Voorpoot verzwikt

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NikkyNikky

honden foto van Nikky

Hoi

Denk een week of 5/6 terug heeft me hond haar voorpoot verzwikt en liep mank 3 dagen rust gehouden en toen had ze er alleen nog last van als naar rust opstond ect en dat werd wel minder maar bleef nog af en toe doen.
En blijft apart lopen. Verder is het niet dik of trekte poot niet op maar wil niet meer naast de fiets rennen en naar mijn idee is ze ook minder
actief.
Vandaag ging uur wandelen en zakte ze ineens door voorpoot heen 3 keer achter elkaar. En even gewacht en daarna liep ze wel weer mee en liep ze weer licht mank zoals ze daarvoor deed.

Weet iemand of kwaad kan of echt een verzwikking is?

honden page profiel ~~

honden foto van ~

Miss even naar de dierenarts??

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Dierenarts.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Als je hond na 5-6 weken nog last heeft van een verzwikking wordt het de hoogste tijd voor een onderzoek door de dierenarts.

"Apart" lopen, niet meer naast de fiets willen (=kunnen) rennen, minder actief zijn: betekent pijn; anders zou je hond normaal lopen.
Honden zijn bikkeltjes en tonen pijn pas als ze echt veel pijn hebben.

Volgende forumvraag: Taiko doet heel vreemd
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^