Gouden Mandje gezocht *met toestemming* update boris gaat maandje op proef

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

*note, ja ik heb toestemming van de moderators*

Voor mijn puber puppy ben ik op zoek naar zijn gouden mandje.

Boris is een Siberische Husky van bijna 9 maanden. Hij is geboren op 13 juli 2012 uit onverantwoordelijke fok. Beide ouders niet getest op erfelijke ziektes. Boris is ook het half broertje van mijn Skippa.

Boris moest bij zijn eerste eigenaren weg omdat ze een kind op komst hadden. Hij is toen via Marktplaats bij een dame gekomen, met als informatie dat hij goed opgevoed was, met katten kon, en basis commando's kon, netjes naast kon lopen etc. Niets was minder waar. Het enige wat hij kende was zitten en pootje. Ook leefde hij voornamelijk op een apart kamertje.
Deze dame heeft hem moeten herplaatsen, en zo is hij via Marktplaats bij de eigenaren gekomen die ook zijn vader en broertje hadden. Helaas werd Boris de hele tijd aangevallen door zijn vader, met het gevolg dat hij na 2 weken weer herplaatst moest worden, omdat het gewoon niet goed was voor Boris. Ze hebben hem toen onder gebracht bij de neef van de eigenaren, zodat ze hem dicht bij hadden en veel konden helpen. Helaas werkte dat ook niet, want Boris lag alleen maar in de gang en na het wandelen poepte hij in de kamer om vervolgens weer in de gang te gaan liggen. Boris is na 2 dagen weer terug gekomen, en ik heb hem de dag erna opgehaald, met als doel hem de opvoeding en stabiliteit te geven om te gaan herplaatsen, zodat hij een goed opgevoede hond is die in zijn huisje mag blijven.

Na 2 weken bij ons te zijn kwam de beste vriendin van mijn buurvrouw, die zelf 2 husky's heeft, en was spontaan verliefd op Boris. 's avonds hebben we hem daarheen gebracht, en het leek goed te gaan, maar na paar dagen was de jongste teef het zat, en begon Boris ook aan te vallen, wat leidde tot weer veel vechten. Na 5 dagen was Boris weer terug bij ons, en is nogsteeds bij ons.

Boris kent inmiddels de basis commando's, zit, blijf, af, wacht, poot, andere poot, kom voor en commando afblijven (dan moet hij van eten afblijven). Boris kan loslopen, houd van knuffelen, en aandacht. Speeltjes zijn voor hem een hemel. Hij wil met alles tegelijk spelen.
Helaas voor Boris, omdat hij zo weinig gewend is, is hij erg onzeker, en snel overprikkeld. Hier door blaft hij veel, en snel, en als je hem corrigeert wilt hij nog al eens happen. Echt bijten doet hij niet, maar happen dus wel soms. Ook is hij erg gefocust op eten. Wat zorgt dat hij wel eens wat van het aanrecht wilt pikken of van je bord. Maar dit is al minder.

Verder is Boris echt een lieve hond. Hij wilt echt graag knuffelen met je, samen dingen ondernemen, en er op uit trekken.

De afgelopen weken ben ik met Boris bezig geweest om het blaffen minder te krijgen. Dit is echt al een succes. Zodra hij blaft zet ik hem op de gang met wat speeltjes, hij speelt even, en gaat dan lekker liggen slapen.
Het naast lopen gaat al redelijk goed, alleen in zo'n grote roedel is het lastig voor hem om goed naast te komen lopen. Wanneer ik hem alleen heb, of met maar 1 hond loopt hij rustiger. Je merkt echt aan hem dat hij weinig tot niets gewend is, en dat de wereld allemaal nieuw en spannend is!

Boris kan met katten, met kinderen, het liefste wat oudere kinderen. Omdat hij nog al onstuimig kan zijn is het niet aan te raden met jonge kinderen, maar ik heb hem gisteren bij mijn neefje(3) en nichtje(1) gehad, en dit ging wel goed. Maar het liefste dus niet met jonge kinderen.

Boris is zindelijk, maar kan evt nog een ongelukje hebben, of uit protest ergens een plasje doen. Boris is geen bench aangeleerd, sloopt ook niet.

