Golden Retriever Pup, uitwisseling ervaringen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Elvis (Gast)

Beste Mensen,

Wij hebben sinds 2 maanden een golden retriever pup, in huis, en ons leven is echt totaal veranderd, in positieve zin! Het is erg gezellig en warm thuis met een hond die altijd vrolijk en lief is. Af en toe is hij stout (cq steelt de vuile was zodra de slaapkamer deur openstaat!) In de auto is hij heel braaf, is al twee keer mee geweest naar frankrijk (10 uur auto), en niet overgegeven, etc... Zijn er nog meer mensen die leuke ervaringen met hun golden retriever pup willen delen?

Cheers

Maarten

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Golden Retriever Pup, uitwisseling ervaringen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel  martine martine

honden foto van  martine

hallo,

mijn goldens zijn nu wel geen pup meer, maar ik heb altijd goede ervaringen gehad met mijn hondjes :-D

wens je verder nog veel genot en succes met je hondje

grtzz

Martine

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

Ik heb ook een goldenpup sinds 5 augustus,van welke fokker komt die van jou? O-)

Elvis (Gast)

Hij kommt uit Frankrijk, dit zal wellicht vreemd klinken. Er werd ons een bepaalde stamboom (Glenn Sheilagg) aangeraden, maar er waren op dat moment in NL geen pups aangeboden. Omdat mijn vriendin toen nog niet aan het werk was, leek het ons het beste om zo snel mogelijk een pup in huis te halen, zodat hij zoveel mogelijk tijd terwijl er altijd iemand in huis was. De enige oplossing bleek een uitstapje naar frankrijk, niet heel gebruikelijk, maar was wel een goedde oplossing! Ik zal vanavond mijn profiel updaten en een foto plaatsen.

Hij is nu 4 maanden, en zal binnen kort (wel iets aan de late kant) naar puppy cursus gaan. We hebben een ontmoeting met een honden trainer gehad, maar zijn nog niet in een cursus ingestroomd.

Hoe is het met jullie pup? Gedraagd hij zich een beetje? Gehoorzaamd hij al goed?

honden page profiel EliesElies

honden foto van Elies

He Elvis!

Leuk zeg zo'n klein golden pupje. En verstandig van jullie om zo gauw mogelijk een pup te nemen zodat je vriendin nu nog op de hond kan passen. En is wel veel tijd en energie voor nodig.
Mijn golden is al een klein beetje pup af. Ze is nu 6,5 maanden. Echt een enorme schat. Ze is helemaal gek op water. En ook op auto rijden (al heeft ze er nog niet zulke grote reizen opzitten als die van jullie).

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

elvis. marije op het forum heeft ook net een pup in huis gehaald, Beau heet haar hond, kan je met haar ervaringen uitwisselen ?

ze heeft een topic net geopend, en het gaat over de eerste 24 uur van beau.

veel plezier ermee.

honden page profiel FlipperFlipper

honden foto van Flipper

Hai Maarten,
nou wat Mijntje hierboven al zei, kheb een pup, ga lekker los op onze page er staan wat verhaaltjes, zou leuk zijn het een en ander te delen, en uit te wissellen :-D .
Marije

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

Ja met onze pup gaat het goed,we gaan woensdag alweer naar de 7e les van puppycursus. Gelukkig nog niets kapot haha.Heels speels,snel leers.Wij hebben onze pup uit noord drente.
Hij kan zit,af staan,volgen aan de lijn.
En als ik zeg we gaan naar de hondjes,weet hij joepie we gaan naar curus,dat is feest!!

Trijneke Stuit (Gast)

Hoi,

Wij krijgen begin november onze golden retriever pup. Hij is nu twee weken oud. Het wordt onze eerste hond en we verheugen ons er enorm op. Hebben jullie goede tips voor me qua voorbereiding op de hond. Wat moeten we zoal aanschaffen e.d. ?

groetjes Trijneke

jolien (Gast)

hallo

ik droom ervan om later een golden retriever te hebben dit is ook wat ik ga doen ik wil echt zo 'n hechte band zoals in de film ik heb nu zelf een duitse herder en ben dol op haar :-)

honden page profiel marionmarion

honden foto van marion

nou elvis ikke jaloers op jullie pupsel ;-)

onze mandy is nu 15 maanden en een heerlijke hond
de puppietijd was erg leuk en druk maar had het voor geen miljoen willen missen hoor!
puberteit vind ik reuze meevallen bij haar en tot nu toe (noknok) niks gesloopt in huis (de tuin is een ander verhaal)

veel plezier met jullie pup!!!

