Clubmatch KCWF Heerhugowaard - 17 november 2013

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Golden Girls Golden Girls

honden foto van Golden Girls

Myla's eerste showtje!
Wie komt er nog meer?




Datum : 17 november 2013 (sluiting inschrijving 22 oktober 2013)
Locatie (nieuw) : Sporthal “Deimoshal”,
Deimoslaan 13,
1702 CK Heerhugowaard

Na een jaar te hebben overgeslagen vanwege de CAC-show in 2012, hebben we dit jaar weer een clubmatch. De locatie is gewijzigd. Het inschrijfgeld is gelijk gehouden. Ook deze keer verwachten we een groot aantal honden van uiteenlopende rassen in de verschillende leeftijdsklassen te kunnen begroeten. De organisatie is druk bezig om er een leuke en enerverende dag van te maken met extra prijzen en shownummers. Daarom nodigen we alle bezitters van een rashond uit om deel te nemen aan de clubmatch op 17 november a.s. in de Deimoshal te Heerhugowaard.
Wie kunnen er deelnemen?
Vanaf de leeftijd van vier maanden kunnen alle rashonden met een stamboom deelnemen aan deze hondenshow. Dat betekent dat de clubmatch ook toegankelijk is voor honden van eigenaren die geen lid zijn van de KC West-Friesland. Hebt u vrienden of kennissen die het leuk vinden om mee te doen, moedig hen dan aan om deel te nemen.

Op de Jonge Hondendag van 2012 hebben de winnaars van iedere leeftijdsklasse een voucher gekregen voor gratis deelname aan de clubmatch van 2013. Wij rekenen erop dat de vier gelukkige hondeneigenaren deze voucher inderdaad zullen gebruiken om hun hond in te schrijven. Tijdens de aanstaande Jonge Hondendag belonen we wederom de als eerste geplaatste hond van elke leeftijdsklasse met een gratis inschrijving voor onze Clubmatch 2013.

Het verloop van de keuringen
De opzet van de clubmatch is gelijk aan officiële hondententoonstellingen. De honden worden eerst per ras door de keurmeester beoordeeld. Daarna nemen de mooiste rasvertegenwoordigers van een rasgroep het tegen elkaar op. (zie voor de rasgroep-indeling: www.raadvanbeheer.nl). De winnaars van de rasgroepen gaan vervolgens door naar de finale, waar ze zich nog een keer van hun beste kant moeten laten zien om kans te maken op de titel “Beste hond van de KCWF-clubmatch 2013”.

Veel prijzen en een leuk aandenken
Voor alle deelnemende honden (eigenlijk meer voor hun eigenaren) zal er een leuke herinnering zijn. De diverse winnaars ontvangen bekers, medailles en hondenvoer van onze sponsor Royal Canin.
Naast het kiezen van de “Beste hond van de KCWF-Clubmatch 2013, is er voor puppy’s en baby’s is er een aparte competitie met als hoofdprijs de titel “Beste Pup” en “Beste Baby van de KCWF-Clubmatch 2013”. Ook aan de veteranen is gedacht. Voor de oudste hond ligt de Saskerland-plaquette klaar.
Er is ook een tombola met leuke, nuttige en verrassende prijzen. Niemand hoeft dus met lege handen huiswaarts te keren.

Kinderen tot 12 jaar in de kijker
Voor kinderen tot de hierboven aangegeven leeftijd, die er van houden om zich te verkleden, is er een Kind/Hond-show. Bij dit onderdeel zien we graag origineel en leuk verklede kinderen met een hond in de showring. Het meedoen aan de Kind/Hond-show is gratis, mits deze hond deelneemt aan de Clubmatch.


Klassenindeling
U kunt inschrijven voor de volgende klassen:
Babyklas 4-6 maanden
Puppyklas 6-9 maanden
Jeugdklas 9-18 maanden
Tussenklas 15-24 maanden
Openklas vanaf 15 maanden
Veteranenklas vanaf 96 maanden (8 jaar)
Koppelklas voor reu en teef van hetzelfde ras en variëteit van één eigenaar die ook in één van de bovenstaande klassen zijn ingeschreven

Keurmeesters
De indeling van de rassen in rasgroepen is conform de FCI-indeling (zie www.raadvanbeheer.nl).
Voor deze clubmatch hebben we de volgende keurmeesters uitgenodigd.
De heer W. Arxhoek rasgroep 7 en 8
Mevrouw E. Bakker-v.d. Woestijne rasgroep 1 en 10
De heer P. van Montfoort rasgroep 2 en 9
Mevrouw L. Obee rasgroep 3, 4, 5 en 6
Deze indeling is onder voorbehoud in verband met het aantal inschrijvingen.

Voorkom teleurstellingen
Gecastreerde, monorchide of cryptorchide reuen zijn uitgesloten van deelname. Voor honden met gecoupeerde oren en/of staarten zijn er voorwaarden. Kijk goed op het inschrijfformulier of uw honden voldoen aan de eisen die hiervoor gelden.

Inschrijving
Voor het aanmelden van uw hond(en) kunt u gebruik maken van het (online) inschrijfformulier . Bij inschrijving van meerdere honden kunt u fotokopieën van het inschrijfformulier maken.
Online inschrijven Printversie
U moet er wel rekening mee houden dat, wanneer u honden van verschillende rassen inschrijft, deze honden misschien gelijktijdig in verschillende ringen aan de beurt kunnen zijn om gekeurd of geplaatst te worden. Omdat u niet op twee plaatsen tegelijk kunt zijn, hebt u in dat geval een assistent(e) nodig.

Het inschrijfgeld bedraagt:
€ 19,00 voor de eerste hond (inclusief de catalogus)
€ 16,00 voor de tweede hond (dus excl. catalogus)
€ 14,00 voor elke volgende hond van dezelfde eigenaar
€ 4,50 inschrijfgeld per koppel voor de deelname aan de koppelklas
Bij betaling op de dag zelf, brengen we € 5,00 administratiekosten in rekening.

Maak het inschrijfgeld, gelijktijdig met het inzenden van het inschrijfformulier, over op: Rabobankrekening 12.71.68.257 t.n.v. KCWF-evenementen te Alkmaar onder vermelding van het NHSB-nummer, de naam en het ras van de hond.

Stuur het inschrijfformulier en een kopie van de stamboom vóór 22 oktober a.s. naar het: Clubmatchsecretariaat, Gemaal 38, 1613 AN Grootebroek
Circa één week voor de clubmatch ontvangt u een bevestigingsbericht, met daarbij een globaal programma van de dag.

Meer informatie nodig?
Telefonisch: Dhr. D. Loots, 06-21631318 (na 19.00 uur)
[email protected]
:-D

Volgende forumvraag: HP Wandelling Schoorlse Duinen!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^