toekomstige mogelijkheid om te blokkeren van bepaalde personen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

anonymous (Gast)

Zou er in de toekomst een mogelijkheid zijn om bepaalde mensen te kunnen blokkeren zodat je hun posts niet kan zien of zij jouwe niet? 
Vaak zijn er mensen die een bepaalde hekel aan iemand hebben en dus bij elke post van die persoon zal proberen te discussiëren en die ene persoon slecht te laten voelen of minderwaardig.. Het zou leuk zijn moest deze mogelijkheid in de toekomst er zijn. Wat denken jullie hiervan?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "toekomstige mogelijkheid om te blokkeren van bepaalde personen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

denk dat bepaalde topics dan heel verwarrend zullen worden, als je niet alle berichten kunt lezen. lijkt mij een beetje onmogelijk eigenlijk.

honden page profiel KK

honden foto van K

ik vind het niet nodig. iedereen hier hoort volwassen genoeg te zijn om zulke dingen niet te doen. zo niet, dan zeg je het tegen het moderatorteam, en volgt er een ban.

honden page profiel Rox & FarahRox & Farah

honden foto van Rox & Farah

Totaal niet handig op een openbaar forum, is eerder een profielensite-ding.

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Ik denk zelf dat het een beetje overbodig is. De gebruikers hier zijn over het algemeen toch oud en wijs genoeg om anderen niet te gaan lopen pesten en/of jengelen. Er zijn modjes aanwezig om te voorkomen dat topics uit de hand lopen, wil je niet op iets reageren dan doe je dat niet en gebeurt er iets wat je vervelend vindt dan kunnen we hier allemaal toch wel als volwassenen reageren lijkt mij. Gebeurt niet altijd dat weet ik! Maar dat zou wel het streven moeten zijn...
Persoonlijk vind ik het dus niet nodig, mensen moeten meer naar hun eigen gedrag kijken en gewoon eerst even nadenken over wat ze schrijven als reactie voordat dingen uit de hand lopen. Ik denk dat dit al een groot deel van de problemen oplost hier op het forum. We moeten er geen schoolklas van maken waarbij je groepsvormingen krijgt, dat is nu al soms te veel gaande dus moet zeker niet gepromoot worden.

Maar goed dat is mijn mening... O-)

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Eens met de dames boven mij..., punt één wordt een topic er niet duidelijker op..., en ten tweede, als er iemand je 'dwars zit', kan je dat via het mod-team regelen.

Soms is gewoon je ogen sluiten voor bepaalde reacties ook wel eens handig..., diep in en uit ademen en of helemaal niet meer reageren, of alleen op zinnige reacties.

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

" Ik denk zelf dat het een beetje overbodig is. De gebruikers hier zijn over het algemeen toch oud en wijs genoeg om anderen niet te gaan lopen pesten en/of jengelen. Er zijn modjes aanwezig om te voorkomen dat topics uit de hand lopen, wil je niet op iets reageren dan doe je dat niet en gebeurt er iets wat je vervelend vindt dan kunnen we hier allemaal toch wel als volwassenen reageren lijkt mij. Gebeurt niet altijd dat weet ik! Maar dat zou wel het streven moeten zijn...
Persoonlijk vind ik het dus niet nodig, mensen moeten meer naar hun eigen gedrag kijken en gewoon eerst even nadenken over wat ze schrijven als reactie voordat dingen uit de hand lopen. Ik denk dat dit al een groot deel van de problemen oplost hier op het forum. We moeten er geen schoolklas van maken waarbij je groepsvormingen krijgt, dat is nu al soms te veel gaande dus moet zeker niet gepromoot worden.

Maar goed dat is mijn mening... O-) "

helemaal perfect neergezet!!! ben het helemaal met je eens

;-)

honden page profiel johanjohan

honden foto van johan

Ja da ga ni op openbaar forum e  al zou da wel handig zijn soms.. ik heb ook al gemerkt dat er zijn die blijkbaar mij niet kunnen uitstaan en dat is wel jammer want ik bedoel het dan zelfs nooit slecht... maja ik trek dat aan da mensen mij ni kunne hebbe regelmatig.. te rechtuit en ik zeg altijd zoals ik het denk....

honden page profiel Bert, Brigitte & DangerBert, Brigitte & Danger

honden foto van Bert, Brigitte & Danger

Voor mij hoeft dat ook niet, maar sommige antwoorden kunnen wel wat vriendelijker. Niet iedereen is even goed gebekt als de ander en de een trekt het zich meer aan dan de ander.Laat elkaar in zijn waarde en respecteer elkaars mening.

