Lodewijk de ondeugd. en Lobke De bEngel

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Lodewijk had iets nieuws bedacht, in de voorkamer staat achter de deur nog een emmertje brokken, nu zou ik die brokken meenemen naar de oppas want zij geeft dit voer aan haar honden.helaas vergeet ik dus die brokken steeds, van middag kreeg Lodewijk het emmertje in de gaten, ineens waren de piepers niet meer interesant, dat emmertje maakte ook een leuk rammelend geluid. ik was in de keuken koffie aan het zetten en Lobke lag in de voortuin mett vlaai opgerold in het zonnetje. kom ik de kamer in ligt heel de vloer vol met brokjes. Hup lodewijk ook naar buiten deur dicht en alle brokken op gezogen.Lobke zou ze zo eten maar die eet alles en het was toch gauw 1,5 kilo wat er in zat,terwijl de honden in de voortuin waren heb ik alles kunnen ruimen. nu wil Lodewijk dat emmertje weer maar heb hem een ander emmertje gegeven mettwee lege plastic bekertjes met deksel dat maakt ook herrie en daar kan hij nu met hartlust mee spelen, groetjes Hein.

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

Wat een boef is die ook;-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ja maar nu zit ene vreetzak naast de stofzuiger, haar naam ,dacht Lobke ze zit erbij van waar zitten die brokjes verstopt. zal haar maar uit de brand helpen en de zak er uithalen en buiten in de vuilbak doen ze zit er al een paar uur had het nu pas in de gaten. ja Lodewijk vind brokjes niks maar alles wat piept of rammelt heeft zijn interesse . Lobke vind eten leuker. als ze de kans krijgt eet ze Lodewijks eten ook op.Lodewijk eet 2 hapjes en gaat spelen. in de bench eten helpt niet dan laat hij het staan. iedere dag weer moet ik zeggen eerst eten dan de rest. nu laat ik hem naast me zitten en zeg steeds eten anders komt Vlaai of Lobke dat laatste wil nog helpen dan eet hij iets.maar als je de hele dag maar speelt en weinig eet dan word je mager hij woog eindelijk 3 kilo maar er isal weer een pond vanaf rare hondzegt de da, ik moet maar vaker aanbieden. nu moet hij verplicht s,middags na het park een uurtje in de bench dat werkt hij is dan echt moe . hij is een volwassen reutje van bijna 5jaar ook bij de oppas is hij de hele tijd bezig met spelen. een wervelwind is het.maar hij is zo lief.dus nemen we de ondeugden er maarbij. ps.tot bepaalde hoogte natuurlijk. Hein.

honden page profiel LucaLuca 3 doggies

honden foto van Luca

Hih. Wat een boef met een goede neus., en die stofzuiger.. Dat had ik wel of foto willen zien haha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

stouterd..... leuk speeltje gemaakt... dat vind iedere hond wel naar zijn zijn. emmertje met daarin twee bekertjes, lekker rammelend door de tuin, kamer. goed voor je hoofd Hein. :-D

honden page profiel Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

maakt minder herrie dan de piepers. en hij is er zoet mee . en benik het zat ruil ik hem voor zijn favorite speeltje met kapotte piep haha,Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

vanmorgen kwam het uit dat ik een man ben. had niet goed gezogen Lobke vond nog brokjeshaha.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Boefje toch, zoiets verwacht ik hier ook nog wel dat Sadi een keer de voedsel container open krijgt of zo en de boel omgooit. Alleen zal het haar niet gaan om het geluid, maar om alles op te eten wat ze te pakken kan krijgen, tis een echtte veelvraat.

Maar zo maak je nog wel is wat mee het maakt het leven in elk geval niet saai ;-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou Lodewijk is een slechte eter en hijkrijgt vers vlees .alles wat rinkelt of piept is favoriet. Lobke speelt niet wel kan ze uren met haar varkentje in haar bek liggen en mishandeld dat kapotte piepvarken. ondertussen heeft Lodewijk zijn vlees op niets laten staan vandaag. dus geen restje voor Lobke.pech dusze komt dan heel stiekem naar lodie,s bak toe en hap slik weg dit keer dus een lege bak haha.

honden page profiel Dirk en JoppeDirk en Joppe 3 doggies

honden foto van Dirk en Joppe

Jij hebt geluk dat je nog brokken kon opzuigen, met onze Joppe zou je de stofzuiger rustig kunnen laten staan.De brokjes zijn dan al lang verdwenen. Joppe is onze "allesvreter". Maar in zijn etensbakje laat hij steeds een beetje in. Ik denk een kleine reserve voor ingeval er niets anders valt weg te schuimen.

honden page profiel Pack MemberPack Member 3 doggies

honden foto van Pack Member

ha ha ha - wat een slimme ondeugd!

