Hond s'nachts

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Rylana SmuldersRylana Smulders

Hallo allemaal,

Mijn oom gaat verhuizen en ik neem zijn hondje over, maar de hond is gewend om 24 uur per dag bij hem te zijn. Ik zou het zielig vinden als hij naar een asiel moet. De hond, Kimi, is een Yorkshire. Hij is een aantal keer een tijdje bij ons geweest. Nu komt het probleem, wij hebben nog een hond, Eboney, en zij mag niet bij ons slapen het s'nachts. Kimi is dit echter gewend, met als gevolg dat hij de hele nacht jankt en blaft als hij niet bij ons slaapt. Dit willen wij niet, dat is ons plekje. Hoe moet ik dit aanpakken?

Groetjes,
Rylana

honden page profiel Monique & de zwart-witjesMonique & de zwart-witjes

honden foto van Monique & de zwart-witjes

Hoe weet je dat hij de hele nacht jankt?
Wij hebben een herplaatser die 's nachts niet alleen kon zijn, maar met onze 2 andere honden samen gaat het wel prima.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Klein beetje tegemoetkomen ....mandje in slpk zetten, tot hij beter bekend is in het nieuwe huis.....en dan naar de andere kamer proberen. ????


Fijn dat jullie hem nemen, verwarmt mijn hart.;-) yorkies zijn zo n babies .....

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

Ik zou zeggen behandelen als een pupje van 8 weken. Eerst in een bench naast het bed en die steeds een stukje verderweg. Super trouwens dat jullie dit hondje in huis willen nemen! ;-)

honden page profiel Rylana SmuldersRylana Smulders

We weten dat hij jankt aangezien hij al een aantal keer bij ons is geweest voor een paar nachtjes. Heb hem toen uit frustratie maar bij ons genomen. De aanpak van mandje in de slaapkamer gaan we tegen die tijd wel uit proberen. Het duurt nog even voor hij komt, wordt januari geloof ik, maar ik wilde me alvast wat inlezen en kijken wat de opties zijn :-).

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^