Is het weer zo'n dag...........rellende puber

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Was het weer zo'n dag...............

Het begon zo goed, iedereen had een tophumeur vanmorgen, zelfs Diesel was vrolijk en lag niet het eerste half uur chagerijnig in z'n stoeltje omdat meneer het nog te vroeg vind om op te staan. Kinderen lekker vlot alles gedaan geen gezeur en geschreeuw naar elkaar en ook mijn politiepet kon in de kast blijven en bovenal de zon scheen mooie blauwe lucht ja dan hebben we er allemaal zin in.

8.00 spullen pakken, alle voetbalkleren mee van het toernooi die moeder even mocht wassen.......zak oude kleren mee voor het goede doel op school, hup 1 kind op de fiets en 1 mee in de auto want die had geen zin om te fietsen en de mannen achterin, samen even meezingen met de radio hé wat heerlijk allemaal vrolijk. Kirsten afgezet op school, spullen naar binnen gesjouwd en hup weer naar de auto om samen met de mannen eens lekker te genieten van een mooie lentewandeling.

Auto'tje geparkeerd, mannen eruit en dat was hard nodig want gisteravond hadden ze een rauw eitje gehad en Diesel had daar schijnbaar last van en liet om de minuut ongegeneerd een heerlijk meur scheet waarvan de ramen te met besloegen en mijn oren slap van gingen hangen.......

Diesel had er zin in dus die zetten het op een lopen, h'm vind ik prima want hij houd me altijd in de gaten tussen de bosjes door. Sky daarin tegen dacht ach ik blijf eens bij het vrouwtje, "lees ik ga haar even vertrouwen geven dat ik zo'n brave goedluisterende collie ben" dus al genietend loop ik verder met af en toe een neus van Diesel tegen m'n hand van "hé hier ben ik hoor" totdat er een hardloper met 2 lab's achter mij verschijnt en Sky even gaat spelen met de honden de meneer stopt even en we kletsen wat niks aan de hand, meneer zegt ik loop weer verder prima ik zorg dat ik Sky afleid met de bal die ik de andere kant op gooi zodat de aandacht weg is van de honden dit werkt zoals altijd prima.

Maar toen de hardloopmeneer al bijna uit het zicht verdwenen was dacht meneer de collie '" hé ik ben nog niet klaar met spelen met m'n nieuwe vrienden" nou daar stond ik dan oren van Sky in z'n nek en die zet het op een lopen gloeiende gloeiende grgrgrgrrg gelukkig naar een harde brul en mijn ik tel tot 3 tactiek kwam meneer als een mishandelde hond terug gelopen pffff de komediant z'n eerste tik moet hij nog krijgen aansteller. Maar hij is toch terug gekomen dus dat moet beloont worden dus even feest met de bal. Oke niet helemaal even vrolijk loop ik door en probeer toch weer een beetje terug in de lentesfeer te komen en dat lukt aardig tot dat Diesel bedenkt dat hij best in de vieze stink eendenpoep kan rollen om vervolgens achter een haas aan te gaan die natuurlijk veel sneller is als hij en hij het dan maar snel opgeeft. Maar omdat zijn nieuwe Eau de cologne niet helemaal zijn geur is spoelt hij het even af in de moddersloot nou laat ik het netjes zeggen ook deze geur is niet geheel aangenaam.

