wat een .... achterbuurman ( graag hulp!)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

Scody jankt best veel als ik weg loop of als die even alleen is. Als ik bijvoorbeeld even ga douchen of naar de wc gaat. Nu kwam de achterbuurman klagen over de herrie en als het zo doorgaat dat die de politie belt. Ik probeerde hem uit te leggen dat die nog jong is en dat moet leren. Waarop hij zeg ja maak me niet uit anders hou je dat rot beest maar de hele dag binnen. Waarop ik zei nou sorry met 30+ graden sluit ik hem niet op binnen. Dat doe je toch ook niet met je baby... waarop die boos weg liep.. pfff snappen sommige mensen niet dat een pup dat nog moet leren... daar kan ik zo boos om worden


Dus iemand tips waardoor scody minder gaat huilen of piepen of blaffen.. hij doet dit gedrag als die even zonder mij is of in de bench of ren moet.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wat een .... achterbuurman ( graag hulp!)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Marissa & LodewijkMarissa & Lodewijk

honden foto van Marissa & Lodewijk

Ik kan me wel voorstellen dat het vervelend is voor de buurman, eerlijk gezegd zou ik ook niet willen dat mijn buren een jankende hond in huis hebben..

Is het misschien een optie om Sky iets te doen te geven zodra jij boven bent? Misschien een Kong gevuld met iets lekker erin, zodat hij afleiding heeft?

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

scody reageert niet op een kong of een botje als ik even weg ga... hij gaat dan gewoon piepen en blaffen maarja hij ook nogmaar 9weken...

enja als die dan eenmaal begint dan blijft ik wachten tot die stil is voordat ik hem eruit haal omdat ik hem anders beloon voor zijn gedrag..

ik probeer zoveel mogelijk bij hem te zijn maarja ik moet toch ook even naar de wc of douchen of even stofzuigen en dweilen en dan gaat die even in de ren of bench.. want alleen los in huis vertrouw ik dan weer niet...

veder vind ik dat die erg overdrijf,, alsof die de hele dag piept en blaft op een hele dag is het misschien 5 a 6 x per dag 5 a 10 minutjes.. voorderest slaapt die heel veel..

en in de nacht blaft die ook 1-2 x 10 minutjes als ik hem heb laten plassen en die opnieuw de bench in moet,, maarja dan kan ik hem er niet uitlaten want dan beloon ik hem

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker

honden foto van team border lolly

niet lullig bedoelt: maar daar is die weer:

GEFELICITEERD U HEEFT EEN PUPPY.
das een klein bolletje wol die de hele dag door overal stinkende hoopjes neer legt, moord en brand krijst om werkelijk niets en alle kapot maakt wat je lief is..

je hebt er al 2 van gehad.. 
dus als je daar mazzel mee hebt gehad mag je jezlef in je handjes knijpen. nu heb je een exemplaar gekregen want niet makkelijk is.
ze zeggen ieder krijgt de hond die hij verdiend! nou tada 
(karma is a bitch;-)b)

en laat jij hem dan buiten liggen met dit weer? terwijl je gaat douchen?
dan stopje hem toch gewoon ff lekker vin zijn bench met een kluifje en een middag dutje?
en die bench staat binnen. dus minder geluids overlast voor de buren want ja als ik nu in de tuin zou zitten ben ik ook niet gedient van gekrijst om me kop...

en de gouden tip: die bestaat niet! het is een puppy je vergeeft het hem wel omdat ie nog pluizig en schattig is...

honden page profiel BiankaBiankagoedgekeurde fokker

honden foto van Bianka

heb je van te voren al aangegeven dat je nieuwe pup krijgt en hij dit kan gaan doen voor je het stil zijn hebt getraint?

Heb ik wel gedaan, en Djuna was daar geen makkelijke in. daarna heb ik beide buurtje een doosje bonbons gegeven voor de gedult.
nooit geen comentaar over gehad.
Nu 1 keer vanwege Eros en zijn verlatings angst naar ex-baasje.

Voor de rest doe je het goed, het moet toch getraint worden en dat gaat niet zomaar even. en laat hem maar bellen (als hij dat al doet) komen ze dan kan je uitleggen van hoe en wat. het is nu eenmaal een pup, en de 1 heeft er meer last van dan de ander en die is er zo overheen en vermaakt zich wel in zijn eentje.