honden page profiel KK

honden foto van K

" Ja da ga ni op openbaar forum e  al zou da wel handig zijn soms.. ik heb ook al gemerkt dat er zijn die blijkbaar mij niet kunnen uitstaan en dat is wel jammer want ik bedoel het dan zelfs nooit slecht... maja ik trek dat aan da mensen mij ni kunne hebbe regelmatig.. te rechtuit en ik zeg altijd zoals ik het denk.... "

dat heb ik nou ook altijd, en ik ben nog wel zo lief(eigenlijk)

honden page profiel johanjohan

honden foto van johan

"
dat heb ik nou ook altijd, en ik ben nog wel zo lief(eigenlijk) "

nee ma echt serieus é ik bedoel het zo kei goed en wil mensen echt graag helpen maar sommigen kunnen geen enkele comment aanvaarden en gaan dan heel lastig reageren op wat ik schrijf en ik ben dan nog zelf zo is een heel koppig karakter en iemand dat dan nooit in een discussie opgeeft en dan blijft da bezig op den duur zou ik men profiel van puur miserie gewoon wille eraf gooien zodat  ik die mensen die me niet kunnen uitstaan nimeer zou ergeren   zijn die ook weer van me verlost en moet ik me niet ellendig voelen terwijl ik probeerde goed te zijn..

honden page profiel KK

honden foto van K

"
nee ma echt serieus é ik bedoel het zo kei goed en wil mensen echt graag helpen maar sommigen kunnen geen enkele comment aanvaarden en gaan dan heel lastig reageren op wat ik schrijf en ik ben dan nog zelf zo is een heel koppig karakter en iemand dat dan nooit in een discussie opgeeft en dan blijft da bezig op den duur zou ik men profiel van puur miserie gewoon wille eraf gooien zodat  ik die mensen die me niet kunnen uitstaan nimeer zou ergeren   zijn die ook weer van me verlost en moet ik me niet ellendig voelen terwijl ik probeerde goed te zijn.. "

ik was ook serieus, heb genoeg vijanden hier, maar ook genoeg vrienden. ik ben ook heel rechtuit, en zeg precies wat ik denk, en daar maak je nu eenmaal geen vrienden mee, zeker niet op een forum, waar je niet kunt zien hoe iemand het bedoelt, geen intonaties of gezichtsuitdrukkingen.

honden page profiel johanjohan

honden foto van johan

"
ik was ook serieus, heb genoeg vijanden hier, maar ook genoeg vrienden. ik ben ook heel rechtuit, en zeg precies wat ik denk, en daar maak je nu eenmaal geen vrienden mee, zeker niet op een forum, waar je niet kunt zien hoe iemand het bedoelt, geen intonaties of gezichtsuitdrukkingen. "

ja dat is het inderdaad, op straat enz vinden mensen mij zeer vriendelijk en hulpvaardig en krijg ik complimenten en geef ik mensen meestal raad waarvoor ze me superdankbaar zijn.. en hier heb ik geen enkele vriend en lijkt al wat ik probeer te verduidelijken fout over te komen of snappen ze men punt niet.. terwijl ik dat in het echt juist mooi uitgelegd kan krijgen... ik denk soms er over om gewoon profiel weg te doen zodat ik niet meer tot last ben hoor.. ik voel me er soms echt slecht bij en dan denk ik zo   ben ik dan zo fout of is iedereen dan in de wereld zo anders ?  maarja hoort erbij zeker

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Voila hier is er nog één die geen blad voor haar mond neemt. En ik vnd dat we allemaal volwassen z ijn en niet als watjes moeten behandelen of behandeld worden. Ieder zegt zijn mening. Die pijlen zetten vind ik ook absurd. Dit is dus weer een mening van mij waar de meesten dus voor zijn ?  Als er dan toch wrevel ontstaat dan helpt een pb tje om terug op de juiste rails te komen. Heb ik hier al verschillende keren gehad en gegeven en nu denk ik toch heb ik geen vijanden hier. Ik zou dit trouwens echt kinderachtig vinden. We zijn allemaal hier om over hoofdzakelijk onze honden te praten dus allemaal dierenvrienden. Allemaal één familie ( de een al wat beter gebekt dan de andere ':-))

honden page profiel pippa en ikpippa en ik

honden foto van pippa en ik

beste gast??? een forum is een plek waar je bepaalde dingen te weet kunt komen. Met elkaar.
Ik kom hier al jaren en herken geen probleem.

En vraagt een stuk inzicht misschien om niet op alles en iedereen te reageren: je kan het niet iedereen naar de mond praten of begrijpen of aardig vinden. En dat hoeft ook niet.

