hij wil echt niet mee naar buiten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

het is hier in amsterdam al de hele dag aan het regenen.het is donker en grauw.vanmorgen even tussen de buien door de kleintjes gedaan.en dacht net,ze moeten toch even naar buiten.dus ik roep jazz,hij kijkt naar buiten keert om en gaat zo weer in bed liggen.haahaahah poppy kijkt naar buiten en draaid zich nog even lekker om.ze willen gewoon niet naar buiten.dan zal ik het over een uurtje nog even proberen.maar als het zo blijft regenen gaan ze echt niet mee. :-D

honden page profiel Marijke en DolfjeMarijke en Dolfje 3 doggies

honden foto van Marijke en Dolfje

Haha, hier nog zo eentje hoor, die denkt ook ga lekker zelf in die regen lopen!

honden page profiel TheaThea 3 doggies

honden foto van Thea

Hier hetzelfde verhaal, ze staan voor de deur te zaniken en als ik die even open doe, deinzen ze gelijk terug de huiskamer weer in. Maar wél met zeer beschuldigende blikken in mijn richting blijven kijken.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

roze laarsjes voor de regen, :-D :-D

duwen. :-D



haha, waarom heb ik nou zo,n hond die het heerlijk vind ? ikzelf heb echt van...... jee wat een noodweer, en die hond van mij.... roze laarsjes voor de regen. hahahaha

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Haha groot gelijk hebben ze!
Als ze nodig moeten gaan ze heus wel mee ;-)

honden page profiel FabienneFabienne 3 doggies

honden foto van Fabienne

Héérlijk vindt hij het, die dikke vacht luchten. Alle kanten waait het op in de wind. Daar kan geen waterblazer tegenop.;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

het regent hier zo erg, dat ik ze nu binnen eten gegeven heb, oooooooooo , nee geen geklieder, dat is over... Bamse kan weer goed eten. O-)

honden page profiel PP 3 doggies

Hier hetzelfde, Cosmic houdt niet van regen of kou. De oplossing? Een regenjas!



Daarmee huppelt Cosmic zo naar buiten :-) Punk vond regen niet zo erg, maar kreeg het erg koud als ze nat werd en kreeg dan extra last van haar artrose, werd helemaal stijf. En nog een voordeel; geen honden meer afdrogen! :-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Pauline... wow.... :-D :-D :-D :-D

honden page profiel PP 3 doggies

" Pauline... wow....  :-D  :-D  :-D  :-D "


Cosmic kijkt wel permanent ellendig in d'r jas, maar dat komt omdat je d'r oren niet meer ziet O-) een Podenco zonder oren ziet er ellendig uit, haha.

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

willemijn het zal wel schattig staan.regenlaarsjes. ;-)
nou die hark van mij,als hij zijn regenjas aan heeft,wil hij helemaal niet mee.dan kijkt hij je echt zoo zielig aan van,neeee doe het nou niet.haahah :'( normaal vind poppy regen niet erg.maar nu is die ook met geen mogelijkheid mee te krijgen.maar ze zullen zo toch echt even voor het eten moeten gaan.ik draag ze wel de trap af. :-D

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

Pauline dat koppie. ;-) de 1e keer dat ik jazz een jas aangaf zette hij me voor schut buiten.ging op zijn rug liggen,begon keihard te joelen.de mensen die langs liepen schudden echt hun hoofd.nou stond ik daar met een gillende hond en een kop zo rood als een tomaat. O-)

honden page profiel Nelis & NoaNelis & Noa 3 doggies

honden foto van Nelis & Noa

Hier gaan ze van jongs af aan gewoon met me mee, heerlijk dit soort weer. Mn vriendin laat het graag aan mij over.

honden page profiel Marijke en DolfjeMarijke en Dolfje 3 doggies

honden foto van Marijke en Dolfje

Haha, leuk dat veel hondjes er hetzelfde over denken als die van mij. Maar ook Dolfje moet er aan geloven hoor, hij gaat gewoon mee naar buiten en hij heeft ook een regendekje, dus zo direct gaan we weer voor een rondje!

honden page profiel Melissa en Jeffrey & HummerMelissa en Jeffrey & Hummer 3 doggies

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

" roze laarsjes voor de regen,  :-D  :-D

duwen.  :-D



haha, waarom heb ik nou zo,n hond die het heerlijk vind ? ikzelf heb echt van...... jee wat een noodweer, en die hond van mij.... roze laarsjes voor de regen. hahahaha "


haha hummer hier vind het ook niet erg!

