Kerstmis met je beste maatje. +foto's

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

honden foto van -

Ik open een rechthoekige doos. En begin van boven af aan met uitpakken.
Tak voor tak steek ik ze op de juiste plaats. Een beetje vouwen voor de mooiigheid.

Ik hoor getrippel vanuit de eetkamer... Langzaam komt het dichterbij, dan hoor ik "plof". Hij ligt op de bank, kijkt me toe en vol bewondering ziet hij hoe ik tak voor tak mooi uit vouw.

Zo... Hij staat, een kale neppe kerstboom... Hij lijkt wel naakt. Ik pak de doos met kerstballen, slingers en andere tierelantijntjes. Ik doe de doos open met de ballen en een nieuwsgierige neus duikt in de doos.. Oh nee.... Ballen..... Maar, wonder boven wonder geeft hij een rode kerstbal aan mij... "Kijk baas, die kan je ophangen". Ik krijg een trots gevoel van binnen..

"Apport bal". Bal na bal wordt zachtjes en rustig aangegeven, wat een pret. Ik pak de slingers en pak hem in, oh wat is hij schattig! Hij worstelt zich eruit en kijkt me beledigend aan "Dit was niet de afspraak baas...". Meer ballen volgend en alle lampjes werden aangedaan.... Wauw, wat mooi. Een boom, opgetogen samen met mijn beste vriend...

Slingers erin en voilà... Ik zie de kerstmutsen al in de doos..... Och, ik kan het ook niet laten. Ik doe hem op zijn hoofd en schiet snel een foto.... Ik hou het niet meer, ik lig helemaal in een deuk... De goedzak. Ik wordt liefdevol besprongen en afgelikt. "Jaja, ik hou ook van jou vriend".

Ik ruim de dozen op, plof neer op de bank "zo, die staat".
Hij ploft naast me, kijkt me aan en slaakt een diepe, kreunende zucht... "Zo baas, heb ik dat even goed gedaan".
"Ik ben zo trots op je vriend", fluister ik. Er word een poot de lucht in gezwaaid, en snel al volgt de ander... Ik kriebel hem op zijn buik, kijk hem aan en glimlach.. "Wat ben je toch een clown". Ik krijg nog een dikke lebber, en dan sluit ie zn oogjes. Moe van het harde werk, samen met zijn baas. ;-)






honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu 3 doggies

honden foto van Ziva †, Bullie †, en Bandhu

:-D Haha, leuk!

honden page profiel --

honden foto van -



Dank je ;-)

honden page profiel --

honden foto van -

Upje O-)

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko 3 doggies

honden foto van Hilde & Twinko

Het ware kerstgevoel zit er bij jullie al in, zo te lezen :-)

honden page profiel --

honden foto van -

" Het ware kerstgevoel zit er bij jullie al in, zo te lezen :-) "


Een klein beetje, nu is het wachten nog op een dik pak sneeuw, en dan kan het helemaal beginnen O-)

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Al een paar dagen aan het klussen in huis en vandaag vonden we dat eerst Tybor aan de beurt was voor een fijne wandeling. Dat hebben we dan ook gedaan ,twee uur heerlijk gewandeld en moe maar voldaan weer thuis,na even een korte pauze was het volgende aan de beurt en dat is het gezellig maken voor de kerst.
Alle spullen van de zolder en eens kijken wat we er dit jaar voor moois van kunnen maken,ook Tybor helpt graag en geeft me aan wat ik ergens op wil hangen, Tybor vindt deze zilveren strik wel mooi en komt me dat brengen.
Echt zin heeft hij er dit jaar niet in en al snel laat hij het aan mij over om verder te gaan. Het is dan ook nog niet klaar en morgen gaan we hopelijk samen weer verder.

honden page profiel Tamara - Abby, Anna & JamieTamara - Abby, Anna & Jamiegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

;-) Wat mooi geschreven!

honden page profiel Sandra, Mecx en Fenne.Sandra, Mecx en Fenne. 3 doggies

honden foto van Sandra, Mecx en Fenne.

Mecx heeft ook zo geweldig geholpen vandaag :-D

honden page profiel --

honden foto van -

" ;-) Wat mooi geschreven! "


Dank je ;-)

Ik hou heel erg van schrijven, maar niet genoeg om het echt openbaar te maken. Maar soms een tekstje op HP vind ik nog wel leuk O-) Hahha

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^