Wandeling Mechelen 7/11 Vrijbroekpark

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*Shauni *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*

laat maar weten!!

honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau 3 doggies

honden foto van Sophie & Beau

Komende week is een week vol deadlines, dus ik moet passen. De week nadien kan ik wel ;-)

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Ik kan zowel deze week als de week nadien, dus misschien moeten we eens kijken wanneer de meeste kunnen? Zal ik er een topic voor openen? Misschien ook even het weer in het oog houden ;-)

honden page profiel Taissa en LunaTaissa en Luna 3 doggies

honden foto van Taissa en Luna

Hondenweide bij Vrijbroekpark is die groot? We zouden vanaf Juli in Mechelen komen wonen vanuit Brugge en zoeken een park in de buurt van ons appartement waar onze hond hartelust kan rondrennen en spelen! Blijkt dus dat er daar een hondenweide is in de buurt van de vrijbroekpark. We zouden vanuit de Battelsesteenweg willen gaan. Is dat ver? Want volgens google zou dit ongeveer 30min wandelen zijn aangezien de hondenweide niet aan het begin van het park zijn. Klopt dit?

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

" Hondenweide bij Vrijbroekpark is die groot? We zouden vanaf Juli in Mechelen komen wonen vanuit Brugge en zoeken een park in de buurt van ons appartement waar onze hond hartelust kan rondrennen en spelen! Blijkt dus dat er daar een hondenweide is in de buurt van de vrijbroekpark. We zouden vanuit de Battelsesteenweg willen gaan. Is dat ver? Want volgens google zou dit ongeveer 30min wandelen zijn aangezien de hondenweide niet aan het begin van het park zijn. Klopt dit? "

 

Wat leuk dat jullie hier komen wonen! Ik heb zelf ook heel lang op de battelsesteenweg gewoond en ik kom er nu nog regelmatig :-) Het vrijbroekpark zelf is op zo'n 20 min. wel te bereiken vanaf het begin van de steenweg. Geen idee of jullie vooraan of achteraan gaan wonen? Want het is een lange steenweg. Dus op 30 min. zou je de wei normaal kunnen bereiken. De weide is best groot en er staan leuke agility-toestellen. Maar jullie hebben ook de dijle in de buurt (op 5-10 min. wandelen) en daar is een groot (niet omheind) grasveld waar ik soms de honden ook loslaat. Er komen daar regelmatig baasjes met hun honden samen om ze te laten spelen. Als je hier woont mag je mij altijd iets laten weten als je wilt :-)

honden page profiel Taissa en LunaTaissa en Luna 3 doggies

honden foto van Taissa en Luna

"  
Wat leuk dat jullie hier komen wonen! Ik heb zelf ook heel lang op de battelsesteenweg gewoond en ik kom er nu nog regelmatig :-) Het vrijbroekpark zelf is op zo'n 20 min. wel te bereiken vanaf het begin van de steenweg. Geen idee of jullie vooraan of achteraan gaan wonen? Want het is een lange steenweg. Dus op 30 min. zou je de wei normaal kunnen bereiken. De weide is best groot en er staan leuke agility-toestellen. Maar jullie hebben ook de dijle in de buurt (op 5-10 min. wandelen) en daar is een groot (niet omheind) grasveld waar ik soms de honden ook loslaat. Er komen daar regelmatig baasjes met hun honden samen om ze te laten spelen. Als je hier woont mag je mij altijd iets laten weten als je wilt :-) "

 
We zijn zeker geinteresseerd en gaan het zeker regelmatig bezoeken want onze Beagle heeft echt bewegingsruimte nodig om es goed afgelopen te zijn. Wat super dat er zelfs agility toestellen zijn ;) Liever laat ik onze hond vrij op een hondenweide waar alles is afgesloten maar de Dijle kunnen we ook es bezoekje brengen ;)

