Röntgenfoto's van Lizzy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AliceAlice

honden foto van Alice

Met Oud & Nieuw heeft Lizzy bij onze vrienden thuis een klein oranje balletje voor een 1/4 opgegeten. Ik heb haar de dagen daarna goed in de gaten gehouden, maar ze at, poepten en speelde gewoon als altijd. 2 weken erna had ze op de bank gespuugd waar een stukje rubber bijzat. Ik dacht; dat zal wel een laatste stukje zijn die je niet heeft kunnen uitpoepen...en nog een week later had ze echt flink gespuugd en zaten er nog eens 3 oranje stukken bij..Toen heb ik dus gelijk de DA gebeld om foto's te laten maken om er zeker van te zijn dat nu alles eruit was. Op de foto's was niet veel afwijkends te zien,...alleen dat rondje in de maag waarvan zijzelf niet kon bedenken wat het zou kunnen zijn. Het had geen afwijkende kleur, en ook geen afwijkende vorm; als iets opgegeten is, is het niet zo mooi rond,..
Op de zij-foto is het rondje mooi te zien,..op de liggende foto van boven genomen zie je 'm niet. Iemand een idee wat dat zou kunnen zijn??

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!!

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Wat apart om dat zo te zien! Ik heb hier helemaal geen verstand van dus ik kan je alleen maar helpen met een upje! Ik hoop voor je dat het mee valt!

honden foto van Baasje van 2 verwende dames

Ik kan je helaas niet helpen, wel mooi om die röntgenfoto's te zien. Had de dierenarts enig idee?

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Ik zie het  rondje ook.. Heel vreemd:-D 
Zou niet weten wat het is. 

Heb ook zo'n foto's van Max ( gebroken ribben op te zien :-D ;-)

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker

honden foto van Marlies met Frøya

Zat er misschien een belletje in het balletje? Of was het een piepding?
Misschien een knikker? (Ik weet niet hoe groot je hond is, en dus hoe groot dat voorwerp op de foto is). Het is wel echt heel mooi rond, dus je zou in ieder geval aan iets hards denken.

Wordt er niet geopereerd trouwens? Ik vind het er zo groot uit zien in verhouding.

honden page profiel AliceAlice

honden foto van Alice

Een operatie is erg ingrijpend en helemaal als het uiteindelijk niks is,..ik moet haar nu in de gaten houden en bij de volgende braking gelijk bellen. Dan maken ze weer foto's en kijken ze of het rondje er nog steeds in zit.

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker

honden foto van Marlies met Frøya

Ja, dat is ook zo, een operatie brengt zeker risico's met zich mee.

Ik bekijk de foto net nog een keer: is het misschien een munt/geldstuk? Aangezien je 't op de foto van boven genomen niet ziet? Smal/bijna niet te zien van de bovenkant, maar gewoon rond van de zijkant gezien? (Ja, ik blijf meedenken ;-))

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Kunnen ze geen gastroscopie maken om te kijken wat het is? Straks sluit het iets in zijn maag/ darmen af, ik vind t een beetje eng

honden page profiel AliceAlice

honden foto van Alice

Zelfs een gastroscopie is best ingrijpend,..daarom heeft ze me gevraagd haar te blijven observeren en als er veranderingen zijn dan gelijk te bellen.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Zelfs een gastroscopie is best ingrijpend,..daarom heeft ze me gevraagd haar te blijven observeren en als er veranderingen zijn dan gelijk te bellen. "


.oh dat wist ik niet, m
Hoewel, heb zelf gastroscopie gehad een paar keer, is niet fijn nee! 
Hopelijk is het iets wat gewoon via de normale weg er uitkomt! Ik duim voor je!

Volgende forumvraag: droop met spoed geopereerd,
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^