We lopen dus verder met een stinkende aussie en een rellende collie die steeds vervelender gaat lopen huppelen, in de verte ziet hij een hondje naderen en neemt natuurlijk weer de benen was te verwachten gezien z'n gedrag, gelukkig loopt de mevrouw een klein stukje met me op tot dat ik bijna bij de auto ben, Diesel lijn ik aan en nu Sky nog die het erg gezellig heeft met haar hondje maar wonderwel hij luisterd en ik kan h'm aanlijnen, maar helaas ik zie een groep dames met honden aankomen om de hoek en tuurlijk onze tovenaar zet zich schrap naar achter en de lijn glijd als in slow motion van z'n nek en weer is het feest compleet want ja een stuk of 6 vrolijke uitgelaten vrienden die willen rennen is veel en veel leuker dan het vrouwtje. Goed ik besluit even te wachten de dames blijven stil staan en we kletsen even wat, dan paseren 2 dames op de fiets met een hond en laat Sky nou net die hond helemaal het einde vinden en samen met die hond al spelend en rennend steeds verder van me weg rennen achter de dames op de fiets aan..............jullie begrijpen vanaf dit moment had ik echt stoom uit m'n oren, krijg je nog de opmerking "maar collie's luisteren toch altijd zo goed" whaaa ja mijn vorige wel maar deze heeft simpelweg bananen in z'n oren! Gelukkig zijn de dames op de fiets zo vriendelijk om even te stoppen omdat ze wel door hadden dat de honden samen zo aan het spelen waren dat Sky echt niet terug ging komen, ik er netjes naar toe gewandeld en Sky aangelijnd en weer terug gewandeld naar de auto. Ondertussen was de zon al geheel verdwenen samen met mijn vrolijk lente humeur....................... Zo nu eerst een bakkie koffie en weer bijkomen van de "avonturen" waar ik toch steeds weer in beland met m'n 2 toch iets wat eigenwijze mannen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Is het weer zo'n dag...........rellende puber" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen 3 doggies

honden foto van Eurasier jongen

Haha,een gemiddelde dag uit  het leven van een puber dus.;-) Ben je al bij gekomen?

En sommige boeven zoals de onze doen dit na 2 en een 1/2 jaar nog wel eens.

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Ben weer helemaal bij getrokken, en kan er gelukkig altijd wel om lachen achteraf.
Maar op die momenten pfffff maar gelukkig ben ik niet de enigste O-)

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Hoop koffie drinken, diep ademhalen en dan weer verder. Wel vervelend af en toe, maar je kunt daardoor alleen maar meer genieten van de positieve dingen denk ik dan! :-) De boevenmannen weten het allemaal prima. :p Hebben ze het inmiddes weer goed gemaakt met je? :-)

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Ja hoor, Sky is zoals altijd alweer komen knuffelen en kusjes komen geven.
Diesel wilde ook wel zoenen en knuffelen maar die staat toch echt nog even in de wacht totdat hij opgedroogd en uitgeborsteld is.

honden page profiel Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P) 3 doggies

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Ik vind het een geweldig verhaal en bijna herkenbaar ik was dan lekker in mijn tuin aan het rommelen en onkruid te wieden voel ik wat tegen mijn been kijk ik om staat Lucy daar met haar malle kop en een bek vol goed vol want ze had heel mijn hortensia uit de grond gerukt. Dus ik zeg foei en stuur haar naar binnen en ga weer door zonder op of om te kijken wat ik wel had moeten doen. Was vergeten te zeggen dat de hortensia de bank niet op mocht.

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Haha wat een boef, kan het helemaal voor me zien.
Tja dat wordt weer de stofzuiger uit de kast halen.

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky 3 doggies

honden foto van Wakkere husky

Heerlijke verhalen allemaal ;-)Ik liep vanochtend heeeel vroeg. Eerst kwam ik de meneer met de witte herder pup tegen waar Shad dol op is (dus die hangt in de lijn om erheen te mogen) en waar Spot op een of andere manier een hekel aan heeft (dus die hangt in de lijn te grommelen, blijf uit mijn buurt. Pup geheel in de war....

Vervolgens een vers reeeen spoor. Daarna een overstekende rennende kat voor ons die Spot ziet (terwijlShadow  achterstevoren hangt omdat er weer een hondje aankomt dat hij zeeeer interessant vond). Heb ik de boel weer een beetje in toom, komt er een kat aanwandelen die de honden ziet, een dikke staart opzet en op straat blijft zitten. Nou, dat hebben we maar omgedoopt tot een trainingsmomentje voor 'leave it'. 