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

Eerlijkheids halve vind ik het al niet netjes dat iemand als een gast dit voorstelt.
Maar buiten dat vind ik het ook geen goed voorstel.
Goed nadenken over wat je post en leren op je handen te gaan zitten,als je de nijging voelt om een zinloze discussie aan te gaan of een nare reactie te geven.
Maar ik heb één voordeel ik heb persoonlijk aan niemand een hekel,want ik ken niemand.Kan hooguit de manier van iemands schrijven niet prettig vinden.

honden page profiel KK

honden foto van K

"
ja dat is het inderdaad, op straat enz vinden mensen mij zeer vriendelijk en hulpvaardig en krijg ik complimenten en geef ik mensen meestal raad waarvoor ze me superdankbaar zijn.. en hier heb ik geen enkele vriend en lijkt al wat ik probeer te verduidelijken fout over te komen of snappen ze men punt niet.. terwijl ik dat in het echt juist mooi uitgelegd kan krijgen... ik denk soms er over om gewoon profiel weg te doen zodat ik niet meer tot last ben hoor.. ik voel me er soms echt slecht bij en dan denk ik zo   ben ik dan zo fout of is iedereen dan in de wereld zo anders ?  maarja hoort erbij zeker "

nee, je bent niet fout, maar je zit hier nog niet zo lang, en mensen moeten je nog leren kennen, hoe je dingen bedoelt.
ook de taal is soms een probleem, want ik het belgisch komt het anders over dan in nederlands.
ik heb me nog niet geïrriteerd aan jou, maar misschien heb je nog niet in mijn topics gereageerd, haha:-D

honden page profiel KK

honden foto van K

" Eerlijkheids halve vind ik het al niet netjes dat iemand als een gast dit voorstelt.
Maar buiten dat vind ik het ook geen goed voorstel.
Goed nadenken over wat je post en leren op je handen te gaan zitten,als je de nijging voelt om een zinloze discussie aan te gaan of een nare reactie te geven.
Maar ik heb één voordeel ik heb persoonlijk aan niemand een hekel,want ik ken niemand.Kan hooguit de manier van iemands schrijven niet prettig vinden. "
dit is gewoon iemand met een profiel die het niet voor durft te stellen onder eigen naam, gok ik zoO-)

honden page profiel johanjohan

honden foto van johan

" dit is gewoon iemand met een profiel die het niet voor durft te stellen onder eigen naam, gok ik zoO-) "

ik denk dat ook, en ik begrijp die vrouw/man ook wel.. anders gaat die waarschijnlijk dik op zijn donder krijgen hier :-D

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Denk je ? Dat zou ik heel kinderachtig vinden.......

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

haha karin,dan is dat het nu juist wat ik er niet netjes aan vind.Misschien wel begrijpelijk,maar dat ligt er dan weer aan wie het is.Huh!?

honden page profiel Bert, Brigitte & DangerBert, Brigitte & Danger

honden foto van Bert, Brigitte & Danger

Wat ik wel veranderd willen zien is dat als iemand een profiel hier heeft die niet meer als gast kan inloggen om bv dingen uit te lokken of een ander anoniem op stang te jagen.

honden page profiel KK

honden foto van K

" Wat ik wel veranderd willen zien is dat als iemand een profiel hier heeft die niet meer als gast kan inloggen om bv dingen uit te lokken of een ander anoniem op stang te jagen. "

ssshhhtt, verraad me nou niet;-)O-)

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

ik snap het wel. als je dit openbaar zet met je eigen naam krijg je natuurlijk gelijk commentaar. vooral van diegene die dus blijkbaar al vervelend op "anoniem" reageren.

honden page profiel Bert, Brigitte & DangerBert, Brigitte & Danger

honden foto van Bert, Brigitte & Danger

"
ssshhhtt, verraad me nou niet;-)O-) "

dat wisten de meeste hier toch al. hahahahahaha;-)

honden page profiel johanjohan

honden foto van johan

"
ssshhhtt, verraad me nou niet;-)O-) "

second that! straks moeten we nog 2 computers kopen als er geen gasten meer kunnen topics openen :P  geintje é :-D

honden page profiel KK

honden foto van K

"
second that! straks moeten we nog 2 computers kopen als er geen gasten meer kunnen topics openen :P  geintje é :-D "

ik heb er 5, 3 tablets, 1 laptop en een desktop....................dus ik kan alle kanten opO-)
sorry, ik ben een beetje melig vandaag.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

" Wat ik wel veranderd willen zien is dat als iemand een profiel hier heeft die niet meer als gast kan inloggen om bv dingen uit te lokken of een ander anoniem op stang te jagen. "

HUH??? ben ik zo naïef dan ... da gebeurt??

honden page profiel johanjohan

honden foto van johan

"
ik heb er 5, 3 tablets, 1 laptop en een desktop....................dus ik kan alle kanten opO-)
sorry, ik ben een beetje melig vandaag. "

haha leuk zeg! ik heb geen tablet.. slecht een laptop, als terug studerende ben ik te arm haha

honden page profiel KK

honden foto van K

"
haha leuk zeg! ik heb geen tablet.. slecht een laptop, als terug studerende ben ik te arm haha "

die laptop en 1 tablet heb ik gekregen, als alleenstaande moeder ben ik ook echt niet rijk.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "toekomstige mogelijkheid om te blokkeren van bepaalde personen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^