Fier op mijn meisje! :)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

Mhihi ;-)

Ik ben zo fier op mijn kleine Mandy. Ze is zo'n brave schat. Zoals de meesten al weten hebben we Mandy, Zondag (14'07'13) mogen halen. En inmiddels zijn er 3 nachten door. De 1ste nacht heeft ze in haar bench in de woonkamer geslapen. (Wij hebben 2 katten en die 2 hebben een ferm karakter, o.a. heeft Cachou, Mandy al eens ferm op haar neus gekrabt. De katten weten wat ze willen maar zetten wat tijd voor aanpassingen.) Dus om alle conflicten 's nachts te vermijden, slaapt Mandy in de woonkamer op haar kussen in haar bench(Waar de katten 's nachts nooit komen). Super braaf was ze voor een eerste nacht. Ze is erin gegaan en toen hebben we stiekem aan de deur geluisterd of ze sliep ;-),maar ze was met haar botje aan het spelen en na een 15min. is ze inslaap gevallen. En bam, eerste nacht is een nachtje door geworden. tot 6u heeft ze geslapen, want dan staat mama op om te gaan werken en 2u later is mijn stiefbroer thuis van zijn werk. Dus mama heeft haar eten gegeven enal en dan is ze braaf met haar MiniRugbyBalletje dat kwiek-kwiek doet, gaan spelen .;-) Mandy is op een dag groot maximum (dat gebeurd dan 1x per week,anders 2u of minder) 3u alleen thuis.

2de nacht ging beetje stroever. Ze heeft goed geslapen tot 5.30u en dan was de dame wakker, mama heeft dan een half uur met d'r gespeelt want ze had nog 1u tijd voor ze moest weg gaan, maar daarna vertikte ze om in de bench te gaan...Mama moest weg dus liet ze Mandy in de woonkamer. Al verwachtte ze een kussen dat zou kapot zijn ofso, Niks. Alles netjes, toen mijn stiefbroer thuis kwam, lag ze op haar kussen buiten de bench te slapen. 

Ze heeft nog nooit iets kapot gemaakt, niks. Echt super braaf ;-) Mhihi ben zo fier op d'r... ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Fier op mijn meisje! :) " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Femke & StormFemke & Storm 3 doggies

honden foto van Femke & Storm

Wauw wat goed zeg! 
Wij hebben Storm na 3 slapeloze nachten boven in een bench op de slaapkamer gezet 's nachts en toen ging hij eindelijk doorslapen, haha!

honden page profiel Liesbeth... Jack - Max † - BlixemLiesbeth... Jack - Max † - Blixem 3 doggies

honden foto van Liesbeth... Jack - Max † - Blixem

Super!!! ;-)

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

" Wauw wat goed zeg! 
Wij hebben Storm na 3 slapeloze nachten boven in een bench op de slaapkamer gezet 's nachts en toen ging hij eindelijk doorslapen, haha! "

;-) En trouwens ik zag een topic over je VJ. Happy brithday alvast! ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Fier op mijn meisje! :) " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: hoevaak poepen per dag?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^