Meest recente berichten optie+niet leuke verhalen afdeling

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

een apart hoek voor minder leuke verhalen .... blijft dus toch een voor en tegen. 
Zelf denk ik dat het voor sommige of de meeste het in ieder geval wat duidelijker wordt waar het te plaatsen omdat dat nu toch een iets is van ... moet het bij ' leuke verhalen ' bij overig of waar dan ook. 

Nu open ik bv leuke honden verhalen en denk goh eens zien wat iemand voor leuks te vertellen heeft en dan is het een minder leuk verhaal. Soms kan ik het hebben maar soms als ik zelf niet lekker in mijn vel zit even niet. 

Je kunt er wat meer zelf  voor kiezen dan. En wellicht dat het voor de modjes dan ook wat overzichtelijker wordt om te zien wat wel kan en wat verwijdert moet worden, filmpjes ed. Nu is het toch meer zoeken van waar staat wat ... lijkt mij toch maar ik heb van dit alles geen verstand. 

Het is denk ik een overweging waard ... wel of niet .. keus is aan Arjen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Meest recente berichten optie+niet leuke verhalen afdeling" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Het is natuurlijk wel een beetje onzin om zo'n gedeelte niet te maken omdat er kinderen mee lezen.Ze lezen diezelfde verhalen nu toch ook?

En echt dierenleed zoals die afslacht filmpjes worden toch verwijderd door het mod team.

Het is toch gewoon handig om zo'n gedeelte te hebben voor als je bijvoorbeeld kwijt wilt dat je hond is aangevallen, of van de trap is gevallen, of zijn teen heeft gestoten O-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

daar is toch al een onderwerp voor, als je hond zijn teen gestoten heeft of van de trap afgevallen is, of aangevallen is. gaat om de ergere dingen , die worden nu verwijderd toch ?

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

En waar is dat dan?

honden page profiel DD

honden foto van D

" de kids die hier zitten, mijden dit soort verhalen niet, er zijn hier kids van ongeveer 11 jaar en wat ouder, daar moet rekening mee gehouden worden.

dit forum is laagdrempelig laten we dat zo houden. "

Ja, en nu komen ze die verhalen overal tegen omdat men niet weet waar ze het beste plaatsen kunnen!
Dat is nu wat ik maar ook heel veel anderen,zouden willen. Gelijk zien dat je die hoek gewoon moet vermijden als je het niet wilt lezen.
Ik opende laatst een topic waar ik in de titel niet echt las dat het niet leuk was. Ik schrok me rot toen ik die topic opende, het het stond bij leuke verhalen.
Nee, dat is wat.  Ik ws helemaal van slag omdat ik er al niet tegen kan, dus wat is dan mooier als daar een afdeling voor is en je hoeft niet meer bang te zijn dat er ergens staat waar het niet hoort.

En dus juist kinderen krijgen het dan ook niet meer te zien in de normale afdelingen.
Maar goed Willemijn, je wilt het duidelijk niet en dus zorg je daar dan toch gewon voor.;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

verzorging, diagnose, behandeling.

overige. medisch alternatief.

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Als je het in medisch plaatst en je wilt helemaal geen advies dan neem je toch ruimte in beslag daar wat niet nodig is. Je moet alleen wat in medisch plaatsen als je ook advies wilt toch.
En je ziet zo vaak aan het begin van een niet zo leuk verhaal dat mensen er eerst neer zetten 'sorry ik wist niet waar ik het anders moest plaatsen'.

Bij een niet leuk hondenverhaal stukje kan je er voor kiezen om er tussendoor te bladeren en dingen te lezen. Als je dat niet wilt sla je het over.

Maar jij houdt niet van veranderingen en daarom wil je het niet ;-)

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Misschien is een apart ellende hoekje juist goed omdat de modjes dan veel makkelijker de horror verhalen eruit kunnen vissen en kunnen verwijderen.

honden page profiel KathKath

honden foto van Kath

Ik versta eronder dat de niet leuke verhalen die er wél staan, zouden gebundeld worden op één plaats ipv her en der.
Ik ben ook voor.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

" verzorging, diagnose, behandeling.

overige. medisch alternatief.
"

dit vind ik dan toch wel een ander soort topics vandaar dat men dus de mindere verhalen maar bij leuke verhalen zet omdat men het niet weet zoals meeste topics ook beginnen. 

Je zei Willemijn dat het dan snel vol gaat staan met van alles en nog wat  .... gebeurt dat nu al niet alleen verspreidt dus valt het wellicht minder op. 

Dat je tegen bent is ieders goed recht alleen begrijp ik nog niet precies waar je tegen bent. Kinderen kunnen nu ook deze verhalen lezen dus daar verander je niks aan. Er komen al van dit soort verhalen hiero ook daar zal het niet minder of meer in worden puur door een apart topic te maken. 

Je kunt het nu zelfs  beter  overzien  en dus beter  te doseren.  Wat echt niet kan is veel eerder te verwijderen. 

