Raskeuze: Ik ben eruit! Het wordt een....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van chris

Iedereen is bij ons welkom en er zijn heel wat mensen geweest ook Tamara was welkom, maar ivm het overlijden van mijn schoonmoeder en de begrafenis kon ik toen idd geen afspraak maken, maar ik neem aan dat een Tamaskanfokker dat ook niet doet.
Ik heb echter iedereen uitgenodigd om een nieuwe afspraak te maken, maar kan er mi niets aan doen als ik niets meer hoor.

Ik ga mensen niet vragen waarom ze niet meer willen komen, ik wil immers dat ze interesse hebben in het ras en zich daar moeite voor willen doen. Zodat ik niet hoef te twijfelen als ze hier een pup krijgen, maar weet dat ze zich goed geinformeerd hebben ;-)

honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Teamgoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara & the A-Team

" Iedereen is bij ons welkom en er zijn heel wat mensen geweest ook Tamara was welkom, maar ivm het overlijden van mijn schoonmoeder en de begrafenis kon ik toen idd geen afspraak maken, maar ik neem aan dat een Tamaskanfokker dat ook niet doet.
Ik heb echter iedereen uitgenodigd om een nieuwe afspraak te maken, maar kan er mi niets aan doen als ik niets meer hoor.

Ik ga mensen niet vragen waarom ze niet meer willen komen, ik wil immers dat ze interesse hebben in het ras en zich daar moeite voor willen doen. Zodat ik niet hoef te twijfelen als ze hier een pup krijgen, maar weet dat ze zich goed geinformeerd hebben  ;-) "


Ik weet verder niet wat er toen aan de hand was, ben ik ook niet op in gegaan. Ik hoop dat ik nog steeds welkom ben, want ik wil nog steeds graag kennis maken met het ras en met jouw honden..

Zal straks contact opnemen over een afspraak, als je dat goed vindt?

honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van chris

Tamara, ik vind het prima als je eruit bent en een Tamaskan neemt en wil je daar ook zeker niet van weerhouden of overtuigen een laika te nemen, maar ik vond het vreemd dat je noemde dat je de fokkers van verschillende rassen bezocht had en hier niets meer had laten horen.

Indien je wil ben je zeker welkom (na afspraak) en ja we zijn druk (immers al ons werk en afspraken zijn opgeschoven door het overlijden), maar als we een afspraak maken met mensen, maken we daar ook tijd voor. Wat betekend dat we veel onbetaald verlof dagen opnemen en veel vrijetijd dagen inleveren, vaak voor ook mensen die geen laikapup krijgen.

Veel mensen realiseren zich die kant van het fokken niet en nemen dat voor lief, vandaar dat de tekst: 'moeilijk contact maken' mij in het verkeerde keelgat schoot, wetende hoeveel tijd hier door ons aan besteed wordt en hoe wij altijd levenslang voor onze pups en hun eigenaren klaar staan.Mbt raskeuze zal ik nooit mijn ras uitbundig promoten, maar probeer altijd een objectief beeld te geven (het promoten laat ik aan de honden zelf over ;-) )

honden page profiel Tamara & the A-TeamTamara & the A-Teamgoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara & the A-Team

Ik bedoelde het ook zeker niet kwetsend of iets dergelijks toen ik de opmerking plaatste!

Zou graag eens langskomen om toch een helder beeld te krijgen van de Laika. Ik ken ze nu alleen maar via internet (plaatjes, tekst, filmpjes etc)

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Welk ras past bij ons - update
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^