Zieke boxer ???? Wie kent deze symptonen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Leny (Gast)

Hoi ,

Wie kan mij helpen, ik maak mij zeer grote zorgen over mijn boxer!!!

Mijn boxer is nu 9 jaar en lijkt de laatste tijd op de sukkel te zijn geraakt.
Het is eerst begonnen met zeer veel kwijl wanneer ze ging drinken. Dit was volgens de dierenarts een zware keelontsteking, waarvoor ze antibiotica heeft gekregen, dit is nu beter. Van vorige week heeft ze een rode oog, dit is volgens de dierenarts een zware ontsteking, waarvoor ze nu 2* daags zalf moet krijgen en pijnstillers. Vanaf gisteren is ze nu echter ook heel wazig , precies of ze dronken is en kan ze niet meer op haar poten staan. HEt lijkt ook of ze steeds koud heeft want ze bibbert de hele tijd.
De dierenarts denkt dat ik mij teveel zorgen maak , maar ik zie het elke dag erger worden. Iemand een idee wat dit kan zijn en wat ik ertegen kan doen?
Ben echt ten einde raad, zeker daar ik volgende week moet bevallen en er dus zeker van wil zijn dat ze tegen die tijd aan de beter hand is.


Help mijaub

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zieke boxer ???? Wie kent deze symptonen " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Rexxie en LeahRexxie en Leah

honden foto van Rexxie en Leah

Hallo Leny,

Wanneer je het niet eens bent met de diagnose van jouw dierenarts, kun je misschien een second opinion vragen bij een andere dierenarts?
Wat bedoel je precies met dat ze niet op haar poten kan staan? Valt ze om, of blijft ze in haar mand liggen?
Het kan ook zijn dat ze zich aan het voorbereiden is op jouw bevalling, en dat ze soort van nestdrang vertoont. Maar als je je zorgen maakt kun je toch het beste maar weer naar de DA of een andere DA gaan...


Succes!

Groet Marjan

honden page profiel Bernadette en BoemerBernadette en Boemer

honden foto van Bernadette en Boemer

Als ze zo bibbert, lijkt het me dat ze koorts heeft.
Ik zou ook een andere da laten kijken.
Heel veel succes.
Bernadette.

honden page profiel RimandaRimanda

honden foto van Rimanda

Blijft altijd moeilijk.. maar zou het ook is door een andere DA laten bekijken.

Sterkte!!

honden page profiel CabasjaCabasjagoedgekeurde fokker

honden foto van Cabasja

Misschien heeft hij een hersenbloeding gehad.
Omdat je spreek,als of hij dronken is,dit zie je vaak bij een hersenbloeding.
Ik zou bij een andere da raad gaan vragen...

honden page profiel ben niet meer actief helaasben niet meer actief helaas

honden foto van ben niet meer actief helaas

ja cabasja wilde ik ook zeggen dat zie ik vaak op animal planet bij vets

t is wel zo dat het dan al gebeurd is en dat t eerst minder gaat en ze kunnen ervan genezen dan komt het helemaal goed
maar dan is t waarschijnlijk wel een lichte hersenbloeding want bij een zware zijn straalbezopen even grof gezegd en kunnen ze niet eens meer op hun benen staan maar je kunt het ook aan de hond zien of ze in haar gedrag dronken overkomt zoals moeilijkheden met kijken beetje draaierig moeilijk lopen maar wel alert dus ze is er bij maar haar lichaam doet niet wat ze wil

ik zou zeker even naar een andere dierenarts gaan want de ene hond heeft wel medicijnen nosig en de ander moet gewoon herstellen

honden page profiel ben niet meer actief helaasben niet meer actief helaas

honden foto van ben niet meer actief helaas

en ze bibbert omdat ze het niet snapt en bang is ervoor ze is gedesorienteerd als ik t woord goed schrijf hihi

Leny (Gast)

Hoi ,

Dank allemaal voor de reactie. Ik ben vandaag naar de dierenarts gegaan en deze houdt haar de rest van het weekend in observatie.
Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken , enkel dat ik mij enorm ongerust maak.

Maandag hoop ik meer te weten

Groetjes

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je hebt er goed aan gedaan, om je hond naar de dierenarts te brengen, wat ik er van lees, is het niet goed met je hond, nou is tie in goeie handen, meer kan je niet doen.

beterschap, en laat het gauw weten als tie weer opknapt.

honden page profiel CabasjaCabasjagoedgekeurde fokker

honden foto van Cabasja

Heel goed om hem eens voor observatie naar de da te brengen.
Alleen ik hoop niet bij die da die zegt dat je je te veel zorgen maakt.....

honden page profiel Suus, Chaos en SennaSuus, Chaos en Senna

honden foto van Suus, Chaos en Senna

Hoe is het nu? Is ze een beetje het weekend door gekomen bij de DA..