Hieronder nog een samenvatting van Boris:

Naam: Boris
Plaats: Putten
Ras: Siberische Husky
Leeftijd: 8 maanden
Zindelijk: Ja
Geslacht, gecastrerd, gesterriliseerd: Reu, ongecastreerd
Kleur: Zwart met wit
Reden van herplaatsing: Boris is hier als tijdelijk om opgevoed te worden
Aantal vorige eigenaren: 6
Kan los: Ja
Kan alleen thuis: Soms
Kan in een auto: Ja
Trekt aan de lijn: Ja, maar kent wel het commando 'naast' maar luisterd er niet altijd naar, wel voor een koekje!
gezinssamenstelling: Wij hebben 3 hussen en 2 volwassenen, hiervoor zat hij bij mensen met 4 hussen en 1 kind.
Kan met kleine kinderen: ja, met begeleiding!! Laat nooit een kind alleen met een hond
Kan met grote kinderen: Ja
Andere huisdieren: honden, en met goede begeleiding ook met katten
Kan met andere reuen: Ja
Kan met andere teven: Ja
Kan met pups: Ja
Opgegroeid in huis of kennel: in huis
Rugzakje: Ja
Medische aandoeningen: Niet Bekend
Stamboom: Nee
Getest op erfelijke ziektes: Nee
Test Resultaten Ogen: Niet getest
Test Resultaten HD: niet getest
Prijs: in overleg
Deze cursussen zijn gevolgd met de hond: Geen
Kent basiscommando's: Ja (zit, af, plaats, kom voor, hier, omlaag, afblijven, op, naast, poot, andere poot)
Deze sporten zijn er gedaan: geen
Vachtverzorging: kammen wanneer in de rui, douchen wanneer nodig, max 1-2 keer per jaar. Vacht reinigt zich zelf namelijk
Waaksheid: niet waaks, blaft wel als er iemand voor de deur staat
Schofthoogte: Nog niet gemeten, maar hij woog met 7 maanden 16 kg. (word morgen gewogen)

Omschrijving:
Boris is een lieve husky, die door alle verhuizingen een beetje de draad kwijt is. Hij is hierdoor erg onzeker, en doet zich dominant voor. Door zijn onzekerheid staat hij ook veel te blaffen en heeft hij moeite met correcties. Omdat hij niets gewend is raak hij snel overprikkeld. Hij is zeer eigenwijs en loopt liever zelf 3x tegen de lamp dan dat hij iets zal aannemen van iemand of andere hond. Een grom is een grom, hij zal nog 3x blijven proberen of die hond toch echt niet wil wat Boris wilt.
Boris is bij mij gekomen omdat hij niet kon blijven in zijn laatste huisje bij zijn papa en zijn broer. ZIjn vader viel hem namelijk elke keer aan. Ook heeft Boris nog nauwelijk opvoeding gehad, en zo is hij bij mij gekomen. Om herplaatst te worden en om een standaard opvoeding te krijgen.

Boris zoekt een huisje met het liefste 1 andere hond. Ervaring met een husky is wel een pre, dit omdat het een pittig karaktertje is. Boris is geen hond die de hele dag buiten zit in een kennel of een hele dag alleen. Hij is gek op mensen en honden.


Voor vragen stel ze gerust, of via PB :-)
Ik hoop zo genoeg verteld te hebben.




edit: Net Contact gehad met een van de vorige eigenaren van Boris, degene die katten had, en blijft hij jaagt ze niet, hij doet ze niks, hij speelt alleen te enthousiast. Dus hij kan wel met katten

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Gouden Mandje gezocht *met toestemming* update boris gaat maandje op proef" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/Lien, Luca† en Wifi /wi:fi:/speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

Ik hoop dat die Boris snel een leuk huisje heeft!

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Wat is ie mooi!  
Iemand die ik ken via een ander forum had voorheen een kat en een Husky. Zij werkt wel fulltime, haar vader liet de hond altijd uit rond lunchtijd.
Ik heb verder geen contact met haar (komen beiden niet meer op dat andere forum), maar zou eventueel kunnen peilen of zij interesse heeft. Weet namelijk wel dat ze het maar bar stil vond zo zonder kat en hond.

Tenzij jij zegt dat je hem liever bij iemand plaatst die meer thuis is.

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Claire & Tess & Bonny

super verhaal Patricia! Ik ga heel erg duimen dat Boris snel zijn voor altijd gouden mandje kan vinden!

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

het liefste bij iemand die meer thuis is. Boris is echt een huis tuin keuken hond die graag mee zal lopen voor een step voor plezier of naast de fiets om lekker te kunnen rennen. Als ik paar uurtjes weg ben begint hij wel te mekkeren. En ik merk aan hem dat hij dan zijn energie echt niet kwijt kan. Paar uurtjes lukt wel, maar full time weg met maar 1 wandeling tussen door is voor hem denk ik echt te weinig.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Snap ik helemaal!  
Er komt vast wel een Gouden Baas met Gouden Mandje voor hem :-)

honden page profiel teresa en beauteresa en beau 3 doggies

Ik ga even voor je navragen patricia !

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Hai Patricia.
Blij dat je toestemming hebt en hoop dat Boris snel een geweldig mandje gaat vinden. Je weet dat ik een zwak voor hem heb maar ook al zou ik willen ... ik voldoe niet aan alles. Heb katten en meerdere honden en dat zou niet goed gaan. 

blijven duimen voor deze lieverd.