Laat ik zeggen dat mijn geblesseerde hamstring niet echt soepeler is geworden vanmorgen..... En dat 'leave it' weer heel hoog op het traininsprogramma staat. Vraag me soms af of dit ooit nog volwassen en rustiger wordt....

Mireille

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Sommige wandeling zijn hard werken en andere zijn weer om te genieten dit houd het voor ons vast spannend.
Blijft fijn om te weten dat niet iedereen de perfecte hond heeft maar dat er meer relschoppers rond lopen ;-)

honden page profiel marianna marianna 3 doggies

honden foto van marianna

Hier zijn ze de volkstuintjes met paardenpoep aan het bemesten. Dus je begrijpt dan wel wat er gebeurd lekker met je kop er door heen rollen. 2 keer thuis moeten wassen om de lucht er uit te krijgen. Wat doe je dan je hou hem op dat gedeelte aan de lijn , maar ja vrouwtje je wilt dat dan wel en je kan een stuk doorlopen. Maar als ik los mag ren ik met een spurt terug naar de volkstuinen . Dus op dit moment constant aan de riem op dat stuk. Bennie is daar niet mee eens maar we vinden die lucht niet om te harden en elke dag onder de douche zetten daar hebben we geen zin in.

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Lekkere geur hoor die paardenpoep whaaa.
Nee daar wordt je niet vrolijk van.
Bij mij moeten ze altijd met meer dan een meter om de paardenvlaai heen en mogen ze het al helemaal niet eten.

Tja en wie niet horen wil...........moet aan de lijn zo werkt het hier ook Bennie ;-)

honden page profiel Petra, baasje van GuinnessPetra, baasje van Guinness 3 doggies

honden foto van Petra, baasje van Guinness

Haha! Ik was al bang dat ik die ene ongehoorzame border heb!

Een vriendin van mij had het gisteren ook voor elkaar... gooit een balletje in een omgeploegd veld.
Oeps! Had ze even niet in de gaten dat er verse mest op dat veld lag.

Je snapt natuurlijk dat de honden toch wel zo netjes waren om het balletje druk te gaan zoeken, extra te rollen en het balletje netjes mee terug nemen.


We hebben weer een avondje van de nieuwe eau de cologne kunnen genieten... joehoe!

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Hihi misschien toch wel die ene ongehoorzame border, ik hb hier een aussie en een collie lopen...........ojeee daar gaat je gelukkig niet de enigste niet luisterende border gevoel :-D

Maar ik zie het helemaal voor me, even extra de bal zoeken en daar moet je dan je hele lichaam voor gebruiken. En oo wat ruik je heerlijk erna, snappen jullie nou dat de baasjes het niks vinden nou Diesel hier snapt hier niks van ;-)

honden page profiel Petra, baasje van GuinnessPetra, baasje van Guinness

honden foto van Petra, baasje van Guinness

Oh ja... haha fout gekeken. Guinness snapt daar ook niets van. Ach ja! We lachen er maar weer een keer om, het belangrijkste is toch dat ons hondje zich weer kostelijk heeft vermaakt...

honden page profiel Diane, Casper & Tom†Diane, Casper & Tom† 3 doggies

honden foto van Diane, Casper & Tom†

Ik lig in een deuk hier waaaahaha... maar dat mag best want ik heb hier ook een pubermonster in huis :-p

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Tuurlijk lachen mag daarom schrijf ik geregeld van dit soort stukjes op m'n blog en veel mensen herkennen zich er gelukkig in.

En ja die pubers houden ons lekker bezig ;-)

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre 3 doggies

honden foto van Lizzie en Sterre

Haha toen ik de titel zag wist ik dat jij het moest zijn ;-) mijn reactie heb je dus al gehad ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Is het weer zo'n dag...........rellende puber" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: goeiemorgééén!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^