Renske of Prins ?!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel boomieboomie

Wie heeft tips over welk merk ik mijn pupje kan geven ?!
En ook of ik beter brokken of vers voer kan geven ?!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Renske of Prins ?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Romina, Cooper* en WillowRomina, Cooper* en Willow

honden foto van Romina, Cooper* en Willow

Prins ken ik niet. Renske dan weer wel.
Mijn moeder geeft het soms aan haar hond & deze doet het er prima op. Maar hij doet het ook goed op brokken.

Ikzelf geef mijn hond Kvv (kant & klaar vers vlees), diepvriesvlees dus. Hij krijgt soms ook wel eens Renske, als we bv op reis gaan.
Maar ik vind Renske nogal duur, in vergelijking met Kvv. Cooper moet een heel kuipje eten van Renske, wat al op 2 euro per dag uitkomt, terwijl hij bij vers vlees uitkomt op 1,5 euro per dag uitkomt ongeveer.
Ik geef hem ook wel eens brokken, maar dat is eigenlijk niet erg vaak. Hij lust het ook niet zo graag.

Qua merken van versvlees kan ik je Alaska wel aanraden, maar dat is ook weer één van de duurdere merken. Smuldier wordt hier ook wel eens gegeven, dit is dan weer goedkoper. Ikzelf geef eigenlijk een paar merken door elkaar: Smuldier, Alaska, Degomeat, Shaweca of Naturis.

Ik raad je wel aan om je pup nog 2 of 3 keer per dag te voeren, maar dat doe je waarschijnlijk wel al?

honden page profiel --

honden foto van -

Mijn hond zit op Renske brokken en doet het er erg goed op...
Het is wel duur, maar wij kunnen het van de fokker kopen....

Qua versvlees is Smuldier wel goed!

honden page profiel HummeltjeHummeltje

honden foto van Hummeltje

Ik geloof in een combinatie. Mijn honden krijgen ook lekker vanalles. Kvv, brokjes, gestoomde kuipjes en af en toe een kippennekje.
Prins zou niet mijn eerste keuze zijn qua brok (ook niet mijn tweede). Als vers vindt ik Prins verhoudingsgewijs erg duur. Mijn dieren vonden het ook niet echt lekker, terwijl ze niet kritisch zijn.

Als je de brok van Renske wilt geven zal ik voor Masterclass of de granenvrije brok gaan. In de andere versies zit veel mais.

De kuipjes zijn ook wel goed. Wat ik een groot nadeel vind is dat de informatie verstrekking van Renske niet zo goed is. Op de website staan andere verhoudingen dan op de verpakking en daarnaast kunnen de genoemde hoeveelheid kcal in de kuipjes niet kloppen als de gehaltes eiwit en vet kloppen. Anderzijds gebruiken ze wel vrije uitloop vlees. Maar ik voer het wel veel minder omdat mijn vertrouwen een beetje weg is vanwege de onduidelijkheden die ontstaan.

Zelf geef ik vooral KVV van Darf, Eend en Kalkoen. Dit wissel ik af met Carnibest EKO, Naturis Hert, Naturis Haas en Petfish. Geen bio-industrie vlees, dus beter voor de slachtdieren en minder AB en dergelijke in het voer van mijn dieren.

Daarnaast geef ik een Lupo Natural, dit is een geperste brok. Sommigen vinden dit beter in combinatie met vers. Het vlees is afkomstig van scharrelkippen

Mijn reutje krijgt weinig KVV maar vooral kuipjes van Naturediet en dan Lam en Sensitive omdat die geen bio-industrie vlees bevatten. Zo nu en dan krijgt hij ook KVV , een kippennekje of Renske kuipjes of Lukullus Hert blik.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Renske of Prins ?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^