Ik zal het ook niet fijn vinden, maar ik weet dan, dat het voor korte duur is. er zijn zat honden waarbij dit niet getraint wordt en die dan ook op volwassenleeftijd door blaffen. dan neem ik lever een periode van onrust dan een hele lange aansleep van dit toch?

misschien kan je dat voorleggen aan je buurman. dat dit van voorbijgaande aard is. het kost voor beide partijen alleen een beetje gedult.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

he vervelend Vivian... de hitte speelt op de mensen kunnen niet meer veel hebben, en het is voor iedere buur heel vervelend dat de hond wie het ook is te luidruchtig is.

zodra jij toch even weg moet, binnen houden, zoek dan een koel plekje in huis op, en zorg dat je niet te lang wegblijft.

je schrijft dat tie in zijn Bench huilt als tie erin moet, zou je ook kunnen proberen, een plekje te creeren waar die zich ook thuis voelt ? een vetbed , radiootje misschien erbij.

wat je ook kan doen is leren alleen te zijn als jij gewoon thuis bent, daar begin je mee als je bent wezen wandelen, daarna geef je een plekje waar die jou niet ziet, radiootje erbij, eventueel een goed bot, en dan laat je hem alleen.

tien minuten mee beginnen, dan doe je de deur weer open, en doe net alsof je niet weg bent geweest, negeer je hond, dat voer je wat op in tijd, net zolang tot tie niet meer piept huilt, en opbouwen kost tijd.

hoe vervelend het ook is, niet buiten laten als je weg gaat en de hond gaat daar te keer, niet leuk voor geen ene buur, en aangezien alle buren nu met dit weer buiten zitten, krijg je heel gauw irritatie. probeer te beginnen bij het begin van alleen laten.

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

nee dan laat ik hem binnen als ik ga douchen,, maar me ramen staan wel open voor doortochting zodat het binnen niet te warm word.. en dat hoort die blijkbaar heel goed hij woont 10 meter van ons huis..

als ik binnen ga stofzuigen en dweilen dan blijft die buiten op het grasveldje waar een hekje omheen staat daar gaat die ook piepen en blaffen

met mijn andere 2 heb ik daar als pup nooit last van gehad,, maar sky heeft altijd al buiten geleeft en de nachten in de ren en sem zat bij de fokker ookal in de bench... waar scody vandaan komt lag die gewoon los in de woonkamer( vanaf 6 weken) met zijn broertjes en zusjes en mama...

nee ik heb het niet aangegeven,, want ik ken die mensen niet,, hun zijn ookal weken bezig emt verbouwingen aan hun huis overdag als ik in me tuin wil zitten dan klaag ik toch ook niet.. en als ik hem wilt uitleggen dat ik hard aan het trainen ben maar dat het even tijd nodig heb wilt die niet luisteren..

maarja als die piept wil ik wachten totdat die stil is en dat kan soms wel 10-15 min duren.. en dan laat ik hem eruit.. zodat die beloont word als die stil is...

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Hij kan duidelijk nog niet alleen zijn, dus dat moet je hem gaan leren. De bench kan hier wel een fijn middel voor zijn, als je een goede benchtraining doet. Daar is veel over te vinden. Belangrijk is gewoon dat je het in hele kleine stapjes gaat leren. Beginnen met een paar minuten en dat opbouwen. Een hond is van nature een roedeldier en het alleen blijven kan geen 1 pup zomaar van de 1 op de andere dag. Ze moeten toch het vertrouwen krijgen dat het baasje telkens weer terug komt! Dat kost tijd, dus ik hoop dat je achterbuurman toch een beetje geduld blijft houden...

p.s. ik snap de reactie van je achterbuurman wel. Ik zou het ook erg vervelend vinden als er in mijn buurt een hond veel blaft, piept, jankt. Vooral als je lekker in je tuin wil relaxen. Wat is er mis met binnen laten met dit weer? Die van mij liggen zelf nu het liefste binnen op de koele tegelvloer in de gang. Ze komen wel buiten, maar gaan meestal zelf snel genoeg weer binnen liggen met die hoge temperaturen.

