Olivers petfood bestel nu bij nicisplace.nl

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nicolle Ligtvoet ** Nici's Place**Nicolle Ligtvoet ** Nici's Place**

honden foto van Nicolle Ligtvoet ** Nici's Place**

Hi Hondenvrienden,

Ik ben pas begonnen met mijn webshop www.nicisplace.nl, daar kunnen jullie zien dat ik voor Nederland Olivers Petfood importeer en mag ik dit verkopen in Nederland aan fokkers, winkels maar ook particulieren. Olivers staat bekend dat er geen granen in verwerkt zijn en zonder o.a. conserveermiddel ofwel E stoffen. Dus biologisch eten.

Ben dit gestart omdat mijn Labrador voedsel allergie had en met Olivers Petfood was dit over, prachtige vacht gekregen. Dit gun ik ook andere honden maar ook voor katten kunt u bij mij terecht.

Ondanks mijn webshop hou ik van persoonlijk contact met mijn klanten c.q. dierenvrienden, dus breng ik het eten gratis thuis! En wil ik natuurlijk weten de namen van mijn dierenvriendjes ofwel uw hond en kat. Zo kan ik op maat iedereen helpen met dit goede voer.

Willen jullie direct informatie, bel mij dan op en vraag naar Nicolle 0611758282

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Hoi Nicolle,

Volgens mij mag dit niet, reclame maken, hoe goed het ook bedoeld is.
En je tel. nr. hier neerzetten mag ook niet.
Ik heb even de modjes geinformeerd, misschien dat je met wat aanpassingen wel dit kunt doen.

honden page profiel Nicolle Ligtvoet ** Nici's Place**Nicolle Ligtvoet ** Nici's Place**

honden foto van Nicolle Ligtvoet ** Nici's Place**

Hi Sant,

Nee geloof mij dit is echt goed bedoelt. Mijn hond heb ik te laat kunnen helpen, gelukkig wel de laatste maanden zonder kriebels en geen eczeem meer. Vandaar mijn oproep hier want mijn hond is te vroeg dood gegaan terwijl dit zeker voorkomen had kunnen worden.

Voer met E stoffen en granen, het is gewoon zo slecht voor ze....

vind dit wel een top site en ga hier zeker mijn verhalen op zetten, leuke verhalen niet alleen van honden maar ook van katten..

Spreek je, dank voor je reactie hoor!

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

RECLAME

Reclame met als doel mensen over te halen tot aanschaf van een product of dienst tegen betaling is niet toegestaan op HP. Deze topics worden op slot gezet en verwijderd.

Ook sluikreclame door middel van verwijzen naar een eigen commerciele site of het wijzen op een product is niet toegestaan. Dit geld ook voor watermerken van foto's. Een foto watermerken om kopieen tegen te gaan is prima maar daarbij mag een bedrijfsnaam, websitelink of logo niet prominent aanwezig zijn. Deze foto's zijn niet toegestaan in (foto)topics op het forum, als profielfoto of in profiel album.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: Vraagje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^