Je wilde niet in discussie dus je hoeft hier ook geen antwoordt op te geven tis dat ik alleen je er tegen zijn nog niet helemaal begrijp

honden page profiel DD

honden foto van D

"

Je wilde niet in discussie dus je hoeft hier ook geen antwoordt op te geven tis dat ik alleen je er tegen zijn nog niet helemaal begrijp "

Dat schreef ik op de eerste bladzijde ook al, maar haar antwoord was dat ze het wel degelijk begreep, maar ik denk er toch het mijne van. En inderdaad, ze wilde niet in discussie maar die was ze allang aangegaan.

honden page profiel Diane, Casper & Tom†Diane, Casper & Tom†

honden foto van Diane, Casper & Tom†

" Misschien is een apart ellende hoekje juist goed omdat de modjes dan veel makkelijker de horror verhalen eruit kunnen vissen en kunnen verwijderen. "


Yep yep! Zo denk ik er ook over. Of dit óf gewoon geen algemene horror verhalen of plaatjes en videos op het forum. Ik kan er ook helemaal niet tegen.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Hilde; dat vind ik nou ook! ;-)
Eerst centraliseren, en dan kijken wat je ermee gaat doen (de mods dan)

Nu staan die 'vreemde' verhalen her en der verspreid en nog vaker bij 'leuke honden verhalen', die dan beginnen met ....'niet zo'n leuk hondenverhaal'...of bij overig.

Ook de 'niet leuke verhalen' maken deel uit van een leven met een hond....je komt vanalles tegen

honden page profiel DD

honden foto van D

" Hilde; dat vind ik nou ook! ;-)
Eerst centraliseren, en dan kijken wat je ermee gaat doen (de mods dan)

Nu staan die 'vreemde' verhalen her en der verspreid en nog vaker bij 'leuke honden verhalen', die dan beginnen met ....'niet zo'n leuk hondenverhaal'...of bij overig.

Ook de 'niet leuke verhalen' maken deel uit van een leven met een hond....je komt vanalles tegen "

Daar gaat het mij dus om. En als die aparte hoek er is, dan kan je makkelijker zeggen: ik ga daar niet heen.
Kinderen lezen het hele forum en dus zullen ze dat ook lezen, daar ontkom je niet aan. Kinderen zijn nieuwsgierig dus die zullen in die aparte hoek ook wel komen als die er ooit komt. Maar nu worden ze er mee geconfronteerd overal en nergens, en wij dus ook.
Nu hebben we de keus niet of we het wel of niet willen lezen. Zoals laatst dat ik een topic open (vanuit recente berichten en dan zie ik dus niet in welke afdeling het staat, zie mijn screenshot op pagina 1 wat ik bedoel) en toen was het eerste wat ik zag was een foto met een afgescheurd oor (of afgebeten), heel erg gezicht dit.
Bleek dat ik in zo'n eigen hoek was beland van dat ras (ging om staffs) en ja, daar wil ik helemaal niet komen! Maar dat gebeurd wel omdat je niet ziet waar het staat.
Ik had dus de hele dag last van die foto op mijn netvlies.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Is ook wel een probleem met 'de meest recente gebeurtenissen', daar zie je nu niet meer waar het oorspronkelijke topic vandaan komt.Zo kom ik ook soms in clubs terecht waar ik helemaal niet wil storen...(junioren bijv.) 

Zou handig zijn als Arjen hier iets aan kon doen.

honden page profiel DD

honden foto van D

" Is ook wel een probleem met 'de meest recente gebeurtenissen', daar zie je nu niet meer waar het oorspronkelijke topic vandaan komt.Zo kom ik ook soms in clubs terecht waar ik helemaal niet wil storen...(junioren bijv.) 

Zou handig zijn als Arjen hier iets aan kon doen. "
JA!!! Iemand begrijpt wat ik bedoel! Dat is u wat ik de hele tijd al probeer te vertellen!! Op de pagina rechts onder de advertenties, staat Hondenforum zoeken, Nieuw onderwerp en Meest recent. (op de hoofdpagina staan die advertenties niet staat daar gelijk al die 3 zaken)

Als je op die laatste klikt ziet het er zo uit: (even mijn plaatje maar weer van pagina 1 erbij pakken)

Je ziet dus totaal niet waar iets is gepost en dus (zoals ik al eerder aangaf) weet je dus niet waar je terecht komt. Ik wil niet in clubs terecht komen van staff (zoals mijn voorbeeld over dat oor) en ook niet in andere afdelingen waar ik niet wil komen.
En dus als Arjen het ook begrijpt, zou ik en dus nu ook Saskia, Wodan graag willen zien waar iets gepost is, en dus kan het er zo uit komen te zien:


Met dus waar iets is gestart, zoals het plaatje hierboven.
Dan krijg je ook niet dat mensen de dingen te zien krijgen die ze niet willen zien.

Bedankt Saskia, Wodan dat je mij begrijpt!!

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Is voor mij de logica zelve! :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Meest recente berichten optie+niet leuke verhalen afdeling" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Boxer en choclate Labrador
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^