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

even voor de duidelijkheid scody is alleen buiten als ik doe stofzuigen of dweilen..

voorderest zit die binnen maar heeft die er ook last van, en ik ga niet me huis hellemaal afsluiten omdat hij last heeft..

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik lees....... 9 weken oud :-D

kom op.... leer de hond alleen te zijn, dat doe je in kleine stapjes. even alleen, ga op de w.c. zitten, en na een paar minuutjes kom je weer terug, negeer je hondje, zodat tie het heel gewoon gaat vinden als je even weg bent, voer dat langzaam op. wat is 9 weekjes oud ? :-D

logisch dat tie zich aan jou vastklampt aan jou om dat rustig in stapjes om te wenden, zodat tie alleen kan zijn en blijven. rustig aan, en nogmaals niet in de tuin alleen laten, daar is je pup nog veels te klein voor. en laat je pup snachts ook geen tien minuten huilen, omdat je hem dan niet uit de bench kan halen om dat je dat beloond ? onzin hoor.

de pup is net bij je, neem desnoods de bench mee naar boven, zet hem naast je bed, en is het niet erg warm voor een bench op het ogenblik ? een vetbedje naast je bed ? proberen ?

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

ja dat probeer ik ook als ik moet plassen of douchen doe ik hem in de bench of ren(binnen) met wat lekkers en ga ik weg en ben ik binnen een paar minuten weer terug maar dan wacht ik tot die stopt met piepen en blaffen voor ik hem eruit laat..

als die in de tuin alleen is( en dat is 1x per dag 10 min als ik doe stofzuigen zit hij in me grasveld met hekje erom heen vaak laat ik sem er ook nog bij maar zelfs dan doet hij het.. en dan moet ik weer wachten totdat die stil is en ik hem kan belonen

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

jij moet plassen en dan de bench in... ?

waarom ? zorg als je gaat plassen dat tie zijn behoefte gedaan heeft, en laat hem dan even achter de deur staan, je kan dat ook doen, als je even op de trap gaat zitten, pup alleen laten deur dicht, jij op de trap, tel tot tien, een twee drie enz. niet langer dan tien, doe de deur open en negeer je pupje even, zodat tie weet dat JIj weer terug komt, niet altijd die bench gebruiken, het is een handig hulpmiddel, maar iedere keer als je dan even weg moet, hoppa in de bench, dat vind tie logisch niet leuk.

en ja dan gaat de pup te keer. tien minuten is te lang, voor een pup die alles bij elkaar gilt zodat jij er weer bent, begin met tien tellen langer niet, wacht tot dat goed gaat en begin dan het wat op te voeren, stofzuigen kan je ook doen als je even hulp hebt van een ander die dan de pup even bezig houdt, je pup is net 9 weken oud. !!!!!!!! en wat ik lees dat je je hondje laat huilen tien a vijftien minuten lang, niet doen, uiteindelijk valt tie huilend in slaap of is stil, dat is geen geborgenheid geven, echt niet.

stofzuig als je hondje slaapt, of laat het zo, er komt altijd wel iemand even op bezoek, overleg dat , en ga dan aan de slag, het loopt niet weg het huishouden.

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

omdat ik hem wil leren als ik even weg moet dat die dan even de bench in moet.. dus dat is niet goed? dat heb ik ook altijd met sem en sky gedaan en die vonden dat totaal niet erg..

en als ik hem lekker even op het grasveldje heb(diee heeft altijd schaduw) en ik wil even iets gaan doen en hij gaat piepen en blaffen??hij kan niet overal met me mee lopen.. en als ik even ga douchen en hij moet de bench in dan zit die binnen en dan hoort de buurman hem alsnog.. of ik moet alle ramen potdicht gaan doen en dat is met dit weer ook niet uit te houden

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

dus als die piept hoe moet ik hem dan benaderen zonder dat ik hem beloon voor zijn gepiep??... ik heb altijd geleert dat je moet wachten tot je pup stil is en dan belonen met wat lekkers of dat die uit zijn bench mag..

