Pas op ! hitte. .... het wordt de komende dagen heeeeel erg heet.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper 3 doggies

honden foto van Kim en Casper

Hier is t flink afgekoeld dus alles staat open. Wel regen en onweer helaas. Dus vNmorgen een korte plas en poeprondje. Ondanks de voorspellingen van buienradar hier nog geen noodweer. Onweer in de verte en wat druppels. Dus geitenhart in stukjes gesneden en iig vast wat hersenwerk gedaan. Na de regen rijden we naar t water en dan flink zwemmen. Vanmiddag moetik werken dus kan Casper lekker binnen genieten van de koelte.

honden page profiel Thera, Kyra, Tess en LivThera, Kyra, Tess en Liv 3 doggies

honden foto van Thera, Kyra, Tess en Liv

Gisteravond toch behendigheid gehad, zij het ietsje rustiger. Kyra heeft het nog nooit zo goed gedaan!! Blijkbaar houdt ze van de warmte. Gelukkig was het al flink wat afgekoeld en stonden er 2 enorme bakken water. Ik had nog de meeste last van de warmte denk ik ;-)

Nu maar hopen dat het onweer ons hier overslaat, warm is het wel, maar geen zon... duimen...

honden page profiel HannaHanna 3 doggies

honden foto van Hanna

Vroeg op, maar niet naar het bos. Het ziet er hier erg dreigend uit. Shiva is panisch voor onweer, dus maar niet, ze is ook duidelijk op haar hoede. De tuindeur staat open maar de andere doggies liggen binnen nog te pitten..geven ook niet aan dat ze staan te springen om naar het bos te gaan.

Gaya is wel even buiten geweest, in de tuin, en het valt me op, dat ze met haar oren klappert. Heb in haar oren gekeken, maar kan niet echt iets "raars" ontdekken. Toch om elf uur maar een afspraak maken met de DA, en hopen dat hij tijd heeft. Ze krabt ook niet aan haar oren. Ik neem geen risico, ze heeft ze veel te hard nodig.

Heerlijk hoor dat super warme weer..dus niet, voor mij ook niet.

honden page profiel Marian-IvyMarian-Ivy 3 doggies

honden foto van Marian-Ivy

die van ons is nu juist actiever als anders........ Gister liep ze steeds overdag ook maar met een bal te sjauwen begreep ik ( die dus echt niet weg gegooid werd........ dat zielige koppie erbij....;-) ) Alles moet hier altijd andersom geloof ik, hihi

honden page profiel LucaLuca 3 doggies

honden foto van Luca

Hihi marian grappig dat dat ook kan hihi..
Hier is het nu al bewolkt en als ik buienradar moet geloven gaat het hier rond 11 uur regenen en eventueel onweer. Vind het er nu al dreigend uit zien.. En erg benauwd klein rondje gedaan met luca..

Luca ligt nu heerlijk op de koude vloer te slapen.. Die heeft het vannacht ook wel warm gehad maar hijgde gelukkig niet ..

honden page profiel DavyDavy 3 doggies

honden foto van Davy

Hier vanmorgen al een zwaar onweer gehad, alles erop en eraan':-)  Onze dame vond het ideaal om even te gaan afkoelen in de gietende regen, na het onweer ligt ze nu zalig te snurken.  Zon komt er nu trouwens terug door en het kwik zit al terug aan de 25 graden.  Gisteren vond ze het zalig als ik een vochtige handdoek over haar legde.

