afleren bijten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel duzyduzy

honden foto van duzy

hyee,

mijn dwergkeesje bijt egt overal aan... soms wil ik hem aaien en bijt hij gewoon heel de tijd in mijn hand, alsk ik op blote voeten loop bijt hy heel de tijd in mijn enkels en ook mijn schoenveters moeten er de hele dag aan geloven.. hebben jullie soms tips om het bijten snel af te leren?

BEDANKT

honden page profiel C.C. 3 doggies

honden foto van C.

Pups ontdekken met hun tandjes, net als baby's ook alles in de mond nemen. Dit is niet vals of wat, ze weten niet beter. Je kunt wanneer de pup hapt, iets aanbieden waar hij/zij wel in mag bijten. :-)
Wat ook wel eens werkt is je hand terughalen en de pup de rug toe keren, de hond dus volop negeren.

Ook kunnen pups bijteriger zijn als ze niet genoeg rust hebben gehad. peuters die te lang wakker zijn gaan ook klieren, niet omdat ze vervelend willen doen, maar omdat ze slaap nodig hebben om alle indrukken,prikkels te verwerken. Met pups werkt dat net zo. Geef de pup dus genoeg verplichte rust :-) .

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

honden page profiel Linda en TessyLinda en Tessy

honden foto van Linda en Tessy

Hier werkt het het beste om haar volkomen te negeren. Ook kun je inderdaad iets geven waar hij wel in mag bijten/kauwen

honden page profiel duzyduzy

honden foto van duzy

negeren probeer ik wel als het lukt lijkt hij het wel erg te vinden maar 90% van de tijd lukt het niet aangezien hij dan in mijn voeten bijt of hij gewoon te schattig is om te negeren :p weten jullie mss ook of dit beterd met ouder worden en welke speeltjes ze het liefst op bijten?

Volgende forumvraag: Max in de mand...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^