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

het is natuurlijk nimmer zwart wit, geen ene pup is het zelfde, er zijn pupjes bij die heel makkelijk zijn en er zijn pupjes die wat moeite met alles hebben, daar heb jij er dan een van, terwijl ik dat niet vind, net een paar daagjes bij je.

laat hem lekker rond scharrelen in huis, je ziet wanneer die eruit moet, wees alert, dan til je je hondje op even plassen en dan mag die weer naar binnen, op een gegeven moment wordt je pup moe en valt in slaap, doe dan je ding.

en als dat niet gebeurt dat je je ding niet kan doen nou en ? dan doe je het huishouden als er iemand is..... een bench is niet nodig, gemakzucht voor de mens.


ga met een stoel bij je pupje zitten, speel even met hem, en pak dan een boek, doe maar alsof je leest, je pup valt in slaap, dan laat je je pup alleen, kleine stapjes voorwaarts , heb geduld.

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Hmmm, ik vind het toch wel wat overdreven van de buurman om zo te reageren op een pupje, tenzij het echt de hele tijd is en dat maak ik hier niet uit op. Jouw pupje moet nog leren en daar moet hij de tijd voor krijgen. Zou hem in deze warmte wel niet teveel buiten laten en het langzaam opbouwen. Flink belonen ook als hij even stil is. En zoals Willemijn zegt, jouw pupje is nog veel te klein, niet alleen in de tuin laten ! Misschien kan je, als de buurman wat rustiger is, ook nog eens aanhalen dat je hem aan het opvoeden bent en je je best doet om hem stiller te krijgen, maar dat hij er ook begrip moet voor hebben dat het nog een pupje is en dat die moeten leren zoals wij vroeger ook hebben moeten leren.

Ik erger me wel aan het feit dat mensen altijd zeggen "ik heb begrip dat er gezeurd wordt over het janken van een hond". Bij ons in de buurt blaffen veel honden en janken ze ook wel eens, maak ik me er niet druk om en de meeste anderen ook niet. Ik kan niet meer in mijn tuin zitten (in een vroeger zo rustige woonstraat) wegens het aanhoudende sluipverkeer, het gegil van kinderen, brommers, fuiven etc...dat is nogal wat erger en ik ben het echt zo beu, maar dat mag allemaal hoor ! Als je daar iets van zegt, dan is het maar normaal.

Bij ons is een achterbuur komen wonen uit de stad. Echt een heel onvriendelijke man. Iedereen heeft er ruzie mee, er mag geen boom staan (die moeten allemaal uit), er mag geen bladje vallen van de buren en de hond mag niet blaffen. Blijf dan in de stad denk ik dan !

In ieder geval moet Tibo die man ook niet (hond heeft mensenkennis en voelt aan dat hij hem niet moet) en dus blaft hij er tegen wanneer hij toch een keertje in de tuin zit. Tibo zit meestal bij ons, dus veel blaffen doet hij niet. Maar dan brult die vent van "houdt je kop rothond". Waarop ik vroeger riep dat hij zoveel blaft als hij wil in zijn eigen tuin, ik ben ook niet weg van het lawaai van zijn moto". Nu negeer ik die man straal, net zoals de rest van de buren dat doen, zij zeggen "hij bestaat gewoon niet meer voor ons, is lucht" en dat is nog de beste oplossing. Gelukkig zou de politie er bij ons niet eens voor langskomen, dat vinden immers ook zij totaal overdreven en met zulke dingen moet je bij hen niet aankomen. Ik kom weer terug op de verzuurde maatschappij en het feit dat we die veelal uitwerken op de gemakkelijke onderwerpen...namelijk honden en andere dieren...

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

dus eigenlijk moet ik hem gewoon de hele dag los laten lopen en zelf zijn slaap plek laten kiezen??

maar hoe los ik het dan in de nachten op,, want dan wil ik hem wel in de bench want dan kan ik niet opletten..

