Hond wil niet meer in de bench slapen, vervolg

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Ik word zo moe van opmerkingen als zal je de bench opnieuw moeten aanleren. Waarom MOET een hond in een bench.
Vindt de hond het fijn prima maar sommige honden vinden het niets. Sommigen blijven het zo volhouden ook al wil de hond het niet. Daar wordt ik zo moe van. Er was ook een tijd voor de bench. En met die electrische band gaan mijn haren helemaal overeind staan.

Zal wel commentaar van sommigen krijgen of weet ik wat maakt me niet uit hihi.

Dit niet gericht aan de topic starter hoor.
Als de hond tevreden is en happy zoals nu opgelost toch "

 Van mij alleen maar een  Hier geen bench, nooit gehad.

Toch kan het, als je een pup hebt die gewoon geen rust neemt, en die heb je, dat een bench, mits goed aangeleerd kan helpen. 

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Snap wat je bedoelt Suzanne.
Kan ook heel handig zijn als je pup geen rust neemt
en het fijn vindt in de bench.

Ik heb het nooit gehad en houdt er niet zo van
maar heb er geen probleem mee als de hond de bench prettig vindt.

Heb wel een pup gehad die constant aan het donderen was als
een klein duveltje dat we dachten slaapt 'ie nu nooit en we doodop waren eind van de dag ;-)
Dus ken zulke hondjes wel.
Helaas was bij hem de bench niet de oplossing.
Werd helemaal gek als hij zich opgesloten voelde.
Maar werkt het wel prima.

Dat moeten van zo hoort het en dat sommige mensen niet eens weten hoe ze zindelijk te krijgen zonder bench. Ik vind het een beetje jammer.

Maar dwaal af en dit is niet voor de topic starter.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

"Dat moeten van zo hoort het en dat sommige mensen niet eens weten hoe ze zindelijk te krijgen zonder bench. Ik vind het een beetje jammer."

 

wijze woorden , wijze woorden.  Het moet allemaal gemakkelijk zijn nu.......plaskes in huis ojee neen hoor !

 

sorry off topic. 

honden page profiel MaxMax

Willemijn, van Bamse en alle andere personen die mee gedacht hebben kan ik het volgende vertellen.

 

Op 30 augustus a.s. is Haezel precies 1 jaar bij ons. Van een lief klein pupje is ze een doerak geworden die alles deed waarvan ze wist dat dat niet de bedoeling was. tegen de tijd dat ze loops moest worden, ze was toen 11 maanden, veranderde haar karakter volkomen. Ze werd een heel lieve aanhankelijke hond, die natuurlijk nog haar streken had, maar ook de rust vond als ik eens niet met haar bezig was. Ze slaapt nog steeds met geopende balkon deur en ligt 's nachts zowel binnen als buiten. De bensch staat op het balkon en daar gaat ze soms in als ze een bot heeft. Als we haar alleen thuis moeten laten hoef ik alleen maar te zeggen, blijf en wacht en ze staat niet eens op. Als we beneden zijn loopt ze naar het balkon en kijkt ons na, zonder ook maar een keer te blaffen. En als we thuis komen is het natuurlijk dolle pret. Dus...... ondanks alle aanloop problemen hebben we een heerlijke hond, die regelmatig zwemt, waar ik gemiddeld 7 a 10 km per dag mee wandel en heel tevreden naast mijn stoel kan liggen te nixen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Mooie update hoor 

honden page profiel Astrid Astrid

honden foto van Astrid

Hoi Max,

 

ik heb even het topic gelezen, wat een fijne update en wat fijn dat jullie nu in rustiger zwemwater terecht zijn gekomen ( )  heel veel geluk en vooral veel plezier samen!

 

Groetjes Astrid

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Max; wat een fijne update!

 

dank je

 

en....nog veel plezier samen gewenst!

honden page profiel VavereVavere

honden foto van Vavere

Wat een gedoe altijd over een bench. Onze labrador x weimaraner gaat elke nacht in de bench met deurtje DICHT. Dit omdat zij anders geen rust vind. Zodra ze in de bench ligt is ze ook snel vertrokken. Het is helemaal niet zielig. Kom op mensen, het zijn honden, geen mensen! Vind het soms erg ver gaan hier

Smithg756 (Gast)

" Mijn Newfoundlander van 7 maanden wil niet meer in de bench slapen 's nachts. Ik woon op een flat en kan haar toch niet tot diep in de nacht laten blaffen en janken? Ben al door de beheerder aangesproken en men heeft de dierenbescherming al op mij afgestuurd omdat ze wel buiten op het balkon wil liggen. Ik ben ten einde raad. Wie weet een oplossing? "

 

honden page profiel Falco BowieFalco Bowie

honden foto van Falco Bowie

Hoe reageerde de dierenbescherming dan? Wij wonen ook op een flat en ook onze hond ligt graag buiten op het balkon. De deur is bij ons altijd open hij kan heen en weer lopen. Kan jou hond niet in huis rondlopen.Geef hem een vaste plek in het huis. Een Newfoundlander in een bench is echt zielig. zo'n grote hond in zo'n hok. Jij wil toch ook niet opgesloten worden en een bench. Ik vind dit persoonlijk vreselijk. Ik ben zelf erg tegen een bench. Misschien wil hij wel de kou voelen in zijn vacht. Er zijn van die gekoelden kussens te koop. Misschien is dat wel wat voor jou hond.

honden page profiel Danielle, Kim en ElvisDanielle, Kim en Elvis

honden foto van Danielle, Kim en Elvis

" Hoe reageerde de dierenbescherming dan? Wij wonen ook op een flat en ook onze hond ligt graag buiten op het balkon. De deur is bij ons altijd open hij kan heen en weer lopen. Kan jou hond niet in huis rondlopen.Geef hem een vaste plek in het huis. Een Newfoundlander in een bench is echt zielig. zo'n grote hond in zo'n hok. Jij wil toch ook niet opgesloten worden en een bench. Ik vind dit persoonlijk vreselijk. Ik ben zelf erg tegen een bench. Misschien wil hij wel de kou voelen in zijn vacht. Er zijn van die gekoelden kussens te koop. Misschien is dat wel wat voor jou hond. "

 Misschien moet je eerst even alles lezen en daarna pas reageren

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

" Wat een gedoe altijd over een bench. Onze labrador x weimaraner gaat elke nacht in de bench met deurtje DICHT. Dit omdat zij anders geen rust vind. Zodra ze in de bench ligt is ze ook snel vertrokken. Het is helemaal niet zielig. Kom op mensen, het zijn honden, geen mensen! Vind het soms erg ver gaan hier "

 Niet alle honden zijn het zelfde, niet alle honden reageren het zelfde. Je zegt: het zijn honden, geen mensen, wat bedoel je daarmee? Dat honden geen gevoel of emoties hebben? 

 

Uit onderzoek blijkt n.k. dat honden veel meer met ons gemeen hebben dat we denken. Ze hebben ook emoties, gevoelens en aangezien honden sociale dieren zijn, is het heel erg tegennatuurlijk ze alleen in een bench op te sluiten.

De documantaire: http://www.dailymotion.com/video/x1e11m6_dogs-their-secret-lives-documentary-in-hd_tech

kan ik je aanraden om te kijken. Het blijkt dat bijna geen een hond het prettig vind alleen gelaten te worden. Jij stopt je hond gewoon in de bench, heb je hem wel eens gefilmt? Zal je wel eens heel erg tegen kunnen vallen hoe „fijn" jou hond het eenzaam in de bench vind.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: interactie met andere honden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^