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

Voor zover Buienradar werkt krijgen we niet het voorspelde hete weer. Hier en daar een buitje zijn flinke complexen geworden en de temperatuur is momenteel nog lang niet wat het had moeten zijn. Het is hier nog geen 20 graden. Ik zie het ook niet gebeuren dat het nog 29 graden gaat worden. Alweer gaan een paar mooie dagen aan onze neus voorbij. Ik vind het niet erg maar voor de mensen die dagjes uit hadden gepland is het niet leuk.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper 3 doggies

honden foto van Kim en Casper

Hie zijn d buien weggetrokken en je voelt t opwarmen. Temperatuur is in een half uur 3 graden opgelopen. Ben dus bang dat de buien even verkoeling brengen en dat t dan heel snel heel warm wordt...

honden page profiel DavyDavy 3 doggies

honden foto van Davy

Inderdaad, de thermometer is weer aan het klimmen en buiten is het al terug benauwd. 27,1 buiten

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wow.... ik hoor gerommel, s.v.p. het mag hier afkoelen, het is zo drukkend, vanochtend gezwommen en ze ligt nog te hijgen, zelf ben ik van mijn fiets gegleden tijdens het spinnen, echt ik dreef, zoef eraf. hahahaha het tweede halfuur op de mat pilatus gedaan, oooo wat was ik soepel, hoe zou dat nou toch komen.

nou hoor ik dat het noorden zo onweer hagel en regen krijgen, maar na het onweer dat het nog drukkend zou zijn .....nee he.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper 3 doggies

honden foto van Kim en Casper

Hier inmiddels 26 graden...

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Het was hier vanmorgen om 7 uur al 20 graden. Wel wat heiïg (?), zag het echt in de straat 'hangen' zeg maar.
 
Al voor de derde dag op de fiets naar mijn werk (zonder jas), dus ik hoop dat het hier nog even droog blijft ;-)
Als ik buienradar mag geloven gaat het net langs Flevoland. Zijn wel een paar spetjes gevallen, maar niet van betekenis.

Op zich vind ik regen en onweer best lekker, maar wel als ik thuis ben. En Mellow is dus echt panisch voor onweer, dus liever even niet.
Ze gaat al zo moeizaam mee naar buiten, dus als het straks nog droog is dan ga ik wel even gelijk richting dijk, kan ze later alleen een plas doen als het nodig is.

Gelukkig gisteren en eergisteren al naar het bos geweest (waarvan gisteren heerlijk in het water gespeeld), dus dat hoeft dan vandaag niet.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Stippeltje, 20 graden ? bofkont, hier is het ruim 30 graden, en geen regen van betekenis, het is hier drukkend, klam en de vochtigheid hoog.

we wonen hier in het noordoosten van nederland, was maar waar dat het 20 graden hier zou zijn, helaas, ruim 30 graden, wij moeten dan ook nog even wachten op afkoeling, en Bamse ook.

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

Jij woont toch ergens in het noorden van het land ?
Daar is het echt niet veel warmer dan hier buienradar mits je de thermometer in de zon legt.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Het is echt een stuk koeler als gister. Dribbel heeft nergens last van, maar ik zelf wel.. Ben draaierig en gloeiend warm.. Voel me echt niet tof :( Van mij mag het snel koeler worden..

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

regen heeft hier geen verkoeling gegeven, net wat boodschappen gedaan, en het voelt als een deken die op je ligt.

hopen dat het vanavond dan afkoelt, dit is ook niets, de luchtvochtigheid is hier erg hoog nu.

honden page profiel kristelkristel 3 doggies

honden foto van kristel

hier is het een stuk aangenamer als gisteren, alleen jammer dat ik mijn dochtertje beloofd had dat ze buiten in het badje mocht spelen. Het staat namellijk de hele ochtend al te regenen en onweren.
Onze hond heeft nergens last van. ook niet van het onweer. Maakt zich niet zo druk. Merk wel als het warm is meneer weinig puf heeft met zijn zwarte vacht met lange haren. maar gelukkig wordt ie dol enhousiast als ik de sproeier aan zet. Heerlijk met de kids en hond er onder.

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Dit weer doet me altijd denken aan wat mij ma me ooit zei. Zij komt namelijk uit de woestijn, waar het heeel lang droog kon zijn. Als het dan ging regen, kwam het echt los en gingen ze met z'n allen buiten douchen :-)

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

20 graden waar woon je want dan boek ik nu nog een hotelhet is hier.
32 en bloedheet............

