help teek in yoni zijn pootje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

cinneke (Gast)

dat is wat dierenarts voorschreef binnen 5weken deze gebruiken ipv frontline

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "help teek in yoni zijn pootje " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel cinnekecinneke

honden foto van cinneke

advantix is wat mijn dierenarts nu heeft voorgeschreven
dank je wel voor je reactie

honden page profiel Joke PlompJoke Plompbijna goedgekeurde fokker

honden foto van Joke Plomp

" rare dierenarts , een teek mag je met niets behandelen, als de teek schrikt van bruine zeep of wat dan ook, dan spuwt tie weer gif in de huid van de hond, en wat is bruine zeep ?

een dierenarts als je daar komt haalt tie zo de teek er voor je uit, of de dierenartsassistent, je blijft toch niet lopen met de teek tot tie er uit zweert ?

als de dierenarts hem er niet wilt uithalen, dan ga je naar een ander die hem er wel uithaalt, en door de telefoon ziet tie niet of het een teek is of iets anders, zou even naar een ander gaan.

hoe komt de dierenarts erop ? ehter ? niets mag er gebruikt worden om een teek te verwijderen, of met de hand of met een tekentang. verdoven mag helemaal niet, waarom ga je niet naar een goede dierenarts ? die de teek zo voor je er uit haalt ? "

Niets meer aan toe te voegen.
Ga inderdaad even langs een andere dierenarts. Loop er gewoon met je hond naar binnen en vraag het even aan de assistente.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

nee karnemelk is niet tegen teken. :-D de vlooien blijven er van weg. :-D

teek en vlo , bonbons van de biofood, dat kan zeer goed helpen.

enne is het geen wrat wat je er vanaf wilt trekken, heb zo toch echt mijn twijfels of het wel een teek is, je kan een teek ook met duim en wijsvinger er af halen, maar als de huid mee komt..... is het wel een teek ? geen wratje ?

cinneke (Gast)

voor al diegene dat twijfelde of het wel een teek was HET WAS DUS WEL EEN TEEK HOOR.Dierenarts is langs geweest deze namiddag ik en mijn moeder hebben yoni vast gehouden en dan lukte het nog niet zonder problemen gelukkig had de dierenarts vlug de teek vast en vlug eruit gehaald.maar volgens yoni  was net of we hem aan het doden waren spartelen een sirene van huilen was echt niet prettig voor yoni ook niet voor mij om te zien yoni kreeg op 2plaatsen langdurig werkende antibiotica ingespoten was al bang dat als hij zich zo bleef verzetten de spuit zelf te krijgen hihi maar gelukkige is teek eruit en dit stelt mij al heel wat geruster. Dierenarts heeft ook andere pipetten voorgeschreven ipv frontline deze da vroeg ook onmiddelijk hoe het met chloe was kwa haar wonde na operatie drie weken geleden en ook boomer kwa enkele dagen terug ze zijn oortjes spoelde heeft oorontsteking keek hij na dit was gratis yoni moest ik wel betalen denk al bij al bij al dat dit echt wel een goede dierenarts is en zal in toekomst dan ook altijd hem vragen als er iets is met mijn drie lieve schatjes :-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je beschrijft dat je niet naar een dierenarts kan gaan, te ver weg, is er nou niemand in de buurt die je even kan helpen met het verwijderen van de teek ?

je buren konden het niet, een andere buur ? en nogmaals is het wel een teek ? de huid komt mee schrijf je, is het een wratje wat je er af wilt trekken, heb nu toch wel mijn twijfels of het een teek is.

cinneke (Gast)

nu is het dagelijks 2x ontsmetten tot wondje genezen is maar dat word nog heel wat om dat te doen bij yoni kan hem echt wel begrijpen dat het echt niet prettig is maar komt wel goed :-)

honden page profiel haarlemsehaarlemse

honden foto van haarlemse

Jee.. wat een gedoe over een teek..hier in de duinen stikt het er van,, gewoon met je nagels..duim en vinger ..er in een ruk eruit trekken....niet draaien
En wat knoflook door het eten helpt ook wel hoor op de lange duur...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

HAARLEMSE, altijd ALS er een teek is, zo doe ik het ook, rechtstandig met duim en wijsvinger eruit, hoppa, weg ermee.

en ontsmetten Cinneke ? met wat ? waar ben je nu mee bezig, blijf er van af. van een teek moet je afblijven, als je hem er niet uit krijgt, iedere keer dat je ontsmet als het een teek is, spuwt tie weer gif in het lijf van je hond, vandaar wie heeft je dit aanbevolen ?

ga de buurt eens langs , vraag eens waar er honden wonen of ze even bij je hond willen kijken of ze er een teek uit kunnen halen, dan zien ze gelijk of het een teek of een wratje is. niet maar ontsmetten met van alles, niet goed.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

oeps. dus toch een teek, en hij is er uit, toch langs gekomen de dierenarts ? vreselijk aardig van hem dan.