Chantal en Marley (Gast)

Hoi Trijneke,

Ik heb nu ook een Golden Retriever pup van 6 maanden.
Maar het is echt geweldig!
Zorg dat je een bench of een mand in huis hebt zodat hij daar z'n eigen plekje krijgt en een leuk speeltje maar geen speeltjes met piepjes erin.
Verder gaat het allemaal vanzelf als hij bij jullie is. Zo is het bij ons ook gegaan en ik heb gewoon in de loop de tijd veel speeltjes gekocht voor hem.
Waar komt jullie pup vandaan? Van een erkende fokker? krijgen jullie een reu of een teefje?
Veel plezier met je pup in iedergeval!!

Trijneke (Gast)

Hoi,

Pelle is alweer ruim een maand bij ons en hij is nu 12 weken. Het is een reu en hij is al behoorlijk aan het groeien. Hij is nog steeds heel mooi wit met een lichte golden gloed bij zijn oren. Hij is ontzettend vrolijk, energiek en we kunnen nu al absoluut niet meer zonder hem. Ons leven is echt totaal veranderd want alles draait nu om Pelle maar het is zo'n aanvulling. Hij is altijd dankbaar en blij.

Het klopt wel dat alles eigenlijk vanzelf gaat. Van te voren vond ik het zo spannend dat Pelle zou komen, maar gaandeweg hebben we onze weg daarin gevonden. Hij luistert inmiddels behoorlijk goed. De puppy cursus is daarbij ook erg nuttig. Hij heeft voor Sinterklaas een speeltunnel gekregen en daar is hij echt dol op. Dat was nog lachen want hij bracht iedereen zijn cadeautje en pakte het vaak ook al voor je uit. Hij zag er zo trots uit ! Verder speelt hij ook ontzettend graag met al zijn knuffels en speeltjes. Het is een heerlijke hond. We hebben hem inderdaad van een fokker, Golden Inez in Roswinkel.

Ik ben een website met foto's aan het maken: www.pelledeveroveraar.nl Kijk gerust eens....

Jullie allemaal veel plezier met jullie Goldens ! Trouwens, heeft er iemand ervaring met je golden meenemen naar een warm land zoals Italie of Frankrijk in de zomer ? Kunnen ze wel tegen die warmte ?

groetjes van Trijneke

honden page profiel •• Ellun en Evi  •••• Ellun en Evi ••

honden foto van •• Ellun en Evi  ••

Hier ook een golden.. In tegenstelling tot mijn vooroordeel, is het echt een superbeest!Een heerlijke meid waar ik heel veel plezier aan beleef! Ze kan zo lekker raar doen!

En over of ze tegen warmte kunnen: die van mij wel... Die heeft geen last van de warmte!
Je kan wel beter zorgen dat ie niet te dik is/wordt, want dan hebben ze er meer last van!
En als je zorgt dat er water in de buurt is, dan is het helemaal goed!
(tenminste... normaal houdt een retriever van water, dus ga ervan uit die van jou ook!)

mart (Gast)

ja ik heb een golden retriever in huis die net 4 maand is, is echt heel lief. aventoe wel een beetje stout, bijvoorbeeld. dat hij je sok gaat trekken en dan is je sok kopot. :-D maar is wel van mij, slaapt ook naast mij en is ook mijn hond. ik heb hem zelf gekocht. gr mart 13 jaar.

honden page profiel •• Ellun en Evi  •••• Ellun en Evi ••

honden foto van •• Ellun en Evi  ••

Oud topic...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Golden Retriever Pup, uitwisseling ervaringen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: oeps vrouwtje boos?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^