percentage calcium/vet/eiwit

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Beau Beau

honden foto van Beau

naar aanleiding van mijn vorige topic waarin ik overweeg over te stappen naar Wolfsblut heb ik nog een vraag over de percentages vet calcium en eiwit in de brokken. Het gaat dus om Dasja onze oudduitse herder van 1 jaar en 4 maand oud die last heeft van diarree. Als ik op de brokken vergelijksite kijk zie ik grote verschillen in de smaken van wolfsblut. Het percentage vlees is mij duidelijk in brokken, hoe meer vlees hoe beter maar hoe zit dit met eiwit vet en calcium?

Wolfsblut -Green Valley bevat:
- Eiwit 30%
- Vet 18%
- Calcium 2.51%

Wolfsblut - Wide Plain
- Eiwit 22%
- Vet 9%
- Calcium 0.8%

Tussen deze twee zie ik enorme verschillen wat zegt het percentage eiwit vet en calcium over de brok en is bijvoorbeeld veel calcium goed? (lijkt me niet) en hoe zit dat met vet en eiwit?

honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo 3 doggies

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Qua eiwit en calcium zou mijn voorkeur uitgaan naar de Wild Plain. Ik vind die percentages in de Green Valley persoonlijk veel te hoog.

Succes met de brokken :-)


honden page profiel MikeMike 3 doggies

honden foto van Mike

Ik zou een klein zakje van beide halen en kijken op welke hij het beste doet. Hoog calcium gehalte wordt afgeraden bij pups omdat deze moeten groeien. Maar de hond is al wat ouder. Ik zou gewoon proberen. Persoonlijk denk ik dat ze het beter zal doen op de wild plain.

Volgende forumvraag: Afvallen met een goede brok
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^