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Een pup van Negen weken die slaapt toch nog heel veel. Kan je dan je werk niet doen, en douchen als hij zijn slaapjes doet ? Voor elke uur dat hij wakker is slaapt hij twee uur.......dus heb je wel tijd voor je eigen ding , waar of niet. 
En als hij wakker is DOE dan iets met hem zodat hij moe weer aan zijn slaapje begint. Een pupje is keischattig maar niet iets dat je even daar plaatst en daar en daar.....neen die wilt in het begin bij jou, zijn nieuwe mama zijn! Snap je dat hopelijk ? ':-)
Het zal heus wel beteren, laat hem eerst goed zijn omgeving kennen , nu denk ikd at alles voor hem beangstigend overkomt......
God ik wou dat ik nog een pupke had , ik zou het wel weten.....;-)

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

tuurlijk snap ik dat,, maar als ik hem na een uurtje de bench in wilt doen voor 2uur gaat die piepen 10 min tot die slaapt.. enja dan heeft die vent weer wat te zeuren..

en als ik hem los in huis laat lopen pakt die niet zijn rust

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

" dus als die piept hoe moet ik hem dan benaderen zonder dat ik hem beloon voor zijn gepiep??... ik heb altijd geleert dat je moet wachten tot je pup stil is en dan belonen met wat lekkers of dat die uit zijn bench mag.. "


Waarom moet je hem belonen voor het alleen blijven? Ik heb dat nooit gedaan. Het moet de normaalste zaak zijn. In de puppytijd, ging ik ook niet direct naar ze toe als ik thuis kwam. Eerst even mijn eigen ding doen en pas later ging ik naar ze toe en liet ze uit de bench en dan kregen ze wel hun aandacht. Ook als ik weg ging, deed ik ze zeker 5 minuten van te voren al in hun bench. Deed dan nog rustig mijn schoenen en jas aan en vertrok dan zonder al te veel te zeggen. Meestal alleen "tot straks". of "mooi lief zijn". Bij mij lagen ze overdag ook vaker verplicht in de bench om te rusten. Ik heb dat dan wel heeeeeel erg langzaam opgebouwd. Eerst met deurtje open, eten in de bench geven, daarna even het deurtje dicht erbij blijven staan en dat steeds verder uitgebouwd. Als ze dan blafte/piepte negeerde ik dat en deed even mijn ding. Meestal houdt het dan zo op. Zodra ze maar weten dat je telkens terug komt! Als ik weg ging (ga) voor een tijdje, dan kregen (krijgen) ze wel wat lekkers. Nu gaan ze zelf al naar hun plaats als ze merken dat we van huis gaan.jammer dat je buurman weinig begrip heeft voor het feit dat je nog maar een hele jonge pup in huis hebt. Een pup die net weg is uit zijn nest en natuurlijk een roedeltje mist. Gewoon een goede benchtraining overdag gaan doen..., dan zal hij vast heel snel door hebben dat jij telkens weer terug komt ;-)

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

Ja daar ben ik nu ook mee bezig zijn eten krijgt hij nu in de bench en ook snoepjes. . Ik doe ookal het deurtje dicht en dan begint het meteen al ookal sta ik er met me rug bij.. dan laat ik hem gaan tot die stopt en dan mag die eruit. Maarja dat piept en blaft die en dan gaat meneer gelijk klagen. Terwel il juist aan het oefenen ben dat ie ermee stopt maar daar wilt die niet naar luisteren

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

En waarom moet Scody naar buiten als je stofzuigt en dweilt? Daar moet hij toch ook mee om leren gaan?  Hoort dat ook niet bij socialiseren?

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

Omdat ik dacht sat hij het fijner op het gras zou vinden dan binnen met een stofzuiger. .

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

Omdat ik dacht sat hij het fijner op het gras zou vinden dan binnen met een stofzuiger. .

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

Ik zou zeggen. Laat die achter buurman maar klagen. En anders tijdelijk mee nemen naar de badkamer of wc als je moet? Wij hebben hier speciaal gedaan om 's avonds te douchen. Dan blijft er 1 bij de pup en de ander kan douchen.

honden foto van Charlotte, Marcel, James, Arthur & Grace

Als alles goed gaat is Scody over een week of zo wel stil als je heb 10 min buiten laat tijdens het stofzuigen of als hij even in de bench moet en dan is het probleem over.
Ik kan je alleen aanraden om je er niet te veel van aan te trekken.
Laat hem de politie bellen, ze zullen er ook wel begrip voor hebben dat je je ramen niet toedoet met zo'n weer en dat het een pup is. Dus je krijgt hoogstens een waarschuwing. En van een tweede melding gaat het volgens mij niet komen. Hij zal er heus wel aan wennen om alleen te zijn.

