Blue & Blue op bezoek bij Shasta & Dhani

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel janinejanine 3 doggies

honden foto van janine

hohoho muiterij op HP. O-)

wat een rpachtige foto's!
En wat jammer dan je voor een paar letters(die me overigens nog niet eens opgevallen waren) een jaar-ban krijgt.
Maar het constant beledigen van eigenaren van een bepaald ras levert niks op?

Een beetje random prioriteiten denk ik dan..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Blue & Blue op bezoek bij Shasta & Dhani" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Fiebe & *Chihuahua Luna* Fiebe & *Chihuahua Luna* 3 doggies

honden foto van Fiebe & *Chihuahua Luna*

Ik word het hier indd ook een beetje beu met al de regels...

Ik ga mee verhuizen Judith! Lauren heeft al gezegt waar! :-D

honden page profiel De mannenDe mannen 3 doggies

honden foto van De mannen

Prachtige foto's!
Weer iets mooi's om naar te kijken en van te genieten.

Dan even over het watermerk, vind dit echt veel te ver gaan!
Ik gebruik ook een "watermerkje" dieselensky in m'n foto's simpelweg omdat ik stiekem al eens wat voorbij heb zien komen ergens en daar werd ik niet helemaal vrolijk van.
Vandaar een klein watermerkje.
Heb hier een hele tijd een profiel foto gehad met m'n website erop na meer dan een halfjaar kreeg ik daar ook bericht van, mocht niet is sluikreclame, oke de website gaat puur en alleen over Diesel en Sky meer niet........
Ik ga net als zoveel andere toch echt niet voor een forum mijn foto's niet voorzien van een watermerkje dit gaat echt te ver!!

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker 3 doggies

honden foto van Uma & Joker

Wat een prachtige foto's zeg :-D
Heel mooi :-)

honden page profiel SuzanneSuzanne 3 doggies

honden foto van Suzanne

Ik zie het probleem niet van een watermerk. Wat nou reclame? Het is beveiliging, je zou het zelfs kunnen zien als bronvermelding. Enig idee hoe frustrerend het is als iemand anders met JOUW werk loopt te pronken?

Als je een pracht van een gedicht schrijft, zet je toch ook je naam er onder? Een schilder ondertekent toch ook zijn schilderij? Nu, waarom mag dat dan niet als je een mooie foto maakt? Een fotograag mag gewoon zijn foto's signeren --> watermerken.

Het zou wat anders zijn als er een heel webadres in stond, maar dat is toch niet zo?

Met andere woorden: SUPER foto's ;-) en je mag er wat mij betreft mee pronken, en dan vooral MET watermerk.

Dus of je die even door wil geven aan Rianne ;-)

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

wat een ontzettende mooie foto's maak je Rianne!

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

De jaarban van Rianne komt niet zomaar uit de lucht vallen maar is het gevolg van heel veel waarschuwingen en pb's waarin zij heel duidelijk is gewezen over hoe het wel kan. Hier heeft ze keer op keer geen gehoor aan gegeven en op een gegeven moment is de maat dan vol en volgt het bantraject... dat het nu 1 jaar is betekent dat ze al een hele reeks kortere bans heeft gekregen maar dat zij heel simpel weigert om aan de voorwaarden van HP te voldoen... namelijk... een watermerk in foto's mag (maar niet met verwijzing naar je website of bedrijfsnaam o.i.d.), en een verwijzing naar je eigen website op je profiel mag wel, maar een verwijzing in je profielfoto of profielnaam naar jou eigen bedrijf mag niet. 

De reden hiervoor is heel simpel: om het forum te beschermen tegen reclame-aanvallen en leden die alleen lid worden om reclame te maken voor hun eigen bedrijf, keer-op-keer-op-keer... en geloof me... die regel is nodig anders zou HP al snel veranderen in MP. 

En een regel dat voor de een geldt, geldt ook voor de ander.

Als ik bijvoorbeeld naar de foto's in de OP kijk.... die had Rianne ook zelf mogen posten... als ze het woordje "fotografie" weg had gelaten.... want dat is haar bedrijfsnaam...zo moeilijk is het niet ... maar dat weigerde ze... 

Maar goed... als jullie voltallig willen dat het hele forum vol-gespammed wordt met reclame (kom maar op pedigree, hill's, eukanuba, ga zo maar door qua voer, laat staan allerhande dubieuze hondenscholen waarvan wij de kwaliteit niet kennen... laat staan de nodige broodfokkers..) ... open dan een topic in ideeen en suggesties qua dat reclame wel moet mogen.

Daarnaast wil ik jullie wijzen op het feit dat, mocht je het oneens zijn met bepaalde regels op het forum, het vele malen nuttiger is om dit via PB met het modteam te delen... dan kunnen wij of uitleggen waarom een bepaalde regel er is, of eens gaan kijken of de regel wellicht aangepast kan/moet worden. Met collectief klaaggedrag zonder werkelijke actie schiet niemand iets op. Dat is ook de reden waarom we de regel hebben dat openlijk in-topic klagen over het modteam niet mag.... het is namelijk nutteloos en draagt alleen bij aan een negatieve sfeer.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Dat volspammen van reclame wordt zowieso al gedaan, de hoofdpagina staat er vol mee, alleen dan is het niet erg want dan wordt er geld mee verdiend.

Reclame maken rechtstreeks voor een eigen site, dat snap ik dat je daar geen reclame van wilt, maar om iemand een JAARBAN te geven enkel omdat ze haar naam toevallig in de foto's heeft staan omdat dat haar watermerk is.. nee dat is echt zwaar overdreven en daar hebben "wij leden" totaal geen last van

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Judith, een jaarban krijg je niet zomaar ineens... daar is al heel wat pb-verkeer aan vooraf gegaan... maar kennelijk snap je dat niet....
dit topic gaat op slot omdat het geheel off-topic is gegaan... Bernadet heeft hierover een pb ontvangen.

honden page profiel SuzanneSuzanne 3 doggies

honden foto van Suzanne

Er is een verschil tussen reclame maken voor fotografie en reclame voor een hondenschool of voermerk. Van de laatste twee kun je geen kwaliteit garanderen. Een foto spreekt echter voor zich toch?

Een fotoshoot is niet iets wat je aan je hond voert of waar je wekelijks gaat trainen. Honden kunnen er niet slechter op worden als er een paar foto's worden geschoten. In het ergste geval zijn de foto's wazig, over- of onderbelicht, de hond heeft daar geen last van.

Misschien had Rianne anders moeten reageren, ik weet niet hoe dat gelopen is en daar doe ik geen uitspraak over. Ik heb het dan ook niet over of de jaarban terecht was of niet. Maar ik zie het probleem niet van een watermerk in een foto.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Blue & Blue op bezoek bij Shasta & Dhani" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Ontworming met 9 maanden nodig?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^