geen vrijkrijgen ..:( problem?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

miss M. (Gast)

ik ben miss M. ben alleen mn logingegeven kwijt omdat ik mn computer herinstalleren moest..
Dus even zo:

Ik heb mijn vakantie voor mn werk geplant, nu blijkt alleen dat ik geen vakantie nemen "mag", omdat teveel mensen al voor mij hun vakantie in dezelfde periode geplant hebben. Dit is echt super frustrerend (en oneerlijke) en ik ga nog wel proberen wat daar aan te doen. Maar zoals het er nu uitziet zal ik, in de eerste 4 weken die ik geplant had vakantie te hebben om extra tijd te hebben voor de pup, het zo zijn dat ik toch 2 keer 12 uur werken moet (rest vd tijd dan wel helemaal vrijgeboekt al voor de pup).
Nu kan ik natuurlijk wel iemand vinden die dan 12 uur lang op de pup past, MAAR mijn vraag:

Is dit wel goed voor de pup -aangezien het ook de fase is waarin Ik aan de pup wen en de pup aan mij, om hem dan zo 2 keer 12 uur er niet te zijn (en wel iemand anders)?

Moet ik hiervoor echt het in huis halen van de pup opschuiven? (tot 1,5 maand later  als ik vakantie "mag" nemen)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "geen vrijkrijgen ..:( problem?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

miss M. (Gast)

Ter verduidelijking: de pup zou dan met 10 weken komen (begin 4 weken vakantie).  -dit is geplant komende half juli - half aug.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Ik zie er geen probleem in.

honden page profiel MarijkeMarijke

miss M. (Gast)

Ik werk nacht en dag diensten die 12 uur lang -achterelkaar door gaan. ik werk in de zorg. in duitsland. daar is dat allemaal anders geregelt. hier zijn zulke lange diensten vrij normaal. het idee was: de eerste 4 weken vrij, rustig naar een oppas zoeken voor de 2 keer 12 uur diensten die heb per week heb, en dan na die 4 weken weer gaan werken met 2 keer per week een hondenoppas.

miss M. (Gast)

@marijke: bedankt voor je positieve kijk. dit doet me goed.

honden page profiel Erika & JettaErika & Jetta

honden foto van Erika & Jetta

helemaal geen probleem, die pup zal je uiteindelijk echt wel als baasje gaan zien, ook al ben je er 2x niet. de dagen erna is de hond dat al lang vergeten.
Als je de hond pas later in huis haalt, dan heeft die ook die eerste dagen zonder jou moeten doen.

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Relax. :-) Niets aan de hand als je oppas kunt regelen. Ik ben van mening dat het juist goed is voor de pup dat ie ook leert dat er niets aan de hand is als jij een tijdje weg bent.

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Inderdaad geen probleem, zolang je een oppas kunt vinden.
Als alles goed gaat, komt mijn pup tegen eind augustus; dat is net in de periode dat m'n school weer begint, daarom zullen ook mijn vriend en beste vriendin regelmatig oppassen. Maar ik zal degene zijn die het grootste deel van de socialisatie doet en die het meest intensief met de pup aan de slag gaat, dus daarin verwacht ik ook geen problemen. Een hond heeft niet echt tijdsbesef, dus zolang je buiten die 2 dagen maar veel tijd vrijmaakt voor de pup, zal je situatie geen problemen geven. :-)

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Is inderdaad geen probleem als je een oppas hebt, ik haalde 2 jaar geleden mijn pup op zondag op, en de volgende ochtend ging ze ook al gelijk naar haar oppas adres, omdat ik ook geen vrij kon krijgen.

miss M. (Gast)

wow bedankt voor je positive reacties ! Ik voel me een stuk zekerder nu !

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "geen vrijkrijgen ..:( problem?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Help.. Dit kan echt niet
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^