Doggydance 't gooi (Hilversum, bussum)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RoosRoos

honden foto van Roos

Het lijkt mij leuk om doggydance te gaan doen met mijn toekomstige Toller. Als het goed verloopt (dekking lukt, genoeg teefjes etc)zal er in april een pup komen. Nu ben ik aan het zoeken op google naar doggy dance, maar helaas word dat nog helemaal niet veel gedaan. Het lijkt me zo leuk!
De dichtstbijzijnde is in Huizen (18 minuten met de auto) maar ben afhankelijk van mijn vriend met de auto. Ik denk dat hij met liefde mee gaat hoor. Maar met 2 kinderen misschien niet altijd even praktisch.

Is er hier misschien iemand die weet waar nog meer doggy dance gegeven word in 't gooi? Puppy cursus sla ik over, maar A en B cursus ga ik wel eerst doen.

honden page profiel RoosRoos

honden foto van Roos

Daar heb ik ook al gekeken. Dat is echt een hele dure hondenschool ;-) Maar daar doen ze het ook niet (staat niet op de site in ieder geval)

Ik heb met mijn vorige hond hier cursus gehad:
http://www.kc-gooieneemland.nl/

Daar staat op de homepage wel dat ze doggydance doen maar niet bij het cursus aanbod. Ik heb ze dus een mailtje gestuurd, maar ik denk dat ze het op de homepage vergeten zijn weg te halen.
Ik wil daar in ieder geval A en B gaan doen. Maar wil vast kijken naar doggydance waar ze dat doen.

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

Ze zijn inderdaad duur

kelly (Gast)

Hondenschool KC gooi en eemland in hilversum is helemaal niet duur. Ik zocht ook een hondenschool waar ze ook dog dance les geven (en voor een beetje een normale prijs) en kwam uit bij de Wolfskamer in Huizen alleen elke keer te weinig inschrijvingen voor dog dance. Ik ga hier nu ook naartoe en weg bij mijn andere hondenschool lijkt me echt super en nog voordeliger dan de Wolfskamer!

Groetjess

kelly (Gast)

Mocht u trouwens nu al dog dance willen gaan doen en u komt bij de Wolfskamer dan hebben we wel genoeg inschrijvingen en kan de dog dance les beginnen. Ben verder wel heel tevreden over de hondenschool alleen jammer dat er voor dog dance steeds te weinig aanmeldingen zijn

honden page profiel --

honden foto van -

Ik denk dat TS inmiddels al ergens doggy dance doet met haar hond, het topic is van bijna 2 jaar geleden ;-)

Volgende forumvraag: uitlaatklep & overprikkeld zijn
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^