In ieder geval hartelijk bedankt voor de tips ga ik zeker gebruik van maken als we er komen wonen. Normaal deze zomer.
Daarnaast vroegen we ons af hoe het met de hondenweide in Hombeek is: blijkt daar een vijver ofzo te zijn waar de hond in kan zwemmen? Of is die van vrijbroekpark betere hondenweide? In ieder geval zullen we wel vanalles proberen ;)

Ja zal wel wat tips kunnen gebruiken eens we er wonen aanstaande zomermaanden. ;)

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

"  We zijn zeker geinteresseerd en gaan het zeker regelmatig bezoeken want onze Beagle heeft echt bewegingsruimte nodig om es goed afgelopen te zijn. Wat super dat er zelfs agility toestellen zijn ;-) Liever laat ik onze hond vrij op een hondenweide waar alles is afgesloten maar de Dijle kunnen we ook es bezoekje brengen ;-)In ieder geval hartelijk bedankt voor de tips ga ik zeker gebruik van maken als we er komen wonen. Normaal deze zomer.Daarnaast vroegen we ons af hoe het met de hondenweide in Hombeek is: blijkt daar een vijver ofzo te zijn waar de hond in kan zwemmen? Of is die van vrijbroekpark betere hondenweide? In ieder geval zullen we wel vanalles proberen ;-)Ja zal wel wat tips kunnen gebruiken eens we er wonen aanstaande zomermaanden. ;-) "

 

Hier een Weimaraner die niet los kan dus ik prefereer ook omheinde plekken. Aan de dijle gaat hij aan de lange lijn anders is ie weg  Hombeek vind ik nog leuker dan het park! Er is een vijver waar ze kunnen zwemmen, al is de wei op zich wel kleiner. In hombeek heb je ook nog leuke wandelmogelijkheden langs het water of rond de vijver! Is natuurlijk een beetje verder dat het park, maar zeker de moeite om af te wisselen. Is jullie hond een zwemmer? Dan is Hombeek in de zomer wel echt aan te raden! Wij gaan regelmatig met andere forumleden wandelen in Hombeek of het park dus je bent dan zeker welkom om mee te komen! 

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Als je "hondenweide Vrijbroekpark" googled kom je op enkele foto's terecht en heb je een beeld hoe het eruit ziet. Ik vind het een grote weide, groter dan de gemiddelde hondenweide iig 

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

Taissa, dit is het parcours op de weide 

 

en vanaf de weide kwartiertje richting Hombeek wandelen en je hebt een afgesloten hondenweide aan de vijver waar je hond kan zwemmen.

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

even kijken of het filmpje lukt...

 

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Wat een knappe honden spelen er mee in dat filmpje zeg  Lijkt wel of ik ze al eerder gezien heb? 

honden page profiel Taissa en LunaTaissa en Luna 3 doggies

honden foto van Taissa en Luna

Ohhhh dit is zooo super en t ziet er allemaal zo keigoed uit!!!!

 

We kijken er alvast naar uit om vanaf Juli die weide te bezoeken en dat ons Luna zich lekker kan uitlopen, ravotten, spelen enzo....

 

Ben razend benieuwd hoe beagle Luna het daar gaat vinden ;) In ieder geval heel leuk want ze is dan vrijjjjjjjjjj ;) haha

 

Hartelijk bedankt voor de mooie foto en filmpje Linneke ;)

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

 

Dit is een filmpje van de weide in Hombeek, zo heb je meteen ook een idee hoe groot ie is 

honden page profiel Taissa en LunaTaissa en Luna 3 doggies

honden foto van Taissa en Luna

"  
Dit is een filmpje van de weide in Hombeek, zo heb je meteen ook een idee hoe groot ie is  "

 

Dit is super!!!! Geloof wel dat mn Luna daar zich enorm kan uitleven want is groot genoeg ;) Het is en blijft een Beagle dat enorm veel beweging nodig heeft om afgemat te worden haha 

pagina 5 van 5 12 3 4 5
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^