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

Sommige plaatsen langs de Nederlandse kust halen de 20 graden niet eens meer Buienradar  Geduld, de afkoeling komt ook jullie kant op. Als je langs de Duitse grens woont wordt dat wel vanavond.

honden page profiel Thera, Kyra, Tess en LivThera, Kyra, Tess en Liv 3 doggies

honden foto van Thera, Kyra, Tess en Liv

Hier is het eigenlijk best lekker. De zon is net doorgekomen en er staat een lekker fris windje. Heel goed te doen. Ik had het zelfs koud tijdens het uitlaten van Kyra om 12:00.

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Ik hoop het stippeltje wilde gaan trainen met Cyra maar door het weer gaat deze helaas niet door....

honden page profiel Sabine, Diesel & Roxz Sabine, Diesel & Roxz 3 doggies

honden foto van Sabine, Diesel & Roxz

Iemand misschien een afkoeltip voor snachts?Roxz heeft de afgelopen nacht behoorlijk liggen hijgen in haar bench, zodra ze eruit was en op de kale vloer lag, was het binnen een paar minuten stil...
Maar dat kan uiteindelijk niet de bedoeling zijn, ze begon eindelijk een beetje redelijke nachten te maken :-(
(Vanacht van 4 tot 6 geslapen)

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Iseen leuke van Tamara, en dan ook nog allebei met bal!

hier vanochtend akelig onweer, nu ook weer 35 graden en duffe vochtige warmte...

honden page profiel RoosjeRoosje 3 doggies

honden foto van Roosje

Ik heb zelf net een 'ijs' regen douche genomen. Wat was dat lekker zeg.. Maar nu zit ik weer op de bank, naast de open schuifpui. Aan de andere kant van het huis (zelfde hoogte) een open raam zodat het een beetje door kan tochten en dan ook nog de plafondventilator aan, maar nog heb ik het benauwd warm. Ik heb maar wat spa rood uit de koelkast gepakt.
M'n beesten lijken er geen last van te hebben. M'n ram ligt zelfs in het nachthok.. Gek konijn!

Dribbel ligt wel de hele tijd op de koude vloer ipv in haar warme mand. Dus zij heeft er duidelijk wel iets meer last van als gister. Best vreemd dat wij beiden er nu meer last van hebben, want het is wel iets koeler als gister..

In huis is het momenteel bijna 23 graden, met 72% luchtvochtigheid. Het zou goed te doen moeten zijn, maar ja.. Onze lijven zijn er nog niet aan gewend he ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

nee STippeltje ik woon niet in het noorden. en hier is het toch echt nog heel warm.

bijvoorbeeld friesland dat is het noorden, daar is het al lekker koel, niet bij mij, oosten van het land.

honden page profiel StippeltjeStippeltje 3 doggies

honden foto van Stippeltje

Excuus, ik heb op school geleerd dan Groningen in het noorden ligt. Kennelijk verkeerd geleerd O-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Sabine, in de bench petflessen die bevroren zijn zodat je hond toch wat koelte heeft ?

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna 3 doggies

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

bij ons is het helemaal niet echt 'warm' maar benauwd en geen zon te bekennen...gelukkig heeft Bruno ontdekt dat het zwembadje tovh wel leuk is, dus hebben we net maar even koek gehapt en nu is ie een plas rondje aan het maken met me vader.
hopelijk niet te erg onweer vanavon (liever helemaal niet) ik ben er niet echt fan van....

honden page profiel Sabine, Diesel & Roxz Sabine, Diesel & Roxz 3 doggies

honden foto van Sabine, Diesel & Roxz

@willemijn, dat ga ik dan maar eens proberen. Heb er nu 3 ingevroren.
Is dat slim om in een handdoek te wikkelen of niet en gewoon los in de bench?

pagina 7 van 34 12 3 4 5 6 78 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Volgende forumvraag: Activet
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^