Irritante postbode, beetje respect is ver te zoeken...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ~*Sandy*Yoda & Yip*~~*Sandy*Yoda & Yip*~

honden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~

Ik verwachtte gister een pakje, want ik had wat besteld.
Komt de pakjes postbode via de achtertuin zo mijn erf oplopen. 
Ik schrok me rot, want Yoda sloeg erg aan, en Yoda blaft echt zeeeeeer zelden.
Dus ik vertel de beste man dat ik het liever niet heb dat hij de pakjes adleverd in de achtertuin.
Hij zegt prima, maakt mij niets uit. Nou meneer mij wel, ik heb een hond en 2 jonge kinderen rondlopen, en ik vind het niet prettig.
Waarop hij zegt, ow... vreet je hond mij dan op?
Ik begin hierop wat geirriteerd te raken, want deze vreemde man staat nog steeds in mijn tuin.
Dus ik zeg, nou...dat risico loop ik inderdaad liever niet....(Yoda zal never wat doen) 
En de postbode zegt doodleuk, nou ik wel hoor de volgende keer.

Heb daarna toch echt heel duidelijk gezegd dat hij echt aan mijn voordeur pakjes moet brengen. 
Ik ben benieuwd of hij dat gaat doen. Ik had het gevoel recht in mijn gezicht uitgelachen te worden.

Ik weet niet of ik nu overdreven reageer of niet. Straks loopt mijn pup ook in de tuin en dat vind ik dan niet tof....uberhaubt verwachtte ik honden of niet, wat meer respect.

honden foto van Melissa en Jeffrey & Hummer

Ook al waren er geen kinderen of honden. Ik vind dat hij gewoon geen respect heeft. Als het bij mij was gebeurd had ik ook zo gereageerd denk ik.

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe

honden foto van Eef en Tjibbe

Toen ik net in m'n nieuwe huis woonde sloeg Tjibbe opeens aan. Staat er opeens een pakketchauffeur IN mijn serre! Dat betekent dat hij dus achterom is gekomen en zelf de deur heeft opengemaakt. Het was een vriendelijke man en alle andere keren heeft hij netjes aangebeld omdat hij waarschijnlijk nogal geschrokken was van Tjibben, maar ik vond het niet echt een toffe actie. Best brutaal eigenlijk. Ik denk dat hij dacht dat de vorige bewoners er nog woonden, dus heb er de eerste keer niks van gezegd. Gelukkig heeft hij het daarna nooit meer gedaan.

In jouw geval: wat een brutale keren. En dan de opmerking dat hij de volgende keer wel wat zou doen. Klinkt behoorlijk bedreigend. Vooral als je dat als man tegen een vrouw zegt. Ik zou zeker een klacht indienen bij zijn werkgever. Wij hebben dat vorig jaar ook gedaan (ivm het niet bezorgen van een pakket terwijl hij wel naar de overburen ging. Postbode had geen zin om over te steken en op track en trace stond dat we niet thuis waren, wat onzin is) en post.nl heeft ons excuses aangeboden en sindsdien wordt alles weer netjes bezorgd.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Gewoon klacht indienen als hij weer komt. hier zo,n ene die altijd bij mij aanbelt voor pakjes voor de buren soms twee flat blokken verder nou ik heb hem gezegd niet meer aan te bellen soms staat mijn gang vol. ikk zeg dan kom je nog een keertje of laat hen het pakje maar ophalen bij het postkantoortje.laats weer een pakje dat 2weken in mij gang stond waren die mensen op vakantie nee ik pak niets meer aan of de buren moeten het mij vragen. soms zijn die bezorgers zo makkelijk nee voor mij geen pakjes meer. Hein.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dat is toch zo opgelost meis ? !!

ik heb hier ook een achter, er kan niemand in, er zit een slot op mijn schutting deur, zo kan er niemand door.

misschien heeft de postbode al staan bellen bij je aan de voordeur en je hebt niet gereageerd, dat tie daarom achterom gekomen is.

nogmaals hekje opslot zodat er niemand in kan.


ze doen hun werk, en zijn blij dat ze toch iemand aantreffen. bordje op het hekje, pas op de hond, voorkomt ook dat ze binnen komen. of over je hek stappen.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola

honden foto van Jeroen & Lola

dat is niet helemaal netjes nee...

ik zou ook gewoon de post bellen, ze kunnen zo zien als jij aangeeft wanneer dat was wie er bij je geweest is...
de post is een zooitje, maar ik weet wel, als je zwaar pissed op belt met zo'n verhaal maken ze er wel werk van.
dan maar zo :-)

honden page profiel Merry & MeMerry & Me

honden foto van Merry & Me

Weet je ook van welk bezorgbedrijf hij was?
Ik zou toch echt een klacht indienen. Heb weleens verhalen gehoord dat bezorgers via de tuin komen om je huis en alles te bekijken, mocht je thuis zijn hebben ze toch een goede smoes waarom ze daar staan. Maar ondertusse weten ze wel wat je in huis hebt staan aan kostbare spullen.

honden page profiel ~*Sandy*Yoda & Yip*~~*Sandy*Yoda & Yip*~

honden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~

Wij wonen met de voordeur aan een fietspad, en daar kan je niet komen met de auto. Onze kinderen lopen in en uit achterom, dus het hek/poort gaat niet op slot. 
Voor decpostbode is het gemakszucht, anders moet hij omlopen. Dan nog vind ik het niet prettig, iknwas gewoon binnen, en de deurbel doet het prima.
Afgelopen zomer was ik boven, en toen stond, een andre postbode ineens in mijn woonkamer :O
De kinderen waren beneden in de tuin, en hij lep gewoon langs ze heen.
Heb toen ook vriendelijk verzocht dat nooit meer te doen. Dat heeft hij ook nooit meer gedaan, maar goed nu weer een andere om te "trainen"

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

Hoe haalt hij het is zijn hoofd. Dit is echt belachelijk en dan nog zulke antwoorden ook. Ik irriteer me vaak al aan onze pakketbezorger, die belt aan en gaat gelijk met ze kop voor mijn raam naar binnen staan te turen. Maar de pakketbezorger van jou slaat echt alles. Ik zou ook zeggen, groot hangslot op de poort! Wat een idioot.

honden page profiel Joyce • Beau & BenjiJoyce • Beau & Benji

honden foto van Joyce • Beau & Benji

" Ook al waren er geen kinderen of honden. Ik vind dat hij gewoon geen respect heeft. Als het bij mij was gebeurd had ik ook zo gereageerd denk ik. "


Hier sluit ik mij bij aan. Onbekenden horen gewoon via de voordeur te komen en helemaal als je het ze ook nog eens duidelijk maakt. Rare man!

Volgende forumvraag: Varghoss 2 jaar!!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^