Wie kent of heeft ervaring met Pejedori Vers Vlees

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Senna en AstaSenna en Asta

honden foto van Senna en Asta

Ik ben erg benieuwd of er mensen zijn die dit merk vlees kennen.
Pejedori Vers Vlees http://k9store.nl/voeding/pejedori-versvlees.html
Vraag mij ook af of er kip in zit verwerkt?

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

Versvlees compleet mix samenstelling: 25% goed bevleesd eendenkarkas, 60% spiervlees, 15% orgaan zoals lever, hart, strot, milt en nier.

Strot is volgens mij geen orgaan. Met 'zoals' kun je alle kanten op. Goed bevleesde karkassen telt voor 50 % bot / 50 % vlees dus er zit 12,5 % bot in. Daar heeft menig hond te weinig aan. Prijs € 2,95 p/kg. Grote kans dat er kip in zit. In de tekst staat: U weet dus wat uw hond eet en dat is bij veel hondenvoer nog maar de vraag ! Dat weet ik helemaal niet. Nog een belangrijk weetje: als je hond dunne ontlasting krijgt heeft ie teveel gegeten en moet je tijdelijk minder voeren. Ze weten kennelijk niet dat de hardheid van de ontlasting te maken heeft met de hoeveelheid bot in het voer. Dat wekt wel heel weinig vertrouwen ;-)

honden page profiel Senna en AstaSenna en Asta

honden foto van Senna en Asta

Stippeltje bedankt voor je uitleg
Verder nog meer ervaringen? :-)

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Geen ervaring met Pejedori, maar als ik zo de beschrijvingen lees bij de verschillende soorten vlees, is de informatie absoluut onvoldoende om er een mening over te geven.
Er wordt hier en daar gegoocheld met de term 'compleet' terwijl in de beschrijving daar niets van terug te vinden is en zoals stippeltje al aangaf is de overige info niet echt vertrouwenwekkend.

Als je interesse hebt, zou ik ze gewoon aanschrijven en vragen wat er in elke soort zit, want ik kom alleen de eendekarkassen als botsoort tegen en al zou je dan 8 verschillende smaken voeren, wordt het nooit compleet, omdat je onder andere verschillende calciumbronnen nodig hebt voor een uitgebalanceerde voeding.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^