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

jazz hield al vanaf pup niet van water.in de zomer zijn we vaak in wijk aan zee en als ik dan de zee inga,dan komt hij wel.maar voor de rest gaat hij zelden het water in.douchen vind hij dan niet erg.dan blijft hij netjes staan.poppy is een waterrat.en vooral in de zomer.en douchen vind zij dan weer niet leuk.
tja twee gekke hondjes ;-)

honden page profiel RianneRianne 3 doggies

honden foto van Rianne

hier gisteren hetzelfde toen ik Kyra uitliet tussen de middag een uur miezerde het wat dat vond Kyra niet erg want ze is een water hond en rent door elke plas die we tegen komen. Gisteravond om 7 uur het hoosde regen viel met bakken uit de lucht ik dacht tja Kyra zal toch wel even naar buiten moeten voor een plas even naar de overkant van de straat daar is een grasveld ik jas aan schoenen aan plu mee Kyra riem omgedaan voordeur los ja ik was er met tegenzin klaar voor wat doet mevr. toen ik een stap naar buiten zette trok ze mij mee naar binnen inplaats van naar buiten en wat ik ook zei en deed mevr. wilde niet. Nou ja dan niet. dus ik mijn jas weer uit gedaan ect ect Kyra de riem weer afgedaan zij weer naar haar kussen en daar heeft ze tot 10 uur s'avonds liggen ronken. Dan denk ik bij mijzelf dat een hond het zo lang kan ophouden. S'avonds tegen half elf het regende gelukkig niet zo hard meer ik toch met haar naar de overkant zij gauw een plasje gedaan en ze trok mij weer mee naar huis. Ik snap het soms niet Kyra is echt een waterrat maar in regen lopen vind ze 3x niks

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

" Hier hetzelfde, Cosmic houdt niet van regen of kou. De oplossing? Een regenjas!

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1150362_10201211401720175_611127763_n.jpg

Daarmee huppelt Cosmic zo naar buiten :-) Punk vond regen niet zo erg, maar kreeg het erg koud als ze nat werd en kreeg dan extra last van haar artrose, werd helemaal stijf. En nog een voordeel; geen honden meer afdrogen! :-) "


Ik heb zo'n zelfde jas. Nooit gedacht dat ze dat ding over haar oren wilde. Met windkracht 9 en regen gaat ze tegenwoordig weer vrolijk naar buiten.

honden page profiel FabienneFabienne 3 doggies

honden foto van Fabienne

Mijn vorige hond, een herplaatser, 'moest' met mij opeens mee door weer en wind. Dikke, waterdichte vacht dus hij kon nergens echt last van hebben.
Maar zijn blikken... dóódelijk. Storm, hagel of regen: hij zou me ter plekke neergebliksemd hebben. Na een poosje was hij er aan gewend en trippelde hij stoer mee. Ach, wat was hij toch eigenlijk een tophondje, Keesje-zaliger.;-)

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Hier eentje die loops is en regen of geen regen, de tuin in wil... hopend dat de teckel die bij de buren logeert buiten aan de omheining komt... 

Arme Kylie... O-)

honden page profiel RianneRianne 3 doggies

honden foto van Rianne

" Mijn vorige hond, een herplaatser, 'moest' met mij opeens mee door weer en wind. Dikke, waterdichte vacht dus hij kon nergens echt last van hebben.
Maar zijn blikken... dóódelijk. Storm, hagel of regen: hij zou me ter plekke neergebliksemd hebben. Na een poosje was hij er aan gewend en trippelde hij stoer mee. Ach, wat was hij toch eigenlijk een tophondje, Keesje-zaliger.;-) "

Heb ook een keesje gehad oude vrienden van mij wilde die hond naar het asiel brengen en ik had net een jonge herder/golden van 7 maanden oud in huis kwam destijds vaak bij die vrienden over de vloer dus keesje moest daar weg werd mishandeld door hem. Ik bedacht me geen moment woonde toen wel in een flat maar ik dacht waar 1 hond kan vreten kunnen er ook 2 vreten het was in begin een heel angstig hondje overal bang voor ze was 3 jaar en ze deed angst plasjes in huis ik hoefde de stofzuiger maar te pakken of zij kroop bibberend onder de tafel en liet een plas ja dat was heeeeellll zielig dus alles weer van voren af aan geleerd het beestje is bij mij 17,5 jaar oud geworden en ze ander half a 2 jaar en was nergens meer bang voor zelfs niet voor vuurwerk
.

