen ze die ook echt niet. Overal en dan ook echt overal witte haren die in je voeten kunnen steken. Zeer aanhankelijk en daardoor niet graag lang alleen.   Maar ik ben dol op mijn dalmaat! Lol Vind het alleen geen beginnershond en ook duidelijk niet voor iedereen.   

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

" Even de minpunten op een rij...
 
Het zijn grote vreetzakken, staan er ook om bekend dat ze gerust eten stelen.
Ze zijn slim en eigenwijs en gebruiken dat om hun zin te krijgen.
Mega sterk aan de riem met tomeloze energie.
Als ze een andere hond niet mogen dan mogen ze die ook echt niet.
Overal en dan ook echt overal witte haren die in je voeten kunnen steken.
Zeer aanhankelijk en daardoor niet graag lang alleen.
 
Maar ik ben dol op mijn dalmaat! Lol
Vind het alleen geen beginnershond en ook duidelijk niet voor iedereen. 
  "
 
 

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

is jou hond heel anders dan andere dalmaten?

want tot nu toe hoor ik wel veel over die haren

maar niet dat ze zo treken aan de lijn enzo.

dat ze druk zijn geloof ik best!!

tnx voor je mening

pelle (Gast)

Nee hoor, de mijne is niet anders. En hij trekt ook niet. Maar dat heb ik hem wel zorgvuldig aan geleerd. Ik vertel je de minpunten, omdat er zo rooskleurig gedaan kan worden soms. En ik zie liever geen dalmaten op marktplaats belanden.

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga 3 doggies

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Perdie verliest alleen haar tijdens de ruiperiode maar dat is wel uitzonderlijk naar wat ik hoor. Verder trok ze veel aan de lijn, maar nu loopt ze heel flink naast me. Ze is echt ontzettend braaf, ik kan er overal meekomen en ze legt zich gewoon naast mij zonder problemen. Ze deed het trouwens ook heel goed op de hondenschool en leert snel. Maar ze moet wel zin hebben want anders doet ze gewoon wat ze zelf wilt :D En qua energie is ze ook een uitzondering, want zelfs na een korte wandeling gaat ze gewoon slapen. Maar ze is ook wel dol op lange wandelingen hoor :)

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

" Perdie verliest alleen haar tijdens de ruiperiode maar dat is wel uitzonderlijk naar wat ik hoor. Verder trok ze veel aan de lijn, maar nu loopt ze heel flink naast me. Ze is echt ontzettend braaf, ik kan er overal meekomen en ze legt zich gewoon naast mij zonder problemen. Ze deed het trouwens ook heel goed op de hondenschool en leert snel. Maar ze moet wel zin hebben want anders doet ze gewoon wat ze zelf wilt :-D En qua energie is ze ook een uitzondering, want zelfs na een korte wandeling gaat ze gewoon slapen. Maar ze is ook wel dol op lange wandelingen hoor :-) "

 

Haha ik zit altijd onder de haren als dips het nodig vond schoothond te spelen. Hier idd ook na een korte wandeling al slapen die slaapt het liefste de hele dag xd moet der soms mee sleuren om te gaan wandelen ahah 

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga 3 doggies

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

"Haha ik zit altijd onder de haren als dips het nodig vond schoothond te spelen. Hier idd ook na een korte wandeling al slapen die slaapt het liefste de hele dag xd moet der soms mee sleuren om te gaan wandelen ahah  "

 

Ja haha hier ook! Vooral die laatste avondwandeling is helemaal niet naar mevrouw haar zin :D 

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

ik vind met deze honden dat je er echt een goede band mee kan krijgen!