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

" Jij hebt geluk dat je nog brokken kon opzuigen, met onze Joppe zou je de stofzuiger rustig kunnen laten staan.De brokjes zijn dan al lang verdwenen. Joppe is onze "allesvreter". Maar in zijn etensbakje laat hij steeds een beetje in. Ik denk een kleine reserve voor ingeval er niets anders valt weg te schuimen. "


.Ja daarom had ik Lobke ook even in de voortuin laten zitten dat is ook een stofzuiger en die eet ook alles.nu hangt de ondeugt weer achter mi half op mijn rug de andere helft tussen de leuning , zit niet lekker zo en hij vind het best als Lodewijk maar bij de baas is we gaan zo naar de bank en de brievenbus mogen ze lekker mee daarna door het ene park naar het andere park waar ze losmogen lekker rennen en snuffelen. groetjes Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

1oktober, behoorlijk fris buiten 6graden, de ondeugden slapen nog.gisteren heeft Lodewijk bij de oppas niet stil gezeten, ze was hem kwijt zat hij voor de toonbank op een boeken krat naar buiten te kijken of ik er aan kwam.een klant zei op eens heb je een nieuwe waakhond, het lijkt wel een opgezette hond ,Lodewijk zat stokstijf. Lobke interesseert het niet als ik weg ben ,die denkt dan kan ik een koekje bietsen.Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

vandaag was een rustige dag mijn hulp vond Lodewijk,s piepbal verschrikkelijk en bleef zeuren of ik die bal niet wou afnemen. nou dan weet ze niet hoe het brein van Lodewijkk werkt. die gaat dan zolang zeuren tot hij zijn bal heeft dus op een gegeven moment heb ik de pieper naar binnen geduwd,even leek het of hij dacht verdulleme hij piept niet maar algauw was hij er weer mee aan het spelen. ja ik heb er geen last van ben zo hardhorend als maar zijn kan. dus nu een dag zonder piepgeluidjes morgen zoekt hij toch een ander speeltje uit dan is die bal op eens niet meer interesant.Lobke die speelt alleen met haar varketje die heeft een voorliefde voor latex varkentjes ach als ze maar plezier hebben toch.Hein.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Wat is nu hardhorig Hein, niks. Zou veel erger zijn moest je ook een voorkeur voor latex varkentjes hebben O-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Die tijd is voorbij mag nu met teddyberen spelen en volgende week krijg ik een dinky toy ik hoor heel slecht maar als men fluisterd wil je honderd euro dan zeg ik ja .nu net lodewijk een ander piepertje gegeven ,mijn zus kwam langs nu gaat ze weer weg ,hang de vlag uit. heb geen zin om al haar kwalen aan te horen. ze was onderweg naar de bushalte en moest naar het toilet. nou ze zat alweer wat kost dat wel niet weer een opvreter er bij. ik zeg niks voer hem de prakkie,s die jou zoon langs brengtze willen wel graag een stukje vlees er bij. nou ben ik toch van die prakkie,s af koken doe ik zelf wel. Lodewijk is weer aan het piepen Lobke slaapt en ik heb mijn zus weer eens lekker op de kast.onze dag kan niet meer stuk.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

lol sommige mensen beseffen gewoon niet hoeveel waarde het voor een ander mensen kan hebben, om dieren om zich heen te hebben. Je krijgt er zo vreselijk veel voor terug, het geeft structuur en uitdaging, een spiegel want ze laten je vaak terug zien hoe je je voelt, laten je lachen. dat is van onschatbare waarde... maar sommige mensen zijn gewoon niet in staat dat te zien, lekker laten ;-) Als jij van je diertjes geniet hun kunt geven wat ze nodig hebben en die diertjes jouw leven verrijken, nou gewoon lekker van genieten ;-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

daar heb je helemaal gelijk in.Mijn broers en twee van mijn zussen kunnen soms zo vreselijk rot uit de hoek komen, ik doeallesvoor mijn dieren hun gaan op vakantie nou ik woon hier heerlijk en hoef niet op vakantie zo nodig. heb er vrede mee met hoe hun denken maar gisteren ging mijn zus te ver. woon al meer dan 40jaar op mij zelfdus kan best mijn eigen boontjes doppen.ja ze zijn bang dat als mij wat overkomt dat ze dan voor mijn dieren moeten zorgen. nou dat heb ik allang geregeld heb drie adressen voor Vlaai en de kanarie en voor de honden is ook van alles geregeld. ik zei tegen mijn zusdat toen ik in hetziekenhuis lag er niemand heeft gevraagd waar de dieren warendat was allemaal geregeld ik kan niet zonder mijn dieren klaar uit. ik zal geen kat meer nemen als Vlaai wat overkomt. ben al jaren aan het afbouwen,maar wat ik in huis heb verzorg ik en daarmee basta. Hein.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Groot gelijk, en als je weet dat voor de dieren in geval van nodig dingen geregeld zijn, hoe jij je daar niet druk om te maken en verders gewoon lekker van je leven en de diertjes genieten. Het is immers jouw leven ;-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ach ik denk maar zo hou je niet van dieren oke is je goed recht maar hou dit voor je of blijf anders weg. ik neem ze nooit mee naar hun wil niet dat ze weg gekeken worden , heb een heel lieve oppas daar kan ik midden in de nacht terecht mijn oudste zus woont voor haar gezondheid in duitsland die is net als ik stapel op dieren als ze belt vraagt ze als eerste hoe het met de dieren gaat, daar word ik dan zo blij van lodewijk ligt languit in het zonnetje op de bank en lobke op de vloer beide in de zon. lekker genieten van mijn b engels..

