Rot honden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Heavenly en de hond King (En Marvey en Ginny)

vandaag liep ik met marvey en ginger lekker buiten ik ging naar een gras veldje toe (losloopplek) ik er waren een paar mensen aan het praten ik liep een een bochtje om heen want ik weet dan marvey echt iedereen leuk vindt en dan gaan hij kwispellen. En ik weet dan sommigen mensen daar niet van houden dat een hond vlak bij je staat te stuiteren om geaait te worden maar die mensen wouden marvey aaien en hij fluiten en ging zijn hand uit steken naar marvey hij aaide marvey die anderen man ook. en opeens zei één van die manden wat een rot hond hij lachte de wel bij. (ik denk nu gewoon dat het een grapje was, hahaha;-)) maar op dat moment dacht ik huh eers aaie hem en opeens is hij een rot hond ik was wel verdrietig toen hij dat zij. je gaat toch niet op straat eerst een hond aaien en daarna rot hond zeggen. sommigen mensen denken dat het een grapje is maar stel je neemt het te letterlijk (is ook dus) dan denk je toch echt wat raar. ik had al zo een K** dag ik werd echt bijna boos ik wouw eigenlijk zeggen goh eers ga je hem aaien  en dan is hij een rot hond nou zout zelf maar eens een eindje op de mense neem altijd alles over de dieren mogen niks meer. maar gellukig deed ik dat niet;-) marvey tikte me aan op me hand (doet hij altijd als ik bijna boos word en ginger tikt me aan op me been met der neus. en even later was er weer iemand die een stomme opmerking maakte ja loop nu maar door met je agresieve honden en toen wert ik boos ik liet die riemen los (bij een drukke weg;-)) en ik zei doei marvey en ginger jullie zijn dus echte k** honden(natuurlijk meende ik dat niet ze zijn echt alles voor me;-)) ik was het gewoon even zat ik liep terug pakte de riemen en ik zij met een boose stem doorlopen ik was het echt even zat

ik moest dit even van me af schrijven

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Rot honden " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Weet dat het lastig voor je is om je af te sluiten voor al die verschrikkelijke stomme mensen,maar dat moet nooit ten koste gaan van je hondjes meis.

Probeer het van je rug te laten glijden,mensen zijn er nu eenmaal op de wereld om domme opmerkingen te maken,daar doe je niks aan.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Ik dacht net hetzelfde als soraya... Er lopen nu eenmaal heel nare, vervelende en ook domme mensen rond.

Je kunt hen niet bekeren of beter doen nadenken... dus... vooral zelf even rustig ademen, kalm worden... En blij zijn met je hondjes.

En laat ze maar nooit meer los bij een drukke weg. Als hen iets overkomt is dat veel erger dan het even zat zijn van domme mensenpraat.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

het perfecte moment om je honden te laten zitten voor een snoepje O-)
de riemen echt niet meer zomaar los laten, heel gevaarlijk en onverantwoord.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Rot honden " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^