 

Maar dat heeft niks met het ras te maken hoor 

Dat is meer hond-afhankelijk en kan zelfs per dag verschillen (Mellow kan uuuren naast me op de bank liggen, maar ligt nu al zowat de hele dag in haar mand -> ongezellig )

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

"
"Haha ik zit altijd onder de haren als dips het nodig vond schoothond te spelen. Hier idd ook na een korte wandeling al slapen die slaapt het liefste de hele dag xd moet der soms mee sleuren om te gaan wandelen ahah  "
Janine,Lola en Dips

 
Ja haha hier ook! Vooral die laatste avondwandeling is helemaal niet naar mevrouw haar zin :-D  "

 

 

Hahaa idd, en als het regent is het een grote ramp, als ik dan met de tuigjes aankom dan gaat ze zich verstoppen xd terwijl ze douchen heerlijk vind hahahaha

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

" Perdie verliest alleen haar tijdens de ruiperiode maar dat is wel uitzonderlijk naar wat ik hoor. Verder trok ze veel aan de lijn, maar nu loopt ze heel flink naast me. Ze is echt ontzettend braaf, ik kan er overal meekomen en ze legt zich gewoon naast mij zonder problemen. Ze deed het trouwens ook heel goed op de hondenschool en leert snel. Maar ze moet wel zin hebben want anders doet ze gewoon wat ze zelf wilt :-D En qua energie is ze ook een uitzondering, want zelfs na een korte wandeling gaat ze gewoon slapen. Maar ze is ook wel dol op lange wandelingen hoor :-) "

haha ja die haren blijven wel een dingetje!!:)

leuk leuk!! ik heb nu 4 nestjes gevonden dus we zijn al veel aan het lezen

ik kan niet wachten maarja eerst moeten me ouders ook echt een dalmaat willen

ze vinden ze heeel leuk maar er zijn ook nog andere honden natuurlijk

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

"
ik vind met deze honden dat je er echt een goede band mee kan krijgen!
tessa

 
Maar dat heeft niks met het ras te maken hoor 
Dat is meer hond-afhankelijk en kan zelfs per dag verschillen (Mellow kan uuuren naast me op de bank liggen, maar ligt nu al zowat de hele dag in haar mand -> ongezellig -) "

ja dat is zo maar ze zijn wel heel lef als ik jullie allemal zo hoor dus daar krijg je wel echt iets mee!!

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

jahoor het is zover!! nog 11 dagen wachten en dan komt ze!!!! we hebben een teefje genomen die zijn tog over het algemeen iets kleiner en minder dominant en omdat het onze eerste hond is , is dit ook wel verstandig. we hebben haar gerezeveerd bij: of the million hairs. dit was een leuke aardige vrouw die veel overheeft voor haar pups. ze slapen lekker binnen in huis en hebben nu nog een luizenlevetje!! we zijn nu 2 keer wezen kijken eerst veel informatie gevraagt en veel geregeld ook hadden we haar gelijk uitgekozen nu ze er nog tussen zat!! we zijn nu al druk bezig met de voorberijdingen en zijn er langzamerhand al naartoe aan het leven.... maar het duurt eigenlijk veelste lang ik kan niet wachten!!! hihihi we gaan haar misty noemen. ze is aan bijde ooren 100% horend en ze heeft stamboom is gechipt en heeft een papoort dus alles zit erop en eraan! 

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Wat een dotje. 

 

Hoe gaat ze heten?

 

Op fb is een groep dalmatier gekken. Worden ook regelmatig wandelingen georganiseerd :)

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

" Wat een dotje. 
 
Hoe gaat ze heten?
 
Op fb is een groep dalmatier gekken. Worden ook regelmatig wandelingen georganiseerd :-) "

 ze gaat misty heten! :) 

hoe heet die groep op fb? 

lijkt me erg gezellig

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van stippelteam

Leuke naam :)

 

 

De groep heet dalmatier gekken 

honden page profiel mistymisty

honden foto van misty

" Leuke naam :-)
 
 
De groep heet dalmatier gekken  "

 ja dat vonden wij ook. we zijn met zn 5e tuis dus om dan een naam tevinden die we allemaal leuk vinden viel niet mee maar het is gelukt:) ik heb een verzoek verstuurd hihi

pagina 4 van 6 12 3 45 6
Volgende forumvraag: puppy s knuffelen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^