Gebit ProDen PlaqueOff en Oral Care Teddy's Pride!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Cindy (Gast)

Hoi,

Ik heb een aantal vragen over ProDen PlaqueOff en Oral Care Teddy's Pride! Wie kent deze producten?

* Ik geloof dat deze producten geheel natuurlijk zijn maar zijn ze ook schadelijk bij gebruik op langer termijn?
* Wat is/zijn jullie ervaringen ermee?
* Kan je deze 2 producten tegelijkertijd gebruiken?
* Zijn er nog andere middelen tegen tandsteen en tandplak?
Ik hoop dat er een aantal mensen zijn die mijn voorlopige vragen kunnen beantwoorden! Alvast bedankt!!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Gebit ProDen PlaqueOff en Oral Care Teddy's Pride!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Cindy (Gast)

Oh ik vergeet nog een vraag:

Is dit te gebruiken bij brok of versvlees of maakt dat geen verschil?

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

Ik heb een grote pot PlaqueOff leeg gemaakt en geen enkel verschil gezien. PlaqueOff is gewoon zeewier en op de lange termijn niet schadelijk. Een Zweedse tandarts heeft ontdekt dat zeewier   goed is voor je gebit. Een patient van deze tandarts was verhuisd naar een ander land waar hij veel vers zeewier at. Dit verminderde tandplak en tandsteen. Als je zeewier gaat drogen en malen komt het niet meer in contact met het gebit en werkt het niet.

KVV kun je het makkelijk doorheen roeren, als je het over brokken gooit ben ik bang dat het er doorheen valt en op de bodem van de bak achterblijft. Simpel op te lossen door een beetje olie over de brokken te doen, dan plakt het daar aan vast.

Het andere produkt ken ik niet.

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

Teddy's Pride: voor wittere tanden en frisse adem. Als mijn partner uit zijn bek zou stinken oké maar we hebben het hier toch over een hond ? Kluiven en tandenpoetsen is de beste verzorging voor het gebit van een hond. Alleen al het feit dat Teddy's Pride dit ontkent geeft al niet veel vertrouwen.

Als een hond veel tandsteen heeft dat het tandvlees aan dreigt te tasten dan kan alleen de dierenarts het nog verwijderen. Als je daarna goed gaat poetsen en/of genoeg te kluiven geeft is tandplak en tandsteen redelijk tot goed te voorkomen. De vorming van tansteen verschilt van hond tot hond en van ras tot ras. Zelfs rassen die gevoelig zijn voor de vorming van tandsteen kun je de gang naar de dierenarts besparen door goede verzorging. Mijn Whippet, een ras dat gevoelig is voor gebitsproblemen, wordt in november 8 jaar. Al die 8 jaar zijn kluiven, een tandenborstel en een tandsteenkrabber voldoende geweest om haar gebit schoon te houden.

Cindy (Gast)

Is er verder nog iemand bekend met een van deze producten??

Cindy (Gast)

Helemaal niemand verder?

honden page profiel samsam

Met de middelen die jij noemt heb ik geen ervaring, maar ik gebruik voor twee van mijn honden Orozyme Bucco-Fresh, want inderdaad ook gedroogd zeewier bevat. Onze honden eten allemaal hetzelfde (een goede brok en KVV), maar ik had er eentje bij die echt enorm uit haar bek stonk. We reinigen geregeld zelf het gebit, maar deze hond had meer last van tandsteen als onze andere honden. Toen ook een tweede hond uit haar bek ging ruiken, heb ik maar een potje gekocht om te proberen.
Ik moet zeggen dat van de hond die het het ergst had ook net, toen ze toch geopereerd moest worden, het gebit gereinigd was, maar meestal was de lucht binnen een paar weken terug. Sinds ik het gebruikt heb ik beide honden niet meer geroken. (En het was echt erg hoor, je viel om van de luchtO-))
Je kan het zo over het voer gooien, ik gooi het over de KVV, maar over de brokken kan het ook. Het kost wel wat en het is een klein potje, maar het is ook maar een heel erg klein schepje wat je gebruikt. ik doe er al weken mee. Ik heb het besteld bij MedPets.

Anoniem (Gast)

Ok dank jullie voor reactie! Ik hoop dat er nog mensen zijn met ervaring van bovenstaande producten..

Cindy (Gast)

Ik geloof dat niemand het hier verder kent! Jammer.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Gebit ProDen PlaqueOff en Oral Care Teddy's Pride!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Vacht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^