Leny (Gast)

Hoi ,

Nee ze is niet beter, ze heeft zware epilepsie volgens de DA. Hij heeft mij gisteren meegedeeld dat hij haar maar 40 % kans geeft dat ze erdoor komt.
Dit wil ik niet aannemen. Ik ben daarom op zoek naar alle informatie ivm epilepsie die ik kan vinden.

Toen ik maandag op bezoek ging herkende ze mij amper, wanneer ze haar uit de bench lieten liep ze de hele tijd rondjes en overal tegen. Gisteren bij het bezoek herkende ze mij wel. Ze heeft de hele tijdop mijn schoot gelegen. Rechtstaan lukte haar niet. Ze was met andere woorden niet slechter dan maandag , maar de DA had liever veel meer reactie op de zware medicijnen gezien. Hij gaat het vandaag nog aanzien en dan morgen een ander medicijn proberen om haar uit de schock te halen. Als dit niet werkte moet ik een beslissing nemen.
Ik heb een beslissing genomen, nl ik laat haar niet gaan tot de baby gekomen is in de hoop dat ze beseft dat ik er voor haar ook nog ben en ze zeker geen plaats moet ruimen.
Ook mag ze sowieso niet mee naar hier komen tot na mijn bevalling omdat dit voor haar en mij te zwaar zou zijn volgens de DA. Ik wil haar echter bij mij dus ik weet niet goed wat ik moet ondernemen

Ik ga elke dag langs en hoop haar op die manier een beetje te kunnen troosten.

Ik voel mij ook enorm schuldig dat ik niet op mezelf heb vertriouwd en vroeger binnen ben gegaan met haar. Toen ik de eerste X belde zei iedereen mij dat ik ij teveel zorgen maak.

Alles bij elkaar dus niet goed. Hoop dat wanneer ik deze avond ben langsgeweest dat ze vooruitgang heeft geboekt.

Gr

Leny (Gast)

Graag zou ik nog even de mening hebben van anderen.
Mijn dierenarts deelt mijn mening niet , maar ik kan deze gevoelens niet van mij afzetten. Het gaat nl. om het volgende :
Ik ben de hele maand sep thuis geweest door mijn zwangerschap , maar in oktober ben ik dan toch terug gaan werken en als ik dan even nadenk , is toen Baggio ook op de sukkel geraakt. Eerst die zogezegde keelontsteking ,toen haar oog en nu die epilepsie.
Nu belde ik zopas naar de DA om te vragen hoe het met haar was en blijkbaar was het gisteren nadat ik vertrokken was terug slechter met haar, ze at niet meer en ze beefde weer heviger. Nu krijg ik dus sterk het gevoel dat die aanvallen wel met mij en mijn zwangerschap te maken hebben , dat ze zich nl een beetje "uitgesloten" voelt.
Zie ik dit fout? Ik ben aan het denken om mis een tijdje weg te blijven, zodat ze de tijd heeft om aan te sterken , maar de DA blijft beweren dat dit er niets mee te maken heeft. Wat is jullie mening?

Gr Leny

honden page profiel HILLHILL

honden foto van HILL

ach meid toch :'( het was niet anders,,zwangerschap is ook zwaar,,tja hondjes voelen veel aan,,WEET zeker dat je alles voor je hondje doet..hoop dat alles goed gaat komen..we leven met je mee liefs van ons

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Nou een hond kan zeker aanvoelen dat er een baby aankomt en misschien daardoor wat gestresster zijn, maar ik denk niet dat je hond heel erg ziek wordt omdat je zwanger bent hoor. Ik denk dat je hond je heel erg gaat missen als je een tijd niet komt. Als hij zich al buitengesloten zou voelen, dan helemaal. Betrek de hond gewoon bij de zwangerschap, laat hem aan kleertjes ruiken, aan de buik snuffelen. Misschien kun je naar een klassiek homeopaat om te zien of alle klachten verband met elkaar houden. Zo'n homeopaat kijkt naar gehele hond (holistische werkwijze) en niet alleen naar de individuele klacht(en). En een hondenfluister (paragnost) zou ook nog kunnen helpen, als je in dat soort dingen gelooft.

honden page profiel ben niet meer actief helaasben niet meer actief helaas

honden foto van ben niet meer actief helaas

misschoien is het juist goed als die mogelijkheid er is om haar juist mee naar huis te nemen ik weet niet of je haar zelf medicijnen kunt geven
en hoe t nu is
hoe gaat het nu?

honden page profiel Suus, Chaos en SennaSuus, Chaos en Senna

honden foto van Suus, Chaos en Senna

Hoe is het nu??

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zieke boxer ???? Wie kent deze symptonen " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
^