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

Rianne ja poppy is ook zo een waterrat.in de douche en te veel regen vind ze vreselijk.en jazzy ja hij moet toch af en toe een jas aan.nou en inderdaad als blikken konden doden,dan loopt hij echt mee alsof je hem een weet niet wat aangedaan hebt.oren naar achteren,die ogen tot speeltjes,hij loopt om elk plasje heen en doet heel gauw zijn behoefde.en als hij dan klaar is,kijkt mij met een heel zielig koppie omhoog,zo van ik ben klaar kunnen we alsjeblieft naar boven gaan?hahahahahah gekke hond. ;-)

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! 3 doggies

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Ik wou dat Bo zo was ha ha ha! Als het buiten stormt lijkt het wel of ze steeds meer energie krijgt! :-)

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

Paul.dat is leuk hoor,maar vandaag moest hij er toch echt aan geloven.dat vond hij niet leuk.ik ben gewoon stug doorgelopen.maar na een half uurtje zag ik een verzopen hond die rilde als een rietje. :'( gelukkig hadden ze alles gedaan dus kon ik weer op huis aan.thuis aangekomen stormen ze samen het trappenhuis in,wachten netjes tot ik ze afdroog,rennen het huis binnen en zijn weer vrolijk.gekke jazzy. ;-) gekke poppy ;-)

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! 3 doggies

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

" Paul.dat is leuk hoor,maar vandaag moest hij er toch echt aan geloven.dat vond hij niet leuk.ik ben gewoon stug doorgelopen.maar na een half uurtje zag ik een verzopen hond die rilde als een rietje. :'(gelukkig hadden ze alles gedaan dus kon ik weer op huis aan.thuis aangekomen stormen ze samen  het trappenhuis in,wachten netjes tot ik ze  afdroog,rennen het huis binnen  en zijn weer vrolijk.gekke jazzy. ;-)gekke poppy ;-) "


Ha ha ha wat komisch! :-) nou van mij mag het gaan vriezen want de hele dag regen vind ik niks aan! ;-) . Als jou hondjes het echt koud hebben zou het veel beter zijn als ze iets warms aan zouden hebben! Zouden ze er niet aan kunnen wennen?misschien binnen oefenen want dat scheelt publiekelijke schaamte:-) :-) :-)

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

paul.toen hij laasts zo was toegetakeld,had ik een t-shirt aangedaan en daar maalt hij dan niet om.en vanaf dat hij pup is doet hij al zo.ze wachten gewoon op de sneeuw,dan is er niks aan de hand.dan malen ze niet om de kou.maar regen vinden ze gewoon verschrikkelijk. ;-) en het zijn jack russels dus ze zijn heel sterkt,maar regen,ik denk dat veel honden dat hebben. ;-)

honden page profiel Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura 3 doggies

honden foto van Maylo, Fudge en Ziko † en baasje Laura

Onze vorige hond had er echt een hekel aan met name toen hij ouder werd. Als de achterdeur opging en hij hoorde op het afdak dat het regende, dan verstopte hij zich snel bij mijn moeder op de bank. Dan kwam mijn vader met de halsband en riem....nou dan begon het grommen en brommen. Was de halsband om dan werd de rem er gelijk op gegooid...hij zou en ging niet naar buiten. Toen besloten we maar een regenjas aan te schaffen...dat hielp enig zins.

Maylo is er ook niet dol op...die kijkt je dan echt aan van 'Meen je dit nou serieus? Je maakt zeker een grapje?'. Maar hij gaat wel mee naar buiten. Toen hij pup was en één keer naar buiten moest met regen...heeft hij alles bij elkaar gegild. Het leek wel dat ik hem aan het slachten was....ik ben toen maar snel weer naar binnen gegaan.

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Jack stapt rustig door de regen en dan liefst dwars door de plassen.....vrouwtje baalt van regen maar gaat natuurlijk wel mee.O-)

Volgende forumvraag: Gratis Havanezer ?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^