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

Boris is vandaag voor het eerst bij mij naar de Dierenarts geweest, hij kreeg een enting voor Rabiës. Ze was het met mij eens dat hij nu netjes op gewicht is, voor zijn leeftijd iets aan de kleine kant, maar niet te klein. Hij weegt nu 17,35 kg. Morgen word hij 9 maanden.
Boris vond het heel spannend, klom overal op, sprong overal tegen aan, en was helemaal hyper. Maar hij deed het super. Heeft geen kik gegeven toen hij zijn prik kreeg.

honden page profiel N & dogs N & dogs 3 doggies

honden foto van N & dogs

Ohh.. ik vind het zo'n schatje, ik hoop echt dat ie zijn forever home vind! Zo jong en dan al zoveel meegemaakt...

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Even een upje voor Boris

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

dankje!

En weer een upje!

honden page profiel Renee & CèdroRenee & Cèdro 3 doggies

honden foto van Renee & Cèdro

Wat een prachtige hond!
Hier helaas geen plaats/tijd/ervaring genoeg voor een husky, maar ik gun hem het allerbeste toe. En weer even een upje ;-)

honden page profiel Cassy met Pepsi, Shana en MandyCassy met Pepsi, Shana en Mandy 3 doggies

honden foto van Cassy met Pepsi, Shana en Mandy

Over enkele mmaanden zijn we van plan om een hond te nemen. Maar :-Hij zal vast iemand gevonden hebben dan. 
-Wij hebben 2 katten. 

Hopelijk vindt dat schatje eeen goede definitieve thuis.

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

geen idee, hij heeft geen haast om weg te gaan, en op dit moment is er nog niemand. En hij staat toch al 3 weken online op facebook.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

zou je mij jouw fb  account willen doorgeven dan kan ik hem op de mijne delen.

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

heb je mn pb gekregen?

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

even een upje!

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

hai ja heb ik

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

up!

honden page profiel De rode HuskyDe rode Husky 3 doggies

honden foto van De rode Husky

" Over enkele mmaanden zijn we van plan om een hond te nemen. Maar :-Hij zal vast iemand gevonden hebben dan. 
-Wij hebben 2 katten. 

Hopelijk vindt dat schatje eeen goede definitieve thuis. "

zou goed kunnen dat hij dan nog steeds op internet staat. maar boris bij katten zetten is denk ik neit zo een puik plan .overiginds ie erg opdringerig , een erge doordrammer. hij wilt heel graag met andere honden omgaan . maar jij moet hem dan wel duidelijk maken wanneer de andere hond het genoeg vind want hij blijfd door gaan . this schat hoor daar niet van . maar toen dit grappige kleine monster bij mij over de vloer kwam tijdens een bezoekje liet die mijn teefje niet met rust. ook niet toen ik daar op bezoek  was. je moet m wel echt goed kunnen lezen zegmaar.

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

Vind je t gek als je nog nooit een intacte teef hebt gezien ;-)

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

Moet er wel bij zeggen dat hij bij sky ook wilt snuffelen tussen de benen. Kan zo komen doordat hij veels te vroeg weg ging bij zijn moeder. Hij zoekt t echt op om tussen de benen te likken en hij snuffelt bij de buik.

honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas 3 doggies

honden foto van Caroline & Atlas

Lijkt mij een superlieve hond, en mits goeie begeleiding kan het een perfect maatje worden voor iemand!
Hopelijk vind hij snel een baasje!

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

ja hij is echt geweldig lief :-) Alleen tja t blijft ook een husky.

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

edit: Net Contact gehad met een van de vorige eigenaren van Boris, degene die katten had, en blijft hij jaagt ze niet, hij doet ze niks, hij speelt alleen te enthousiast. Dus hij kan wel met katten

honden page profiel Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & AmayaMarloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya 3 doggies

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

oh snot jan dokkusik zit dit te lezen en het lijkt zo op Nyx.... ts voor elkaar, ik heb een zwak voor boris

Ts dat Nyx niet stabiel genoeg is, maar anders zou ik zeggen: kijken of het klikt
dus helaas.....maar ik hoop dat ie een fijn plekje vind!

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

Hoezo is nyx niet stabiel? Ben erg benieuwd! ;-)

honden page profiel Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & AmayaMarloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya 3 doggies

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

buiten snel overprikkeld, weet niet goed hoe hij op honden moet reageren, snapt nog niet veel van de hondentaal en is vreselijk hardleers om het beknopt te houden :p maar het goede nieuw: we werken eraan en het gaat de goede kant op

Nyx is eigenlijk ook stiekem nog puber met zn ruim 3 jaar, haha

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

Zaterdag 27e, gaan we wandelen met mensen en kijken hoe t tussen die honden klikt en of de man ook net zo over is als die vrouw! Is iemand van HP dus ben erg benieuwd! Nu ken ik ze al wel aardig wat. Dus ik weet dat ze super zijn! Dus duimen voor Boris!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Gouden Mandje gezocht *met toestemming* update boris gaat maandje op proef" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^