opgelost, nu ontsmetten, ja mooi zo, ik heb er even over heen gelezen, geen drama meer van maken als je er weer een ziet, of een tekentang gebruiken of met duim en wijsvinger er uit halen, zo gebeurt, je zal deze zomer er wel meer tegen komen.

mooi opgelost . fijn dat tie er uit is. :-D

antibiotica ingespoten, nou nou.... uit voorzorg, doet tie dat bij iedere teek ? die je vind ?

cinneke (Gast)

kwa antibiotica inspuiting heeft dierenarts mij voorgesteld en mij uitgelegd waarom enz heb dit zelf mogen beslissen of ik dat wilde of niet is gewoon omdat het niet zijn eerste teek is.en ook al is maar 10procent teken met ziekte van lyme besmet het kan soms maanden tot jaren duren eer de ziekte bij een hond uitbreekt en dan denk ik maar beter één inspuiting teveel dan te weinig.ok de kosten tja neem ek er graag bij alles voor mijn drie schatjes.kwa dierenarts geloof mij vrij diegene die dichter bij huis zijn zijn vele duurder en ook niet echt op wandelafstand.plus de twee die dichtste bij zijn minste dat een hond is beetje blaft zeggen ze hou hem goed vast want stel dat die bijt denk dan o my god als je schrik hebt van een hond word dan geen dierenarts aub :-)

honden page profiel haarlemsehaarlemse

honden foto van haarlemse

Ja ..als ze in de buurt woont.. haal hem er zo uit en zie ook wel of het een wratje is of wat anders..dit is  casa voor de DA..
Doe ze als ik ze eruit gehaald heb ze in een glas met zeepsop,,en als ze niet meer spartelen met hun pootjes gaan ze het toilet in...niet oke denk ik.. maar wat moet ik er anders mee??
Sommige mensen verbranden ze.. maar..???

cinneke (Gast)

voor wie twijfelde het was inderdaad een teek hoor.dierenarts is na de middag langs geweest was wel zo dat ik en mijn moeder samen yoni moesten tegen houden zo tegen spartelen een sirene van huilen net of we deden hem pijn terwijl de dierenarts niet eens iets deed enkele seconden en de teek was verwijdert ontsmetten was weer sirene en erna kreeg hij op 2twee plaatsen langdurend werkende antibiotia ingespoten.dierenarts vroeg meteen hoe het met chloe (drie weken geleden na ontsteking baarmoeder verwijdert )en hoe het met boomer was (enkele dagen terug zijn oortjes laten spoelen wegens oorontsteking )
Hij heeft ze beiden nagekeken dit kosteloos voor yoni moest ik wel betalen maar dat is maar normaal.da heeft nog even de tijd genomen om met hondjes te spelen voor hij vertrok denk wel dat ik nu de goeie dierenarts gevonden heb en zal ook naar hem vragen de volgende keren als er met mij schatjes iets is :-)

honden page profiel haarlemsehaarlemse

honden foto van haarlemse

Zou van DA veranderen...alleen aandacht voor geld...antibiotica voor een teek???

cinneke (Gast)

is zeker niet de duurste daarom dat ze ook verder van mezelf hun praktijk hebben lees hier bij vele uit nederland dat teek gratis word verwijdert bij dierenarts zelf.heb bij vele kennissen vrienden enz die zoals ik in belgië wonen is geïnformeerd en niemand dat dit gratis heeft kunnen laten doen en nog vele ervan die meer betaalde bij het naar de praktijk zelf te gaan dan ik dat dierenarts thuis op bezoek kreeg. Zou ik al niet beter naar neerland verhuizen zo :-)

cinneke (Gast)

nederland dus :-)

cinneke (Gast)

normaal krijg ik telkens de teek verwijdert maar nu was de teek al plat gedrukt toen ik hem zag normaal laat yoni dit gewoon toe maar nu wegens de platgedrukte teek op zijn pootje zat waar zijn huid ook niet zo strak is vond hij het absoluut niet leuk spartelde ongelofelijk tegen kreeg gewoon de kans niet heb zelf de dierenarts gevraagd of hij wilde langskomen om deze te verwijderen een teek die ik er niet uit kreeg tekentangetje glipte de plat gedrukte teek tussendoor en gewoon met vingers lukte niet wegens yoni gewoon zo tegen werkte en ja dan betaal ik graag dierenarts. Heb is rondgehoord bij vrienden en kennissen hier in belgië is geen enkele dierenarts dat dit gratis doet ik weet niet hoe het in nederland er aan toe gaat kwa dierenarts hoorde ook al zeggen dat in nederland verzekering terug betalingen voor dieren bestaat dat is in belgië helemaal anders hoor.maar goed ik heb mijn hondjes en lukt het mij niet betaal ik met alle plezier dierenarts om mijn schatjes te helpen :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "help teek in yoni zijn pootje " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^