Maar ik wil wel even delen hoe ik het met Jamesje heb gedaan. Hij is niet gewoon om in de bench te zitten maar blijft gewoon los in de kamer als ik even iets anders moet gaan doen.
En daar blijft hij ook lekker rustig bij want er veranderd niets aan zijn omgeving, behalve dat ik weg ben. Dus hij kan lekker op zijn plek blijven liggen of beneden blijven terwijl ik toch zeker een uur in de badkamer zit. Nooit problemen mee gehad.
Misschien moet je toch maar proberen om hem los in de kamer te laten als je even gaat douchen of zo.
Ik zou het ook een enorm gedoe vinden om iedere keer als ik naar de WC moet alle honden in hun bench te gaan doen. Tegen dan staat mijn blaas waarschijnlijk op knappen!
Slapen, verplichte rust en alleen blijven als je even boodschappen gaat doen, dan zou ik hem wel in de bench doen.
Maar ik vind het een fijn idee dat mijn honden gewoon los kunnen en dan braaf zijn als ik even ga douchen.
Stel dat ik holder de bolder weg moet dan kan ik gewoon de deur achter mij toe trekken zonder dat ik mij zorgen hoef te maken over de honden.


Wat voor bench gebruik je trouwens? James heeft schrik van metale benches, door het geluid denk ik, maar een stoffen bench vind hij wel helemaal goed. Daar kruipt hij gewoon zelf in, ook al past dat niet helemaal want ze is van Marcel :-)
Misschien dat je probleem opgelost is door gewoon een andere bench te gebruiken?

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

Je hebt nu meerdere topics lopen met allerlei problemen. Was je wel klaar voor een nieuwe pup? Ik lees dat je jong bent, 2 kleine kinderen hebt, 2 volwassen honden en nu nog een pup? Misschien iets te veel voor je?
Correct me if i am wrong.

Voor mij zou t iig wel veel te veel zijn....

Je kunt niks verwachten van deze pup. En dat doe je blijkbaar wel. En je weet niet hoe je hiermee om moet gaan. Gun de pup z'n tijd en ontspan zelf ook wat. Maak je niet te duk ook met deze pup komt t goed.

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

Nee heb er eigenlijk geen last van. Moet alleen even wennen aan het idee dat hij een bench zo erg vind. Met de andere totaal geen last van gehad dus dit is echt nieuw voor mij zeg maar..

Ik bljjf gewoon doorgaan met trainen mey een een paar aanpassingen van tips die ik heb gehad van jullie. En dan heeft de buurman pech totdat die het heeft geleerd. Uiteindelijk heeft hij er ook plezier van als die goed alleen kan zijn zondet te blaffen en te piepen

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

" Nee heb er eigenlijk geen last van. Moet alleen even wennen aan het idee dat hij een bench zo erg vind. Met de andere totaal geen last van gehad dus dit is echt nieuw voor mij zeg maar..

Ik bljjf gewoon doorgaan met trainen mey een een paar aanpassingen van tips die ik heb gehad van jullie. En dan heeft de buurman pech totdat die het heeft geleerd. Uiteindelijk heeft hij er ook plezier van als die goed alleen kan zijn zondet te blaffen en te piepen "



Hij vindt de bench misschien niet leuk. Maar hij vraagt ook gewoon aandacht. Laat maar even piepen dan. Dan belt meneer buurman de politie maar. Hij moet t toch leren...
.

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

Ja idd ik laat jem gewoon piepen.. hij moet het leren en als de buurman er zoveel last van heeft. Wat ik niet snap want het is maar een paar x per dag een paar minuten. Dan belt die de politie maar die snappen misschien wel dat een pup nog moet leren. En je hem niet kant en klaar uit de winkel haalt wat hij wel denkt.. kwam die met een opmerking kan je hem geen shock band omdoen dan leert die het zo. Waarop ik zei dan doe ik die bij jou om en druk ik erop elke x als je bezig bent met verbouwen. Fijne dag veder en deur dicht

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wat een .... achterbuurman ( graag hulp!)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: "brown" merle bij chihuahua
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^