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ik nam Beauty altijd overal mee naar toe en als ze niet welkom was kwam ik ook niet, heel simpel.
En dat geldt voor Sadi precies zo. Ze hoort erbij, we hebben geen kinderen komen er ook niet, onze dieren zijn ons alles en de hond kan mee dus gaat ook mee. Ouders met kinderen komen ook altijd met hun kinderen...

honden page profiel Dirk en JoppeDirk en Joppe 3 doggies

honden foto van Dirk en Joppe

" Ik nam Beauty altijd overal mee naar toe en als ze niet welkom was kwam ik ook niet, heel simpel.
En dat geldt voor Sadi precies zo. Ze hoort erbij, we hebben geen kinderen komen er ook niet, onze dieren zijn ons alles en de hond kan mee dus gaat ook mee. Ouders met kinderen komen ook altijd met hun kinderen... "


.Ik kan je geen ongelijk geven. Er zijn trouwens kinderen waar je meer last van hebt dan van een hond.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Daarom. En voor ons hoort de hond er gewoon bij. Hond niet welkom nou dan wij ook niet.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ja ik nam ook altijd de honden mee maar die hadden dan geen leven eerst met de kinderen en later de kleinkinderen nadat een van mijn honden door een kind als kappersmodel werd gebruikt ben ik jaren niet meer op verjaarsvisite geweest, maar ja het is familie he dus besloot ik zonder honden te gaan hoefde ik ook geen uren te blijven een half uurtje was voor mij genoeg had een mooie smoes klaar de dieren zitten alleen.ook het probleem met kleine kinderen opgelost, heb mijn zus gezegd neeje je kleinkinderen mee oke maar plak hun handjes dan op hun rug. nu komen er geen kleine kindjes meer mee zelfs mijn neef zorgt voor oppas .vind het vreselijk familie te hebben die zo anti dier zijn, alleen mijn jongste broer en zijn vrouw hebbenn een hondjedie dus van harte welkom is. onze honden kunnen prima opschieten met elkaar en ook Vlaai en het hondje van mijn broer gaan goed overweg.het is jammer dat vanwege dieren een groot gezin zo uit elkaar valt dus doe ik wat water bij de wijn.mijn dieren hoeven hier niet onder te lijden,ga ze nog even laten plassen en dan naar bed morgen weer een nieuwe dag om te keten.Hein.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Truste voor zo, wij gaan hier zo ook onder wol.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Goedemorgen,allemaal zit te genieten van die oude Vlaai die op de leuning van mijn stoel zit.Lekker te spinnen,en te mauwen de hondjes slapen nog lobke onder haar kleed in de mand en Lodewijk in de bench nog even rust ze mogen uitslapen ook wel eens fijn zowel voor de hondjes als voor de baas.we gaan er weer een fijne dag van makenlekker straks het park in lekker moe maken die hap want ik moet om 11uur weg en de hondjes kunnen niet mee zo,n 3uur hooguit zijn ze dan alleen heb wat snacks verstopt dus die vinden het niet erg als ik weg ben ga zo maar eens 2relteckels wakker maken groetjes Hein.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Succes Hein

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ben maar anderhalf uur weggeweest,nu zitten ze in de voortuin bij het hekje,want de buurman staat er en dan is het knuffeltijd. kan ik even mijn eigen ding doen.straks lekker rauzen in het park.maar eerst even bijkomen van de begroeting.Hein.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

:-D  fijn he uitbundig begroet te worden bij thuiskomst.
Geeft zo'n fijn welkom en gerespecteerd gevoel.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

jazeker als je terug bent gekomen om dat ik mij niet goed voelde,dan sta je te waggelen op je benen en springen er 2 hondjes om je heen ,maar je weet dat ze van je houden,echt een welkom. we gaan maar eens ergens anders heenkunnen ze ook lekker spelen en ravotten ,het park kennen ze uit hun hoofd neemm mijn fototoestel mee,nog wat herfstfoto,s maken .het is droog al drijgt er steeds een bui.maar daar is regenkleding goed voorlodewijk is dus nu Lobke aan het uitdagen ze ligt op een kleedje en word nu door de kamer getrokken dwaze dieren.

pagina 1 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^